Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@baaruunkaa píše:
Co zkusit se sexem 2× do měsíce používat spermicidní gel?
to smrdi a pali a ucel tajne antikoncepce neplni, podle puvodniho dotazu co jsem pochopil by se ji na to manzel vykaslal
@Roker píše:
prasky prasky prasky, tys jeste asi nevidela lidi s naborenou imunitou vsemi temi prasky, ze? To jen vyrobci tvrdi, jak je to neskodne a v pribalovem letaku nejsou popsany nasledky po 25 letech
Hele ja prasky neberu. Ale jestli si mam vybrat mezi praskem nebo dratem do delohy, radsi zvolim prasek ![]()
Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse ![]()
@Jenny02 píše:
Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse
Nevím, na co se ptáš, ale myslím, že toto bych partnerovi neudělala. Dělat cokoliv za jeho zády, to ani náhodou. Šla bych za ním, pokud by tedy dítě on chtěl, a řekla mu důvody, proč zatím ne a domluvila se s ním na antikoncepci. Minimálně dočasně.
Jako na jakých základech ten vztah chceš stavět? Jeden nevyšel a do druhého jdeš už od začátku se lží?
To je smutné.
Nerozumím tomu. Ty to muži nejsi schopná říct? ![]()
@Jenny02 píše:
Ahoj, pořídila jsem si tajnou antikoncepci a důvod? Mám z předchozího manželství 2 děti 9 a 5let. Současný manžel nemá žádné. Dalsi dítě teď v současné době nechci a to z důvodu, že mám na sebe hypo a čeká nás náročná rekonstrukce a já prostě nechci maleho človíčka „na stavbě“ tak jsem si pořídila antiko. Snad jsem to shrnula vse
Dost hnusnej podvod. Takhle to teda daleko nedotahnes
A partner dítě chce? Nebo z jakého důvodu je antikoncepce tajemství? Třeba by měl stejný názor jako ty.
Pokud by partner dítě chtěl, tlačil na něj a nebyla s ním řeč, udělám to taky…
Jste partneri, nechapu, proc nam to tady oznamujes a nedomluvis ses nim.
Byt muz a moje partnerka by brala TAJNE antikoncepci, tak se nestacim divit, ceho je schopna. Za me zvraceny.