Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přeji krásnou sobotu všem:-) Poradíte mi aplikaci pro měření trasy chůze? Popř. časem i běhu? Chci si měřit procházky s kočárkem, když už tu hračku mám. Kdyby to umělo spočítat i množství spálených kalorií, nezlobila bych se
A čeština by byla výhodou, né podmínkou
Mám Lenovo S5000.
Nevim jak do tabletu, ale v telefonu mam Endomondo. Zkus kouknout, jestli to jde. Meri to vzdalenost, cas a myslim i ty kalorie. Ale ja to vetsinou zapomenu zapnout.
@Králičice nevím v tabletu, ale v mobilu používám Runtastic. Měří to vzdálenost, čas, kalorie,.. takže spokojenost ![]()
Mám Nike plus, ale je k tomu potřeba čidlo do boty nebo náramek.
Já potřebuju něco, co není závislé na netu
S tím Runtasticem nějak nevycházím
Endomodo vyzkouším, děkuju ![]()
@Králičice mám ho v mobilu, nenapojený na net ani FB, čistě pro svou zábavu při procházkách se psem. Určité kroky se dají přeskočit ![]()
@KačuliKačka - no nainstalované to mám, tak až příště vyjdu, vyzkouším.. Ale moc děkuji za radu ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi, chci se zeptat, ty aplikace endomondo, runastic a tak, musí to být závislé na netu, slyšela jsem, že se to pak automaticky sdílí na facebooku, to kolik sem ušla nebo uběhla.. ![]()
Ahoj mám nike + running, za mě zatím nejlepší aplikace, je sice v anglině, ale porozumět se tomu dá, měří ti to tam km a ukládáš si tam i trasy, spočítá ti to měsíčně počet km a můžeš si to přepnout na běh i chůzi… ![]()
Endomondo, sdílí jen když se to povolí… jinak je super, dělá různý vyhodnocení a tak…
A ten runtastic? Chci to fakt jen pro sebe, abych věděla kolik a tak, nechci to cpát někam na fb, ted sem ho stahla a bylo tam přihlašení, přes fb nebo google, tak sem to přeskočila a sem tam nepřihlášená, to bude normálně fungovat? ptám se jako mentál, ale fakt se tom nevyznam, chci si prostě jen tak pro sebe měřit trasy nic víc, bez internetu, bez sdílení a tak ![]()
Ahoj, oživuji diskuzi. K čemu jste došli? Chci taktéž používat bez netu na měření při rychlochůzi s kočárkem. Mám si stáhnout Runstic nebo Endomondo?
Chci něco fakt jednoduchého a nemělo by to zabírat příliš mnoho interní paměti, mám zpomalený krám. Díky ![]()
@Amys já používám už dlouho Endomondo. Myslím, ze ma nějakých 19MB. Runtastic ma 27MB.. Když tak me opravte. Endomondo je i v češtině takže v tom vidím taky +
![]()