Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Clarks a Högl. Musíš ale zkoušet, moje nejpohodlnější lodičky jsou Lazzarini za dvanáct stovek ![]()
@pohledzdruhestrany nooo
![]()
Jinak díky všem,rozhodně hodlám oběhat obchody osobně a všechno vyzkoušet ![]()
@Svetluska.Lulu já mám hodně velké problémy s botama, jen tak mi něco nesedí,ale takový Rieker nebo Tamaris, to jo..ale ty ceny ![]()
@lucynka25 tyto značky jsou cenově v pohodě. To z ceny za Geox nebo Hogl bys měla infarkt ![]()
@lucynka25 Lodičky tamaris jsem si vloni koupila za 800,–, ale nohy z nich mám sedřený, to bych si raději připlatila, kdybych fakt věděla, že mě nebudou dřít.
@lucynka25 no to já si právě říkám, že si klidně připlatím, jen aby to nedopadlo jak s těma Lasocki
A pak je opravdu vynosím
@xstrasilka fakt jo? Moje babicka prodava ve zdravotni obuvi a ma tam tyto znacky,tak mi vzdycky umí dobre poradit co bude tlacit a co se naopak roztahne,zmekci
nektery material proste nepovoli.
@lucynka25 Taky bych potřebovala takovou babičku
Rieker mi docela vyhovuje, i když taky to není 100 %, mám háklivé nohy, mají i pěkné botky, ale vyloženě lodičkami bych je nenazývala. Mě teď odešly společenské botky, tak to zas bude boj.
@lucynka25 píše:
@xstrasilka fakt jo? Moje babicka prodava ve zdravotni obuvi a ma tam tyto znacky,tak mi vzdycky umí dobre poradit co bude tlacit a co se naopak roztahne,zmekcinektery material proste nepovoli.
Parádní babička
![]()
Holky, to jste mi neměly dělat. Jsem ze zvědavosti koukla na lodičky Högl a dostala se na eshop eobuv.
Nevím, co je to dnes za den, nejsem maniak na boty, ale tady bych vykoupila snad půl obchodu.
Nakupujete někdo boty na internetu? Jak to děláte? Objednáte toho víc na vyzkoušení a pak vracíte?
@Svetluska.Lulu @xstrasilka jo je to fajn,taky ale me prudi kdyz koupim holkam obyc botky treba na paradu ![]()
Tamaris, Rieker, Jana.