Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kup si radsi novejsi, at jsou vodotesny a s gps. Dcera ma moje stary jednicky a maji i malou vydrz baterie. Ja mam trojky, manzel dvojky, v tech uz moc rozdil nevidim.
Mám tu předposlední generaci a jsem absolutně spokojena. Pořizovala jsem si je kvůli sportu, kvůli trekování trasy při běhu a při chůzi v horách. A ano, hodinky ti měří ušlé kroky, spálené kalorie i ušlé kilometry. Jedničky bych si nekupovala. Nemají zabudovanou GPS, takže sledování polohy nefunguje samostatně bez telefonu.
Oživuji diskuzi.
Chtěla jsem se zeptat, jakou aplikaci používáte v kombinaci s hodinkami?
Aplikace zdraví mě přijde dost nepřehledná. Nebo ji neumím nastavit tak, aby mě vyhovovala. Neumím najít např. březen, kolik km jsem ušla. Je tam denní průměr.
Moje představa je, že každý den tam bude počet kroků a vzdálenost. A možnost se podívat po týdnech, měsících….. a když půjdu vyloženě procházku, tak se zobrazí trasa, kterou jsem šla. S tím, ze na začátku a ba konci chůze zapnu a vypnu aplikaci.
Budu ráda za jakékoli rady. Hodinky mám nové a rada bych využila maximum.
@lasička1 píše:
Oživuji diskuzi.
Chtěla jsem se zeptat, jakou aplikaci používáte v kombinaci s hodinkami?
Aplikace zdraví mě přijde dost nepřehledná. Nebo ji neumím nastavit tak, aby mě vyhovovala. Neumím najít např. březen, kolik km jsem ušla. Je tam denní průměr.
Moje představa je, že každý den tam bude počet kroků a vzdálenost. A možnost se podívat po týdnech, měsících….. a když půjdu vyloženě procházku, tak se zobrazí trasa, kterou jsem šla. S tím, ze na začátku a ba konci chůze zapnu a vypnu aplikaci.
Budu ráda za jakékoli rady. Hodinky mám nové a rada bych využila maximum.
Trik je v tom, že z mobilu je tohle v appce Kondice (na hodinkách se to jmenuje Aktivita
prostě ta tři barevná kolečka), a ne Zdraví. Jinak pro běh používám Adidas running a pro spaní Pillow. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Trik je v tom, že z mobilu je tohle v appce Kondice (na hodinkách se to jmenuje Aktivitaprostě ta tři barevná kolečka), a ne Zdraví. Jinak pro běh používám Adidas running a pro spaní Pillow.
Je pravda, ze kdyz jsem mela prvni iphone -tam byla jen apka ZDRAVI
Ted co mam 13mini, tak tu je i ta kondice..
Jinak apple hodinky nemam, mam Garminy a Amazfit. Presnejsi jsou z tech mych Garminy.
Po určité době jdu opět s dotazem.
Aplikace Aktivita na hodinkách-jak dalece přesně měří vzdálenost a kroky? Vzdálenosti mám nereálný. Např. Vím že jsem šla třeba jen třikrát po bytě a ukáže 900 metrů. V zaměstnání, kdy ten den většinu času trávim u stolu, to po směně ukáže 3,5 km. Např. Nyní mám za dnešek 0,36 km a neušla jsem víc jak 20 metru.
Mám v telefonu aplikaci Goals-Fitness fitness. Tam se také automaticky měří kroky a vzdálenost. Tam mám za dnešní den 0,01 vzdálenost. Ne vždy jsem měla telefon u sebe. Ale tato aplikace má vždy reálné hodnoty, oproti aplikaci Kondice.
Např. V jeden den ukáže jedna aplikace 8,98 km a druhá 6,55km. Když srovnám vzdálenosti s manželem, který je celý den se mnou, tak odpovídají téměř stejně aplikaci Goals-Fitness. Ne Aktivita na hodinkách. Manžel má starší mobil, bez Apple Watch, sleduje v aplikaci Zdraví.
Mate to také tak, že v aplikaci Kondice- Aktivita-mate zkreslené vzdálenosti?