Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smurfka píše:
@Evulina tak potom leda za symbolickou cenu, nekupovala bych neco co i s postovnym koupim za stejnou cenu jak nove..hold cim drazsi postovne, tim clovek musi zlevnit ..
No právě..mám kvalitní věci, drahé nosící šátky, barefoot boty atd..už tak to prodávám dost pod cenou a ještě kvůli poště budu zlevňovat víc..
![]()
@Evulina tak prodavej jen s osobnim odberem, ja tak prodavam i nakupuji ![]()
@debra.morgan píše:
@Evulina tak prodavej jen s osobnim odberem, ja tak prodavam i nakupuji
Už jsem tady na to reagovala - takhle bych prodala max. čtvrtinu. S levnými věcmi se ani nedávám na net, to dávám na charitu. Ale drahé nosící šátky, věci z biobavlny, barefoot obuv atd., tak to na net dám. Jenže asi si hromada lidí myslí, že stejně bych měla šátek, který stál 3800,– Kč prodávat pod tisícovku a 1800,– Kč se jim zdá moc, přestože je v bezvadném stavu a nošen málo. Hele mě tam věci visí i měsíc a to tam nemám pouze osobní odběr.
Asi si počkám, až místní komunita lesních školek a bezobalové prodejny bude pořádat bazárek anebo je občas v Hradci burza venku na náměstí. Na té burze jsem jednou prodala hodně věcí.
Příspěvek upraven 22.02.19 v 18:46
@Evulina tak jde o to jestli se toho chces zbavit a si rada aspon za neco, nebo si to syslit a neslevnit za boha..ja treba memam misto a jsem rada za blbou pajcku no…deti maji do prasatka ![]()
@Evulina tak zalezi co ti vadi vic, jestli to, ze to prodas levneji nebo to, ze prodej bude trvat. a ano za pouzite satky a nositka chteji na me docela dost. to si radeji koupim novy. ale to jen mimo diskusi.
@smurfka píše:
@Evulina tak jde o to jestli se toho chces zbavit a si rada aspon za neco, nebo si to syslit a neslevnit za boha..ja treba memam misto a jsem rada za blbou pajcku no…deti maji do prasatka
U těch fakt kvalitních drahých věcí si myslím, že zlevňovat na pakatel není dobré. Je to kvalitní věc, co vydrží a zlevňovat víc než na polovinu pořizovací ceny, pokud je věc v pořádku a v bezva stavu se mi zdá už blbé no.. ![]()
@debra.morgan píše:
@Evulina tak zalezi co ti vadi vic, jestli to, ze to prodas levneji nebo to, ze prodej bude trvat. a ano za pouzite satky a nositka chteji na me docela dost. to si radeji koupim novy. ale to jen mimo diskusi.
Tak pravda je, že v tomto případě by bylo vždycky nejlepší, kdyby se přijel člověk osobně podívat. U mě by třeba zjistil, že ten šátek vypadá po vyžehlení fakt jak nový, žádné žmolky, vady, nic a myslím si, že by usoudil, že místo 3800,– Kč by se mu za 1800,– Kč vyplatil. Na fotkách to nemusí tak vyniknout a mým kecům nemusí lidi věřit
![]()
@Evulina proto ja nakupuji/prodavam jen osobne, penize na ruku, clovek si zbozi prohledne… nemusim resit nevyzvedle zasilky, penize odeslane a zbozi nikde… ![]()
@zuracz1 píše:
třeba proto, že anonymně lze vkládat pouze příspěvky velmi citlivého nebo intimního charakteru
Třeba posílá něco intimního, jako použité kalhotky a tak ![]()
@debra.morgan píše:
@Evulina proto ja nakupuji/prodavam jen osobne, penize na ruku, clovek si zbozi prohledne… nemusim resit nevyzvedle zasilky, penize odeslane a zbozi nikde…
No jo tak můžu to zkusit no..bude mi to tam viset možná hodně dlouho..Ono třeba osobně prodávat v Praze je podle mě jednodušší (máš víc zájemců), než když bydlíš na vsi.. ![]()
@Evulina to urcite, ja jsem treba ochotna si pro veci, ktere vazne chci dojet v ramci kraje. to se pak ukaze, jak moc danou vec vazne potrebujes ![]()
@debra.morgan píše:
@Evulina to urcite, ja jsem treba ochotna si pro veci, ktere vazne chci dojet v ramci kraje. to se pak ukaze, jak moc danou vec vazne potrebujes
Ale my se nebavíme o drogách, ale o oblečení pro děti! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale my se nebavíme o drogách, ale o oblečení pro děti!
tak ja se bavim o obleceni pro deti, ale i jinych vecech..... ne teda nutne drogach ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ale my se nebavíme o drogách, ale o oblečení pro děti!
Ráda čtu tvoje komentáře, většinou padám ze židle. ![]()