Aplikace pro tablet - měření trasy chůze

17112
24.5.14 10:12

Aplikace pro tablet- měření trasy chůze

Přeji krásnou sobotu všem:-) Poradíte mi aplikaci pro měření trasy chůze? Popř. časem i běhu? Chci si měřit procházky s kočárkem, když už tu hračku mám. Kdyby to umělo spočítat i množství spálených kalorií, nezlobila bych se :-)A čeština by byla výhodou, né podmínkou 8) Mám Lenovo S5000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
24.5.14 10:41

Nevim jak do tabletu, ale v telefonu mam Endomondo. Zkus kouknout, jestli to jde. Meri to vzdalenost, cas a myslim i ty kalorie. Ale ja to vetsinou zapomenu zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
24.5.14 11:22

@Králičice nevím v tabletu, ale v mobilu používám Runtastic. Měří to vzdálenost, čas, kalorie,.. takže spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.5.14 11:25

@Králičice taky mam Runtastic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.5.14 11:26

Mám Nike plus, ale je k tomu potřeba čidlo do boty nebo náramek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.14 12:54

Endomondo! Perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17112
24.5.14 12:58

Já potřebuju něco, co není závislé na netu :think: S tím Runtasticem nějak nevycházím :mrgreen: Endomodo vyzkouším, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.5.14 18:21

@Králičice mám ho v mobilu, nenapojený na net ani FB, čistě pro svou zábavu při procházkách se psem. Určité kroky se dají přeskočit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17112
24.5.14 18:27

@KačuliKačka - no nainstalované to mám, tak až příště vyjdu, vyzkouším.. Ale moc děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 19:13

Ahoj, oživuji diskuzi, chci se zeptat, ty aplikace endomondo, runastic a tak, musí to být závislé na netu, slyšela jsem, že se to pak automaticky sdílí na facebooku, to kolik sem ušla nebo uběhla.. :-D

• Citovat
  • Upravit
275
13.1.15 19:19

Ahoj mám nike + running, za mě zatím nejlepší aplikace, je sice v anglině, ale porozumět se tomu dá, měří ti to tam km a ukládáš si tam i trasy, spočítá ti to měsíčně počet km a můžeš si to přepnout na běh i chůzi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.1.15 19:46

Endomondo, sdílí jen když se to povolí… jinak je super, dělá různý vyhodnocení a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.15 17:04

A ten runtastic? Chci to fakt jen pro sebe, abych věděla kolik a tak, nechci to cpát někam na fb, ted sem ho stahla a bylo tam přihlašení, přes fb nebo google, tak sem to přeskočila a sem tam nepřihlášená, to bude normálně fungovat? ptám se jako mentál, ale fakt se tom nevyznam, chci si prostě jen tak pro sebe měřit trasy nic víc, bez internetu, bez sdílení a tak ;)

• Citovat
  • Upravit
20777
20.4.15 14:51

Ahoj, oživuji diskuzi. K čemu jste došli? Chci taktéž používat bez netu na měření při rychlochůzi s kočárkem. Mám si stáhnout Runstic nebo Endomondo? :mrgreen: Chci něco fakt jednoduchého a nemělo by to zabírat příliš mnoho interní paměti, mám zpomalený krám. Díky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.4.15 15:11

@Amys já používám už dlouho Endomondo. Myslím, ze ma nějakých 19MB. Runtastic ma 27MB.. Když tak me opravte. Endomondo je i v češtině takže v tom vidím taky + ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák