Apartmány v Chrovatsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69235
6.2.13 13:06

Apartmány v Chrovatsku

Ahoj, nemáte někdo nějaký kontakt nebo radu, na ubytování v Chorvatsku, ideálně přímo od Chorvatů, nějak se i nechce platit tady agentůrám :oops: :oops: ale přiznám se, autem na dovolené nejezdíme, a já tak nějak netuším, kde najít pěkný výhodný apartmán. Ale mamka je letos hodně nemocná, podstupuje složitou léčbu a přeci jen s ohledem na ní letos zvolím dovolenou někde v dojezdové vzdálenosti do Čech, tím letadlem někde na 14dnů bez možnosti návratu to vidím skepticky. jenže létáme s Němcema na lasty, jsem krapet rozmlsaná cenama a zírám tady na ceny pronájmů od českých agentur, vždyť oni chtějí jen za pobyt to, co já běžně dávám i s letenkou a polopenzí. To bude asi oříšek, co? No tak jsem založila diskuzi, třeba se ti dozvíme zajímavé informace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
6.2.13 13:07

A nebo třeba i Itálie, tu znám, v Chorvatsku jsme nikdy nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
6.2.13 13:14
@terinka4444 píše:
A nebo třeba i Itálie, tu znám, v Chorvatsku jsme nikdy nebyli.

já bych ti mohla poslat kontakty, byla jsem vdaná za chorvata a znám celé jejich pobřeží. Jen musíš upřesnit požadavky, co chceš. Já naposled jela na blind a našla jsem krásný pension přímo u moře mezi Zaostrogem a Makarskou. Pláže poloprázdný, malá vesnička, asi 4 restaurace, zmrzka, pizzerie, ale s autem super, každej večer jsme jeli do jinýhoturistickýho centra a vrátili se pak rádi do toho svýho klídečku.

• Citovat
  • Upravit
81479
6.2.13 13:35

My zkoušíme napsat do infocenter jednotlivých středisek email s požadavky na ubytování. Ale neodpovídají, ale v zimě nepremávaj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.13 13:48

@Retea já hledám na netu, ale ty cený jsou šílený, jako apartnán pro 4-5lidí klidně 80-100EUR na den 8o 8o já na zírám s otevřenou hubou s prominutím, to jim fakt někdo zaplatí? 8o 8o

Já už léta letoucí lítám z Německa na lasty, je nám jedno kam, najdeme pěknou cenu, prohlídneme místo a letíme, tak jsem si říkala, že trmácet se autem někam do Chorvatska a tam si nkde klohnit jídlo musí vyjít stejně lépe levněji, ale asi ne.Byli jsme v Turecku třeba, v červnu, hned u pláže, polopenze, 15nocí, 210EUR dospělý a 115 dítě konečná cena, tady to dám za dva dny za ubytování :think: fakt jsem úplně konsternována a koukám na to, asi píšu jako magor, ale ty ceny mi naprosto vyrazily dech 8o
za 350EUR už jsem schopná sehnat 14dnů allinclusive včetně letadla, sice jsou to tříhvězdy, ale je to hotelový pokoj, takže určitě srovnatelné s nějakým apartmánem :think: Fakt jsou ty ceny i od majitelů takhle šílený jako na netu, nebo zase jen hurá české agentiry rýžují?

No nás by jelo individálně, minimálně 6dospělých šestileté a roční dítě, klidně o dva dospělé a jedno sedmileté dítě navíc, někdy druhá polovina června, minimálně 14dnů, klidně i ještě třetí týden navíc, takže 14dnů v červnu a jeden týden v červenci, nebo pokud je tam teplo, tak klidně 3týdny v červnu, mimino je těžký atopik, potřebuju teplotu moře tak, abych ji mohla máchat a nezmrzla, ideálně kousek od pláže s přístupem do moře vhodným pro děti. Nepotřebujeme ruch to je celkem jedno.Asi utopie, sehnat to za přijatelný peníz :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
6.2.13 13:55
@terinka4444 píše:
@Retea já hledám na netu, ale ty cený jsou šílený, jako apartnán pro 4-5lidí klidně 80-100EUR na den 8o 8o já na zírám s otevřenou hubou s prominutím, to jim fakt někdo zaplatí? 8o 8o

Já už léta letoucí lítám z Německa na lasty, je nám jedno kam, najdeme pěknou cenu, prohlídneme místo a letíme, tak jsem si říkala, že trmácet se autem někam do Chorvatska a tam si nkde klohnit jídlo musí vyjít stejně lépe levněji, ale asi ne.Byli jsme v Turecku třeba, v červnu, hned u pláže, polopenze, 15nocí, 210EUR dospělý a 115 dítě konečná cena, tady to dám za dva dny za ubytování :think: fakt jsem úplně konsternována a koukám na to, asi píšu jako magor, ale ty ceny mi naprosto vyrazily dech 8o
za 350EUR už jsem schopná sehnat 14dnů allinclusive včetně letadla, sice jsou to tříhvězdy, ale je to hotelový pokoj, takže určitě srovnatelné s nějakým apartmánem :think: Fakt jsou ty ceny i od majitelů takhle šílený jako na netu, nebo zase jen hurá české agentiry rýžují?

No nás by jelo individálně, minimálně 6dospělých šestileté a roční dítě, klidně o dva dospělé a jedno sedmileté dítě navíc, někdy druhá polovina června, minimálně 14dnů, klidně i ještě třetí týden navíc, takže 14dnů v červnu a jeden týden v červenci, nebo pokud je tam teplo, tak klidně 3týdny v červnu, mimino je těžký atopik, potřebuju teplotu moře tak, abych ji mohla máchat a nezmrzla, ideálně kousek od pláže s přístupem do moře vhodným pro děti. Nepotřebujeme ruch to je celkem jedno.Asi utopie, sehnat to za přijatelný peníz :think: :think:

tak já jsem zvyklá jezdit bud v červnu, nebo kolem 10.září a platila jsem naposled 15 eur za osobu a dítě zdarma…a když pojedeš na blind, tak nebudeš mít problém nic sehnat a můžeš i smlouvat ceny, stačí zajet kamkoliv na promenádu po ránu a místní tam stojej s cedulema a nabízejí sami.Nebo zastavit e Splitu a než si stačíš vyměnit peníze ve směnárně, zeptá se tě asi tak 10 lidí, jestli chočeš kuču :)

• Citovat
  • Upravit
69235
6.2.13 14:03

Kuču nechoču :mrgreen: chci pěknej apartmánek :mrgreen: :mrgreen:

Myslíš? To já jako asi nejsem taková odvaha, abych jela na blind a táhla s sebou celou famílii, dokud nebyli děti, sjezdili jsme s manželem takhle vzdálenější destinace, ale nějak s těma dětma je člověk opatrnější. A stejně netuším, kolik by to tam na místě mohlo stát :think: :think:

A co jídlo v obchodech, myslím potraviny, jak se to tam pohybuje cenově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.13 14:04

@Retea ty a kontakt na ten tebou uváděný apartmánek nebo nějaké jejich stránky nemáš? Já chci jen klid a zmrzlinu a levné ubytování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
6.2.13 14:09
@terinka4444 píše:
Kuču nechoču :mrgreen: chci pěknej apartmánek :mrgreen: :mrgreen:

Myslíš? To já jako asi nejsem taková odvaha, abych jela na blind a táhla s sebou celou famílii, dokud nebyli děti, sjezdili jsme s manželem takhle vzdálenější destinace, ale nějak s těma dětma je člověk opatrnější. A stejně netuším, kolik by to tam na místě mohlo stát :think: :think:

A co jídlo v obchodech, myslím potraviny, jak se to tam pohybuje cenově?

jídlo je dražší než u nás, mě přišlo docela o dost, řekla bych tak 20 procent, nejlevnější jsou asi pizzy, jinak normální večeře je taky dražší než u nás. No a nedivím se ti, že se bojíš na blind, když to neznáš, ale jim začíná sezona 1.7. a končí 31.8., ceny v sezoně jsou vyšší, mimo sezonu se místní snažej urvat, co se dá, chce to si vybírat a nebrat hned prví co ti kdo nabídne, pěkně poděkovat, jít se podívat o kus dál a když tak se vrátit. My většinou vybrali do dvou hodin pochůzek, někdy jsme brali hned i to první, jenže já vím, co nabízej a taky jim rozumím. Já jela naposled 10. 9. se 4 a půl měsíční holkou, bylo to super, malá ještě prospala většinu dne a já se zregenerovala po porodu.

• Citovat
  • Upravit
69235
6.2.13 14:14

Já už v září nemůžu, malá jde do školy, musíme v červnu. Původně jsem myslela, že pojedeme na tři týdny, ale teď tedy nevím nevím :think: já už bych jela teď, už mě to doma nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Retea
6.2.13 14:24
@terinka4444 píše:
@Retea ty a kontakt na ten tebou uváděný apartmánek nebo nějaké jejich stránky nemáš? Já chci jen klid a zmrzlinu a levné ubytování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pokoukám do mobilu a pošlu :)

• Citovat
  • Upravit
69235
6.2.13 14:59

Jsi hodná, moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
6.2.13 21:15

Mě přijde 80-100 e za 4-5 lidí naprosto normální cena. Jeli jsme na blint v roce 2009 a platili jsem jednou 15e (ale ubytování nic moc) jen jednou, pak psíš od 25-35 euro. Jednu noc jsme třeba žádné ubytování nesehnali a jelikož už byla noc, tak sme dali i 50 euro za osobu. Třeba v itálii není to ubytování o moc levnější ;) Dva roky na to jsme byli ve slovinsku v Portoroži a platili jsme v přepočtu taky 20euro za osobu. A letos (2012) jsme byli na krku a platili jsme za osobu ještě víc a to jsme tam byli v půlce září ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8633
6.2.13 21:21

@Denino Ty jo to jsou teda ceny, to si dovolím oponovat, ale my jezdíme do Itálie 2 rodiny, každá má svoji ložnici, apartmán u pláže, 300-400€ za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.2.13 21:25

Tak já právě našla Turecko, all inclusive, přímo na Kleopatra beach, 21 dnů, včetně letenky za 600 EUR a dítě 250 a mimino zdarma, takže asi prdím naromantiku Chorvatska a Itálie a prostě zase poletíme, já nějak ty ceny těžko vydýchávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí