Nový ceník České pošty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.2.19 15:03

@zuracz1 on ten smyšlený nick je vlastně taky anonymní, tak bych to tak neřešila. Anonymita je pouze doporučena v určitých případech, ale není zakázána. Mě přijde otravné, že v každé diskuzi padne dotaz: proč anonym? No protože prostě tazatelka chce a hotovo. Pokud by to adminum vadilo, téma by smazali nebo odtajnili

• Citovat
  • Upravit
18304
22.2.19 15:36
@Kriss Tina píše:
Nevyužívám, když si něco objednám tak přes jinou doručovací společnost, když prodávám nebo nakupuju na bazaru tak v místě bydliště a dávám přednost osobnímu převzetí, krom toho ze člověk ušetří si ještě může věc okouknout a vyhne se tak sporům o tom, že na fotce to bylo jiné a kdesi cosi…

Tak kdybych měla tu hromadu věcí prodávat jen osobním odběrem, tak prodám sotva čtvrtinu :nevim: Samozřejmě, že osobnímu odběru dávám přednost, ale zúží se tím razantně okruh kupujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 15:40

@Evulina tak potom leda za symbolickou cenu, nekupovala bych neco co i s postovnym koupim za stejnou cenu jak nove..hold cim drazsi postovne, tim clovek musi zlevnit ..

• Citovat
  • Upravit
1704
22.2.19 16:24

Mazec, já po dceři prodávala hromadu věci přes poštu, hromadu jsem i darovala jen za poštovné, ale asi budu využívat už jen místní bazarky a prodej přes fb. Pošta už mi přijde dráha, to fakt nemá smysl prodávat i za zlomkovou cenu, když s poštovným to bude cenově odpovídat Kiku, Tescu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 16:44
@zuracz1
@zuracz1 píše:
z jakého důvodu anonymně??? :roll: :roll:

Právě kvůli lidem jako jsi ty.

• Citovat
  • Upravit
6534
22.2.19 16:53

Je to dost, no. Teď za balík do ruky s dobírkou platím necelý dvě stovky. Od března to bude ještě víc :?

Já už se těm anonymům jen směju :mrgreen: Protože když se někdo zeptá na BEZDŮVODNÝ anonym, jako například tento, tak anonymní VŽDYCKY hned vystartuje :mrgreen: Aneb jak ze sebe udělat trotla na internetu. Já vlastně teď anonym chápu, prostě nechce ten uzlíček nervů být spojovanej se svým nickem a ponížit se ještě víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 16:56

@Tableta tak platit dobirku v dnesni dobe je zbytecne, je to darovani penez zlodejum.. :nevim: zbytecnych 30 korun navic

• Citovat
  • Upravit
6534
22.2.19 17:05

@smurfka Ale já spravuju eshop, sama si na dobírku nikdy nic neobjednávám :) Ale jiní jo :nevim: A my na tom pak doplácíme, protože s poštovným kolem 200 si nikdo nic neobjedná, takže máme cenu nižší a pak to dáváme ze své kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 17:10

@Tableta nedává se to náhodou do nákladů, ktere se pak vrací v daních 🤔
Takove poštovné bych taky neplatila..proto neobjednavam z eshopu pres cp, pokud ma eshop na vyber jen cp, objednám jinde.😉

• Citovat
  • Upravit
6534
22.2.19 17:27

@smurfka Já tomu nerozumím, ale my prý náklady neuplatňujeme. Máme paušální daň. Jo, my máme ještě Zásilkovnu, ale ta Česká pošta tam být musí, protože je všude po republice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 17:30

@Tableta tak jasne to záleží na lidech…kdo chce krmit zlodeje, tak jeho vyber. pokud je i jiny vyber nez cp tak oka..ale pokud ma eshop jen cp a nic jineho tak ma smolika..jsem myslela ze dopravní firmy taky jezdi vsude po cr..dhl, ppl, gais, intime atd🤔

• Citovat
  • Upravit
6534
22.2.19 17:33
@smurfka píše:
@Tableta tak jasne to záleží na lidech…kdo chce krmit zlodeje, tak jeho vyber. pokud je i jiny vyber nez cp tak oka..ale pokud ma eshop jen cp a nic jineho tak ma smolika..jsem myslela ze dopravní firmy taky jezdi vsude po cr..dhl, ppl, gais, intime atd🤔

To oni jezdí, ale já nejezdím :mrgreen: A tahat se s tím MHD nebudu :jazyk: Zásilkovnu mám tady kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 17:39

@Tableta jsem myslela ze kdyz ma dopravní firma smlouvu s eshopem tak si jezdi az k místu kde eshop sídlí..

• Citovat
  • Upravit
26574
22.2.19 17:52
@smurfka píše:
@Tableta nedává se to náhodou do nákladů, ktere se pak vrací v daních 🤔
Takove poštovné bych taky neplatila..proto neobjednavam z eshopu pres cp, pokud ma eshop na vyber jen cp, objednám jinde.😉
Myslím, že pošta tam dá nejde. :?
@Anonymní píše:
@zuracz1 on ten smyšlený nick je vlastně taky anonymní, tak bych to tak neřešila. Anonymita je pouze doporučena v určitých případech, ale není zakázána. Mě přijde otravné, že v každé diskuzi padne dotaz: proč anonym? No protože prostě tazatelka chce a hotovo. Pokud by to adminum vadilo, téma by smazali nebo odtajnili

Cituji z podmínek užití: „Anonymní“ vkládání příspěvků je možné využít pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin).

Co je na tom nejasného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.2.19 17:53
@Murka píše:
@jenny.fields ta Zásilkovna má +- zdvojnásobit počet poboček, tak by to mohlo dopadnout i u vás.
My bydlíme na polosamotě za městem, cca 200m za posledním barákem. Je tu pět obydlených domů a pošta sem odmítla doručovat nejdřív tisk, následně poštu co nosí pošťačky a teď je problém i s balíkama. Takže já na poštu se*u a co jde posílám nebo si nechávám posílat jinak, nejvíc tou Zásilkovnou, i když si to musím vyzvednout ve městě. Ale tam stejně denně jezdím.

Tak to by bylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák