Co si koupit v USA?

Anonymní
13.2.19 19:48

Co si koupit v USA?

Letime na 8 dni do NY a jeste nikdy jsem v USA nebyla. Jako maniak shopaholic uz mam par typu, co si koupit z kosmetiky a v drogerii. Dejte mi jeste nejaky typ, po cem se podivat… planuji si koupit svoje oblibene bezecke boty, veci na behani. Co jste kupovali vy? Hodlam to pojmout pul na pul - poznavani NY, muzea, galerie, ale aspon 2,3 dny nakupy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56948
13.2.19 19:50

Toho je. Obleceni, kosmetika. Ulovky typu saty TH za 10$ a tak. Uvidis na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.2.19 19:51

Já tam nejvíce utratila za jídlo a oblečení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 19:53

Dobre :-) tak kam na ty ulovky jit :-) strategicky mame hotel 100m od Macy’s :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3167
13.2.19 20:00

Macy’s je sice fajn, ale žádné velké slevy nečekej…nám se nejlíp nakupovalo v Marshalls a TJMaxx. Jo a super věci měli v Nordstrom Rack 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 20:04

Ne, ze by me nepotesily slevy, ale jde mi spis o obleceni, kosmetiku, jidlo… cokoliv, co u nas neni a mela bych to objevit :-) ale do TJMAXX zajdu. Mozna si dojedu i do New Jersey do outletu.

• Citovat
  • Upravit
56948
13.2.19 20:09

Hele uvidis.ja si vzdycky vezu neco, co me nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26668
13.2.19 20:12
@Pavčí píše:
Macy’s je sice fajn, ale žádné velké slevy nečekej…nám se nejlíp nakupovalo v Marshalls a TJMaxx. Jo a super věci měli v Nordstrom Rack 😎

Presne tak. Oni teda Marshalls a TX Maxx patri stejnemu majiteli, jsou si hodne podobne. Macys pokud nemas jejich kartu, tak je to zbytecne drahy. Jeste kdyby si videla nekde Boscov', tam se taky obcas nakupuje velice dobre. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
13.2.19 22:39

Já si v Macy's koupila kabelky, které mi i po letech každý obdivuje, a pritom staly treba 30-40 dolarů. Teď se mi už jedna trhá a hned bych si tam zašla znovu :D a taky oblečení. Ale třeba partner má rád jednu konkrétní značku a říkal, že co si koupil za půlku běžné ceny v NY se mu taky hrozně rychle obnosilo a osoupalo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák