Antikoncepcia a test
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A čo tu? Po čase úplne vybledol. Ale ako vravím ostatné testy sú úplne snehobiele.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Venesí či nie som tehotná. Prvý krát som mala neprerušovaný styk pri antikoncepci a celkom som sa zľakla, či sa niečo nestalo. Menštruáciu ešte len čakám ale aj tak
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Robila som si test v sobotu a test mi ukázal bielu čiarku. Môže to byť ryska? Včera som si robila ďalší test a ten už bol úplne negatívny.
Beriem HAK a dnes mi začala sedem dňová pauza.
Nehypnotizuj test po limitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Venesí či nie som tehotná. Prvý krát som mala neprerušovaný styk pri antikoncepci a celkom som sa zľakla, či sa niečo nestalo. Menštruáciu ešte len čakám ale aj tak
Nevím, jak na Slovensku, ale při braní HA jsem trtkala naprosto bez omezení a dítě mám jen jedno a plánované. Žádné přerušování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet píše:
Nevím, jak na Slovensku, ale při braní HA jsem trtkala naprosto bez omezení a dítě mám jen jedno a plánované. Žádné přerušování.
I na Slovensku je to tak zvykom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
A čo tu? Po čase úplne vybledol. Ale ako vravím ostatné testy sú úplne snehobiele.
Stále negativní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet ano aj tu je to zvykom ale keďže užívam xanax tak pre istotu. Aj keď ten neznižuje účinok. Pýtala som sa gynekológov aj lekárnikov. Prvý mesiac mi ms prišla normálne a tento mesiac sa celkom obavam.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Russet ano aj tu je to zvykom ale keďže užívam xanax tak pre istotu. Aj keď ten neznižuje účinok. Pýtala som sa gynekológov aj lekárnikov. Prvý mesiac mi ms prišla normálne a tento mesiac sa celkom obavam.
Ja bych řekla, že si zbytečně hysterická .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě by zajímalo, jestli ti tyhle diskuse v něčem pomáhají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
chce to zvýšit dávku xanaxu…Nebo přestat souložit. Pak nebudeš muset „preventivně“ dělat testy při užívání HAK a ještě než vůbec přijde MS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotensky test pozitivní ale hcg není
- Vadný nebo pozitivní test?
- Dálnice na testu před vynecháním MS
- Je tohle pozitivní test? Druhá čárka slabší.
- Test negativní, ale vše naznačuje, že bych mohla být těhotná
- Těhotenský test vyšel jinak než měl
- Slabé pozitivní test 13 dní před ms
- Zkušenosti s pozitivním testem před MS
Robila som si test v sobotu a test mi ukázal bielu čiarku. Môže to byť ryska? Včera som si robila ďalší test a ten už bol úplne negatívny.
Beriem HAK a dnes mi začala sedem dňová pauza.