Nový ceník České pošty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.19 13:54

nový ceník ČP

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
22.2.19 13:56

z jakého důvodu anonymně??? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
22.2.19 14:02

a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.2.19 14:13

Už jsem tady dneska na téma změny na poště zakládala. Děkuji za ten ceník, aspoň vidím, co se bude měnit. Rozprodávám věci po dceři a to jako mám na každý prd shánět někde karton nebo krabičku? Nebo ji dokonce kupovat?? Dám příklad - prodávám bundu na stovku. K tomu si kupující musí připlatit poštovné, které už teď není zrovna malé. Ale - nemám doma žádnou krabičku ani karton. Dělám to doteď tak, že recykluju obaly, které mi poskytují v bezobalové prodejně (např. pevnější papírové pytlíky). Dám do nich zboží, omotám, splácnu, přelepím páskou. Teď mě budou nutit ještě kupovat jejich krabičky? Ať jdou do háje. Nový ceník - dražší + ještě jejich krabička, rovná se za malý balíček stokorunové hodnoty by měl kupující zaplatit jednou tolik? Vykašlu se na ně, vydřiduchy. Prý má být jejich konkurencí Zásilkovna, mají se přes ní prý dát poslat zanedlouho i zásilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.2.19 14:14

Brzo poště začne ještě víc konkurovat Zásilkovna a pak možná zase zlevní. Já se poště vyhýbám, pokud to jde a využívám právě tu Zásilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.2.19 14:16

To už docela stará zpráva :nevim: Dneska jsem četla titulek, že uvažuje nad tím, že třeba bude nějaké věci doručovat jen jednou týdně jako to mají v Dánsku či kde.

Zásilkovna je pro nás bohužel ztráta času, je ve města bud daleko nebo tam, kde se nedá parkovat zdarma.
Musí přemluvit Coop u nás u baráku, ať si udělají pobočku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 14:18

no nic…
jen mě to docela šokovalo, posílám ČP docela často a je to docela výrazné zdražení.
Možná tuto informaci ocení i jiní, co posílají často balíčky. :nevim: :( L.

• Citovat
  • Upravit
18304
22.2.19 14:25
@Murka píše:
Brzo poště začne ještě víc konkurovat Zásilkovna a pak možná zase zlevní. Já se poště vyhýbám, pokud to jde a využívám právě tu Zásilkovnu.

No jo, ale když zásilku chceš poslat, ne dostat, tak je to problém. Nově má právě prý i Zásilkovna umožňovat zasílání balíků. Tak jsem zvědavá. Rozprodávám věci po dceři a pošta je bohužel moje jediná možnost nyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 14:25

@zuracz1 každýho věc jestli anonymně nebo ne! V každé diskuzi nechybí tento komentář :roll: z

• Citovat
  • Upravit
4155
22.2.19 14:27

@jenny.fields ta Zásilkovna má +- zdvojnásobit počet poboček, tak by to mohlo dopadnout i u vás.
My bydlíme na polosamotě za městem, cca 200m za posledním barákem. Je tu pět obydlených domů a pošta sem odmítla doručovat nejdřív tisk, následně poštu co nosí pošťačky a teď je problém i s balíkama. Takže já na poštu se*u a co jde posílám nebo si nechávám posílat jinak, nejvíc tou Zásilkovnou, i když si to musím vyzvednout ve městě. Ale tam stejně denně jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
22.2.19 14:34

@Evulina Nemám vyzkoušeno, ale poslání balíku přes Zásilkovnu je možné snad i teď, jen se u nich musí člověk registrovat. Ale nemám to ověřené, balíky zas tak neposílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.2.19 14:36

129,– za maly balik jo? No mazec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 14:38

Cp nevyuzivam, tak je mi to jedno.

• Citovat
  • Upravit
823
22.2.19 14:45
@Anonymní píše:
@zuracz1 každýho věc jestli anonymně nebo ne! V každé diskuzi nechybí tento komentář :roll: z

třeba proto, že anonymně lze vkládat pouze příspěvky velmi citlivého nebo intimního charakteru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
22.2.19 14:50

Nevyužívám, když si něco objednám tak přes jinou doručovací společnost, když prodávám nebo nakupuju na bazaru tak v místě bydliště a dávám přednost osobnímu převzetí, krom toho ze člověk ušetří si ještě může věc okouknout a vyhne se tak sporům o tom, že na fotce to bylo jiné a kdesi cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák