Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, omlouvám se, že zase prudím s technickým dotazem
ale mladej dostal dneska do ruky tablet, a něco tam zapnul, a mi nevíme co s tím. když se dotknu obrazovky, tak se mi tam ukáže velký kříž přes celou obrazovku, a pak něco jako grafická tužka, prostě mám to normálně na úvodní obrazovce, a prstem maluju modré čáry, když po tom jezdím
netušíte, co tam ten smraďoch zapnul? ![]()
@slavuska1 My víme, žes to založila kvůli těm čárám na testu a ne na tabletu.
![]()
@Litta píše:
@slavuska1 My víme, žes to založila kvůli těm čárám na testu a ne na tabletu.![]()
ale houby, teď fakt řeším tablet
na testu mám dálnice, ne grafickou tužku ![]()
Náš prcek, takhle přišel, že si brácha zamknul tablet. Podle popisu to vypadalo podobně. Zadal si tam nějaký obrazec a aby se to odemklo, tak se musí nakreslit ten obrazec.
@Teruna000 @magratka pustí, normálně to reaguje, i otevřu cokoliv, akorát se tam dělá ten kříž no. a když prstem pohnu, tak maluju ![]()
A zkusila si vypnout/zapnout? Pokud je to jenom aplikace, tak by to melo zmizet
@Teruna000 píše:
A zkusila si vypnout/zapnout? Pokud je to jenom aplikace, tak by to melo zmizet
jj právě že jsme to vypli, a je to tam pořád
jo a ještě nahoře úplně je řádek drobných čísel a písmenek, děco jako dx 4, a tak. ale je to hodně titěrný, ale asi to s tím souvisí
@kaja00 píše:
@slavuska1 S tabletem nevim, ale gratuluju k //
jo děkuji
tak snad někdo poradí i s tím tabletem, to by teď taky bodlo ![]()
@slavuska1 píše:
jo děkujitak snad někdo poradí i s tím tabletem, to by teď taky bodlo
A mas navod k tomu tabletu?
Je tam funkce prohlizeni spustenych aplikaci? Podle toho by se dalo zjistit co je spusteno a rovnou to i vypnout
@Petulinaxx píše:
Je tam funkce prohlizeni spustenych aplikaci? Podle toho by se dalo zjistit co je spusteno a rovnou to i vypnout
jo, tam jsem před chvílí byla, vypla jsem všechno a nic ![]()
@kaja00 píše:
A mas navod k tomu tabletu?
no myslím že ne, kupovala jsem ho už použitej ![]()
To je zapnutej debug mod pro vývojáře, to zobrazuje to jde se dotýkáš a nějaké další informace tim drobným pismem v rohu