X-box / kinect / wii, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
18.5.14 10:36

x-box / kinect / wii

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit… Jsem úplný analfabet co se týče aktivních her do televize, ale syn se mi dostal do věku, kdy by to „strašně potřeboval“ :-)
Protot bych se potřebovala zeptat, zda to někdo doma máte, jaké typy a jaké zkušenosti a hlavně, jaký je vlastně rozdíl mezi x-boxem, kinectem a wii… jen jiné názvy a cena?
Díky moc Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9450
18.5.14 10:42

Xbox je ta krabice, do které se dává hra. Ta ti stačí pokud hraješ jen s ovladačem - KINECT patří k tomu xboxu - je to ten pohybový senzor, díky kterému můžeš hrát ty pohybovky.

Wii je obdoba - jen nintendo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
18.5.14 10:42

Rozdíly nevím, ale my máme x-box s kinectem a vyřádili jsme se na tom i jako dospělí. Záleží, co koupíš za hry ( za mě pohybové nemají chybu :mrgreen: )

Příspěvek upraven 18.05.14 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
18.5.14 10:43

Máme xbox kinect. Je to super.

Kinect snímá tvůj pohyb, takže jsou hry kdy nepotřebuješ žádný ovladač. Jsou ale i hry /NHL, FIFA/ kdy hraješ jen ovladačem. Můžou hrát dva proti sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.5.14 11:09

Nintendo má oladač, takže není tak náročné na správnou vzdálenost hráčů od televize.
X-Box s Kinectem se ovládá přímo hráčem (pomocí kamery) a je potřeba stát ve stanovené vzdálenosti od TV. Stává se, že X-box po hráči chce, aby přišel blíž, nebo poodstoupil. Je tedy dobré znát dopředu tyhle vzdálenosti, jestli jsou doma dodržitelné, aby se předešlo problémům. Wii hry jsou graficky (občas) takové více dětské. X-Box je asi vyspělejší. Takže záleží na věku, penězích a tím i na ceně her.
Velmi doporučuji obojí u někoho zkouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.5.14 20:40

Všem moc děkuji, už jsem chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie