Antikoncepční podvod naruby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
20.11.15 09:16
@jdukolem píše:
injekce? je myslím na tři měsíce

taky možnost, pokud nejsou zdravotní kontraindikace. Jen někdo po tom dost přibírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:21
@radkka píše:
U jednofázové (nejčastější) HA je pořadí naprosto jedno, všechny prášky jsou stejné.

tak to jo, nemám přehled…já HA ze zdravot. důvodů odmítám, a to máme sex častěji než 2× měsíčně, antiko si řešíme jinak. Já bych šla na místě zakl. do tělíska, ale tohle má každý jinak nastavené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.15 09:22

@pe-terka Řešila jsem se svým gynekologem a ten mi to opravdu hodně rozmlouval (a rozmluvil) ;)…prý je to z antikoncepce to nejhorší, co může mladá žena tělu udělat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.15 09:23
@Anonymní píše:
@pe-terka Řešila jsem se svým gynekologem a ten mi to opravdu hodně rozmlouval (a rozmluvil) ;)…prý je to z antikoncepce to nejhorší, co může mladá žena tělu udělat…

Myslela jsem tu injekci.

• Citovat
  • Upravit
20767
20.11.15 09:24
@pe-terka píše:
taky možnost, pokud nejsou zdravotní kontraindikace. Jen někdo po tom dost přibírá…

To je snad ta nejhorší antikoncepce, všem gynekologům, kteří to propagují bych řekla, že si to nechám dát, až to předemnou píchnou své dceři. Je to pěkný sajrajt, tělo se z toho obvykle těžce vzpamatovává. Já bych nešla ale ani do tělíska, znám ženy, které po zavedení dlouho krvácely, pochybuju, že by si manžel nevšiml :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:25
@Anonymní píše:

MYSLÍŠ TU DEPO- PROVERU? No je to silný koktejl syntetických hormonů s řadou možných dlouhodobě přetrvávajících než účinků. Z hlediska utajení lepší jak prášky, ale jinak jsou tabletky asi šetrnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:27
@radkka píše:
To je snad ta nejhorší antikoncepce, všem gynekologům, kteří to propagují bych řekla, že si to nechám dát, až to předemnou píchnou své dceři. Je to pěkný sajrajt, tělo se z toho obvykle těžce vzpamatovává. Já bych nešla ale ani do tělíska, znám ženy, které po zavedení dlouho krvácely, pochybuju, že by si manžel nevšiml :roll:

no já neříkám, že bych do toho šla, to ani omylem, však jsem to ted napsala. Jen beru v potaz, že každý má ty nároky jinak nastavené a z hlediska utajení je to optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.15 09:29
@pe-terka píše:
no já neříkám, že bych do toho šla, to ani omylem, však jsem to ted napsala. Jen beru v potaz, že každý má ty nároky jinak nastavené a z hlediska utajení je to optimální.

To nebylo proti tobě, jen jsem na to chtěla reagovat svým názorem, protože tohle bych nedala ani mojí úhlavní nepřítelkyni… i když :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.15 09:29

@pe-terka Ano, přesně tu. ;) A také prý nemá rád nehormonální tělíska. :lol:

• Citovat
  • Upravit
20767
20.11.15 09:31
@Anonymní píše:
@pe-terka Ano, přesně tu. ;) A také prý nemá rád nehormonální tělíska. :lol:

Nehormonální tělísko nefunguje na nejetičtějších zásadách, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
20.11.15 09:31

100% tělísko v takové situaci, ale rozumně si promluvit by bylo asi lepší. Ale chápu a nerejpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:33
@radkka píše:
To je snad ta nejhorší antikoncepce, všem gynekologům, kteří to propagují bych řekla, že si to nechám dát, až to předemnou píchnou své dceři. Je to pěkný sajrajt, tělo se z toho obvykle těžce vzpamatovává. Já bych nešla ale ani do tělíska, znám ženy, které po zavedení dlouho krvácely, pochybuju, že by si manžel nevšiml :roll:

jinak já jsem po tělísku nekrvácela, navíc to se můžeš chlapovi vymluvit na menses. Mám ten dojem, že se to i zavádí na konci menstruace (už je to dýl, co jsem ji měla)..můj si teda zpočátku ztěžoval, že ho to tam píchá :oops: Ale mě způsobila Mirena hluboký pánevní zánět, takže za mě taky ne. Ale zas řada známých si tělísko chválí, to dopředu prostě nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:37
@radkka píše:
Nehormonální tělísko nefunguje na nejetičtějších zásadách, že.

To je pravda, ale při sexu 2× měsíčně bych těch mikroabortů viděla pomálu. Navíc k oplodnění tak často nedochází, protože prostředí v děloze vlivem kovu ty spermie oslabí a nejsou schopny oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@pe-terka píše:
jinak já jsem po tělísku nekrvácela, navíc to se můžeš chlapovi vymluvit na menses. Mám ten dojem, že se to i zavádí na konci menstruace (už je to dýl, co jsem ji měla)..můj si teda zpočátku ztěžoval, že ho to tam píchá :oops: Ale mě způsobila Mirena hluboký pánevní zánět, takže za mě taky ne. Ale zas řada známých si tělísko chválí, to dopředu prostě nevíš.

Jedna moje kamarádka krvácela skoro 2 měsíce, to by musel být chlap úplně blbej. Ten můj ví, kdy mi to má přijít přesněji, než já :oops: :mrgreen:
Já právě neznám spokojeného snad nikoho, buď se to nějak posunulo nebo co (nebo dokonce vypadlo? Ted nevim), zánět, strašné bolesti, krvácení… všechno šlo ven :nevim: Má to tolik možných komplikací, že v utajení moc nevěřím, to bych šla spíš do těch prášků. I když mi celé tohle přijde naprosto uhozené, tohle není manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@radkka píše:
Nehormonální tělísko nefunguje na nejetičtějších zásadách, že.

Spíš než tohle mu vadilo, že funguje na principu neustálého zánětu a proto způsobuje řadu problémů… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1