Soudní zákaz pro tchýni?

24
7.4.13 21:48

aoudní zákaz

Ahoj holky mohla bych se zeptat jestli jde udělat soudní zákaz pro tchýni? Moje kamardka ma problém s tchýní a bývalým přítelem a chtěla by ji zákazat styk s vnukem, nadavájí do všeho možného, vyhrožuje, pomlouvá jí všude, dokonce jsem dneska byla svědkem hodinového telefonátu, kde ji nadavala, pomlouvala atd,,, jestli to je možné mužete mi řict, jak to udělat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Reyne
7.4.13 21:51
@ajinka12 píše:
Ahoj holky mohla bych se zeptat jestli jde udělat soudní zákaz pro tchýni? Moje kamardka ma problém s tchýní a bývalým přítelem a chtěla by ji zákazat styk s vnukem, nadavájí do všeho možného, vyhrožuje, pomlouvá jí všude, dokonce jsem dneska byla svědkem hodinového telefonátu, kde ji nadavala, pomlouvala atd,,, jestli to je možné mužete mi řict, jak to udělat děkuji

nejsem já ta Tvoje kamarádka 8o 8o

Obávám se, že nejde :cert:

• Citovat
  • Upravit
24
7.4.13 21:55

To musi nejak jít, vzdyt normalne se zakazuje třeba styk s otcem atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.4.13 22:02

Myslim, ze by to slo, ale pouze za predpokladu, ze by to nebylo v zajmu ditete - pokud se k malemu chova slusne a styka se s malym v case, ktery ma vyhrazeny otec, obavam se, ze nic nezmuze.

Promin, ale nechapu, kdo si do telefonu necha hodinu nadavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 22:05

U nás pomohlo otěhotnět s nynějším manželem..babička pochopila, že se k jejímu synátorovi už opravdu nevrátím a byl klid..

• Citovat
  • Upravit
9649
7.4.13 22:06
@Anonymní píše:
U nás pomohlo otěhotnět s nynějším manželem..babička pochopila, že se k jejímu synátorovi už opravdu nevrátím a byl klid..

Tak tady to asi nebude o tom, ze by tchyne chtela snachu zpet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.13 22:08

U nás pomohlo otěhotnět s nynějším manželem..babička pochopila, že se k jejímu synátorovi už opravdu nevrátím a byl klid..

• Citovat
  • Upravit
13119
7.4.13 22:17

Proč to hodinu poslouchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
7.4.13 22:19

Tak s styk s otcem se zakazuje velice výjimečně, to už musí být prokázaný násilník, vrah atd, který by dítě ohrožoval na životě. Zákaz styku s prarodičem jsem ještě neslyšela, musela by kamarádka prokázat totéž viz styk s otcem. Argumenty co uvádíš rozhodně nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
7.4.13 22:24
@Barca12345 píše:
Promin, ale nechapu, kdo si do telefonu necha hodinu nadavat?

Já taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aghata nepřihlášená
7.4.13 22:28
@ajinka12 píše:
dokonce jsem dneska byla svědkem hodinového telefonátu, kde ji nadavala, pomlouvala atd,,,

Ty jsi HODINU poslouchala, jak si tvá kamarádka nechá HODINU po telefonu nadávat a urážet???

• Citovat
  • Upravit
101710
7.4.13 22:33
@Aghata nepřihlášená píše:
Ty jsi HODINU poslouchala, jak si tvá kamarádka nechá HODINU po telefonu nadávat a urážet???

Tak teď přemýšlím, co z toho je úchylnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.4.13 22:35
@j.a.n.i1 píše:
Tak teď přemýšlím, co z toho je úchylnější :think:

Bych asi vyskocila a ten telefon vytipla za ni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.4.13 22:38

Holky, já si ten hodinový telefonát představit dovedu :( Člověk doufá, že se s tím na druhém konci drátu nějak dohodne, že z něj krom urážek vypadne nějaká konkrétní informace nebo něco pochopí. Nevím, mohly se domlouvat, jestli malej k babičce pojede/nepojede, případně proč.
Bohužel jsem byla taky svědkem takových telefonátů. Zdatnější manipulátor dokáže dosáhnout, aby mu protistrana ten telefon nepoložila - prostě zneužije vaší vlastní slušnosti k tomu, že vás zdeptá. A v tu chvíli si málokdo uvědomí, o co jde a položí to.
Jinak - kamarádka zakladatelky je asi svéprávná, to jí měla zakladatelka vyrvat telefon z ruky a típnout či co?

Se zákazem styku neporadím. Doporučila bych zkusit sociálku, případně konzultaci s právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miminko06
11.11.13 13:44

Napsat stiznost k soudu a to nejen na tchyni, ale i na otce ditete…je to jedinne reseni, ktere pomuze…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová