Antikoncepční podvod naruby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
21.11.15 02:16
@baaruunkaa píše:
Co zkusit se sexem 2× do měsíce používat spermicidní gel?

to smrdi a pali a ucel tajne antikoncepce neplni, podle puvodniho dotazu co jsem pochopil by se ji na to manzel vykaslal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.11.15 23:51
@Roker píše:
prasky prasky prasky, tys jeste asi nevidela lidi s naborenou imunitou vsemi temi prasky, ze? To jen vyrobci tvrdi, jak je to neskodne a v pribalovem letaku nejsou popsany nasledky po 25 letech :-)

Hele ja prasky neberu. Ale jestli si mam vybrat mezi praskem nebo dratem do delohy, radsi zvolim prasek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
19.10.17 16:15

Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
19.10.17 16:56

A? Co chces za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.10.17 16:59
@Jenny02 píše:
Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse :nevim:

Nevím, na co se ptáš, ale myslím, že toto bych partnerovi neudělala. Dělat cokoliv za jeho zády, to ani náhodou. Šla bych za ním, pokud by tedy dítě on chtěl, a řekla mu důvody, proč zatím ne a domluvila se s ním na antikoncepci. Minimálně dočasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.10.17 17:00

Jako na jakých základech ten vztah chceš stavět? Jeden nevyšel a do druhého jdeš už od začátku se lží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.10.17 17:07

To je smutné. :,( Nerozumím tomu. Ty to muži nejsi schopná říct? :think:

• Citovat
  • Upravit
12834
19.10.17 17:18
@Jenny02 píše:
Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse :nevim:

Dost hnusnej podvod. Takhle to teda daleko nedotahnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
19.10.17 17:28

A partner dítě chce? Nebo z jakého důvodu je antikoncepce tajemství? Třeba by měl stejný názor jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15506
19.10.17 18:09

Pokud by partner dítě chtěl, tlačil na něj a nebyla s ním řeč, udělám to taky…

;) ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.17 19:29

Jste partneri, nechapu, proc nam to tady oznamujes a nedomluvis ses nim.

Byt muz a moje partnerka by brala TAJNE antikoncepci, tak se nestacim divit, ceho je schopna. Za me zvraceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí