Pohodlné lodičky

160
18.2.19 14:54

To ti nikdo neporadi, musis zkouset ruzne znacky, ktera ti sedne na tvou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
18.2.19 14:55

Mrkni na Geox, jsou krasne pohodlne. Dřív jsem byla v lodickach minimálně 10 hodin denně a z jejich výrobku mne nohy nebolely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
18.2.19 14:57

Nosím ráda boty od Tamaris a Rieker, mají speciální vložky uvnitř bot, jsou pohodlné, tak zkus ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 14:57
@DanielaS píše:
To ti nikdo neporadi, musis zkouset ruzne znacky, ktera ti sedne na tvou nohu.

To já chápu, jenom jsem tady chtěla nasbírat značky na vyzkoušení, protože jich vlastně moc neznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 14:58

@Tichošlápek @Monchichik děkuji moc!  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.2.19 14:58

@Svetluska.Lulu zkusila bych značky Hoegl, nebo Baťa dělá takové „měkčené“ lodičky. Dobré jsou i Clarks.
Já lodičky nenosím, ale do práce jsem musela a nejlepší byly obyč lakýrky od Tamarisu, podpatek i špička akorát. Čím víc budou boty do špičky, tím víc budeš trpět, podpatek pak roli nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 14:59

Hogl má hezké boty i na nižším podpatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.2.19 15:01

Mne vzdycky sedi Tamaris. Nekdy Lasocki (prodava CCC) a Bata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
18.2.19 15:03

U mě je fuk výška podpatku, ale lodičky jako každé jiné boty si musím prostě vyšlápnout, jak si na ně noha zvykne sem v pohodě, ale první dny bývají peklo (ale já to tak mám u všech bot ať jsou to žabky na léto, tenisky nebo kozačky na zimu). Docela pomáhají takové ty gelové vycpávky co se dávají dovnitř třeba za patu. Ale je fakt že noha si zvyká líp na botky, co mají širší kulatou špičku, než takové ty špičaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.2.19 15:03

Obyčejné od Deichmanna a jsou jako bačkory.
https://www.deichmann.com/…49220/Lodičky.prod?s=2&_=1550498436344&positionInList=88&fromCategoryDetail=true

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
18.2.19 15:18
@Svetluska.Lulu píše:
Ahoj,

Doufám, že oxymoron v názvu přitáhne hodně očí :mrgreen:

Potřebovala bych si koupit lodičky, které nebudu chtít hodit do kouta po osmi hodinách nošení. 8) Hodlám je nosit do práce, snad i docela často, třeba obden.

Problém je, že jsem nikdy podpatky pořádně nenosila… :oops: Takže to bude se mnou opravdu těžké :lol:

Poprosím vás o tipy na obchody / značky, kde jste koupily opravdu pohodlné boty. Rozpočet zatím do 5000, spíš mi jde o to, že nevím kam všude se vůbec vyplatí zajít. Doteď jsem kupovala boty hlavně v CCC, ale lodičky byly teda těžké zklamání, nohy mě bolely už na prodejně.

Foto pro inspiraci, tohle je zatím nejvyšší podpatek, co jsem v životě snesla. :oops: :lol:

Děkuji :kytka:
:lol: první, co minapadlopo přečtení názvu, bylo oxymoron.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
18.2.19 15:22

Máma má hrozně ráda Gabor… Ale 8 hodin v lodičkách, jedině jestli v nich nebudeš stát ;) a pouze na širokém podpatku… Na úzkém bolí nohy vždycky, jakkoli jsou boty pohodlné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.2.19 15:50

@Svetluska.Lulu doporučuju obejít obchody a vyzkoušet, déle v nich chodit po obchodě. Pohodlné jsou většinou třeba rieker, clarks, geox. Ale teď jsem měla půjčené tyhle obyč z deichmannu a pohodlnější lodičky jsem v životě neměla :lol: https://www.deichmann.com/…C4%8Dky.prod?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
18.2.19 16:36

za mě jsou úplně top lodičky Högl. V nich jsem ani po prvním dni nošení neměla sebemenší červený otlak. Super je pak geox, Ecco, Salamander, občas se dá vybrat ve Wojas nebo Aldo. Lodičky od Riekru se mi extrémě nelíbí vzhledem. Tamaris mě osobně třeba také nevyhovují. Nedávno jsem objevila špnělskou značku hispanitas a z jejich bot jsem nadšená. prostě se vyprav do nákupního centra a procházej obchody. V případě lodiček se obloukem vyhýbám CCC, Deichmanovi a Baťovi v případě jejich vlastní značky (prodávají i Gabor, Clarks a Högl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
18.2.19 16:39

Tamaris, Rieker, Jana.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat