Antikoncepční podvod naruby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
20.11.15 09:38
@pe-terka píše:
To je pravda, ale při sexu 2× měsíčně bych těch mikroabortů viděla pomálu. Navíc k oplodnění tak často nedochází, protože prostředí v děloze vlivem kovu ty spermie oslabí a nejsou schopny oplodnění.

To je pravda, já jen, že je důvod, proč by se to někomu mohlo nelíbit, ale u chlapa je to tedy pozoruhodný názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:38
@Anonymní píše:
@pe-terka Ano, přesně tu. ;) A také prý nemá rád nehormonální tělíska. :lol:

Tak ta Mirena, no…Akorát je tedy dost drahá, tuším 6 - 7 tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:44
@radkka píše:
To je pravda, já jen, že je důvod, proč by se to někomu mohlo nelíbit, ale u chlapa je to tedy pozoruhodný názor :mrgreen:

ono když to vezmeš ze zdravotně - eticko - ekologického hlediska, tak ani ta HA není košer. Ženský vyčůrají její metabolity, to se dostává do odpadních vod, vodárny to neumí vyčistit, takže máme oboupohlavní ryby, zpětně to pijí i samci všech živočišných druhů včetně toho našeho…Na druhý straně jako planeta jsme přemnožení a očekávat po všech sex. párech jako antinu kondomy nebo přeruš. sex s veškerou disciplínou, to je utopie…To je prostě těžký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.11.15 09:45

Pro zakladatelku: Jste snad dospělí lidi, dvě děti máte. Tak mu prostě řekni, že když není schopný postarat se o ochranu on, uděláš to ty. Tajnosti ve vztahu nikdy nevedou k ničemu dobrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 09:49
@radkka píše:
Jedna moje kamarádka krvácela skoro 2 měsíce, to by musel být chlap úplně blbej. Ten můj ví, kdy mi to má přijít přesněji, než já :oops: :mrgreen:
Já právě neznám spokojeného snad nikoho, buď se to nějak posunulo nebo co (nebo dokonce vypadlo? Ted nevim), zánět, strašné bolesti, krvácení… všechno šlo ven :nevim: Má to tolik možných komplikací, že v utajení moc nevěřím, to bych šla spíš do těch prášků. I když mi celé tohle přijde naprosto uhozené, tohle není manželství.

jj, otevřená komunikace je důležitá a taky si to u nás bez ní neumím představit. Při pěti dětech :oops: :lol: Ale chápu zakl, že to může mít jinak, znám řadu párů, kde to komunikačně vázne a je to těžko řešitelné. Mě tělísko po dvou letech taky vypadlo a spíš se mi ulevilo - časté bolesti podbřišku, ten zánět…Akorát u Mireny je to drahej špás, když Ti vypadne třeba po měsíci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
20.11.15 09:51

Co zkusit se sexem 2× do měsíce používat spermicidní gel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
20.11.15 09:56

@baaruunkaa Nevím nevím…aby manžel schválně nezačal používat mýdlo. :lol:

Osobně jsem pro to, promluvit si spolu s manželem otevřeně. Dělat něco před tím druhým „na tajňačku“, nikdy nic dobrého nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
20.11.15 10:06

@malinika Já bych taky nic nezatajovala, ale to je věc zakladatelky. Pokud se domluvili na kondomech a manžel je nepoužívá tak ať se iniciativy ujme zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 10:10
@malinika píše:
@baaruunkaa Nevím nevím…aby manžel schválně nezačal používat mýdlo. :lol:Osobně jsem pro to, promluvit si spolu s manželem otevřeně. Dělat něco před tím druhým „na tajňačku“, nikdy nic dobrého nepřinese.

to by si ho musel namydlit před souloží :mrgreen:. Po sexu už se může mydlit jak chce (chlap).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
20.11.15 10:11

@baaruunkaa Přesně tak, ale nedělala bych to tajně, spíš to manželovi pořádně „omlátila“ o hlavu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
20.11.15 10:12

@pe-terka Jojo, myslela jsem tajně před akcí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.15 10:16
@pe-terka píše:
jj, otevřená komunikace je důležitá a taky si to u nás bez ní neumím představit. Při pěti dětech :oops: :lol: Ale chápu zakl, že to může mít jinak, znám řadu párů, kde to komunikačně vázne a je to těžko řešitelné. Mě tělísko po dvou letech taky vypadlo a spíš se mi ulevilo - časté bolesti podbřišku, ten zánět…Akorát u Mireny je to drahej špás, když Ti vypadne třeba po měsíci :nevim:
@pe-terka píše:
ono když to vezmeš ze zdravotně - eticko - ekologického hlediska, tak ani ta HA není košer. Ženský vyčůrají její metabolity, to se dostává do odpadních vod, vodárny to neumí vyčistit, takže máme oboupohlavní ryby, zpětně to pijí i samci všech živočišných druhů včetně toho našeho…Na druhý straně jako planeta jsme přemnožení a očekávat po všech sex. párech jako antinu kondomy nebo přeruš. sex s veškerou disciplínou, to je utopie…To je prostě těžký..

Každá antikoncepce má svoje, teď přemýšlím nad tím, jak dlouho se asi rozkládá kondom :think: :mrgreen: Já beru HA necelých 10 let, už se překlenulo období, kdy by bylo těhotenství absolutně nežádoucí, takže vysazuji a vzhledem k mé přecitlivělosti tam dole a alergii snad na všechno, co jsme zkusili, to bude na manželovi, to jsem na to zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
20.11.15 11:18

Měla jsem tělísko bez hormonů. Při sexu ho necítil, ale nahmatat ty šňůrky šli. Navíc se mi posunula a otěhotněla jsem takže super antikoncepce :D.
To se bojíš mu říct, že další dítě nechceš a začínáš brát prášky?
Sterilizace taky možnost, ale ta cena to nevím jak utajíš navíc pobyt v nemocnici asi taky neutajíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.15 21:05
@radkka píše:
Každá antikoncepce má svoje, teď přemýšlím nad tím, jak dlouho se asi rozkládá kondom: :mrgreen: Já beru HA necelých 10 let, už se překlenulo období, kdy by bylo těhotenství absolutně nežádoucí, takže vysazuji a vzhledem k mé přecitlivělosti tam dole a alergii snad na všechno, co jsme zkusili, to bude na manželovi, to jsem na to zvědavá :D

To máš pravdu, bio kondom, který se časem samovolně ekologicky začne rozkládat, by asi nebyl to pravé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
21.11.15 02:12
@Anonymní píše:
Celaskon pravidelně užívám, tak to by určitě šlo :). Ale zkusím se práškům vyhnout.
V podstatě jsem rozhodnutá pro to tělísko. A když to pozná a přestane spát se mnou úplně, tak to taková katastrofa nebude. Lepší než být těhotná.
To zni, jako by uz byl na vyssi mentalni urovni (nez 90% zviratek lidi) a sex uznaval pouze za ucelem plozeni deti… Anebo asi hodne vydelava a uz nema energii, prece jen mokry orgasmus ji velmi ubira…
@Banshee píše:
Prasky muzes brat kdykoliv dne, treba i v praci. Ja treba telisko mit nemuzu, mam problemy s cipkem, nektery kamosky si ho chvali, nektery ne. Prasky se vysadi snadno, kdyz zlobi telisko, prijde mi to slozitejsi.

prasky prasky prasky, tys jeste asi nevidela lidi s naborenou imunitou vsemi temi prasky, ze? To jen vyrobci tvrdi, jak je to neskodne a v pribalovem letaku nejsou popsany nasledky po 25 letech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí