Nový ceník České pošty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
2.3.19 21:41
@dedrichov píše:
To je taky cenově jediná šance, vejít se do doporučeného dopisu.

No jo, jasně..takové koště budu posílat doporučeným dopisem :mrgreen: Koště bude ponovu balík XL za nehorázné peníze, kvůli velké délce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
2.3.19 21:43
@Evulina píše:
No jo, jasně..takové koště budu posílat doporučeným dopisem :mrgreen: Koště bude ponovu balík XL za nehorázné peníze, kvůli velké délce :roll:

ano ano, je to tak. Čarodějnice asi budou muset skočit do místního železářství nebo supermarketu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.3.19 18:29

Pridam dnesni zkusenost s postou. Chtela jsem poslat 4 balicky (detskeho obleceni) jako doporucene psani. Klasicka hneda obdelnikova obalka se stand. rozmery. No 2 mi vzali a u dvou zacla ta slepice dulezite premerovat!! Na vysku ma obalka 5cm presne, a ona, ze je to o par mm vic (vyboulenina, vzduch), takze mi to vezme jen jako balik. :zed: :zed:
No nebudu rozebirat co jsem ji rekla, proste jsem sla na jinou pobocku kde mi to v poho vzali bez pomerovani a nevim co.
Takze hlidejte si snad uz kazdy mm, protoze ty slepice co tam sedi snad maji nejake odmeny za to, ze okradou lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.3.19 18:38
@Dandinkaaa píše:
Pridam dnesni zkusenost s postou. Chtela jsem poslat 4 balicky (detskeho obleceni) jako doporucene psani. Klasicka hneda obdelnikova obalka se stand. rozmery. No 2 mi vzali a u dvou zacla ta slepice dulezite premerovat!! Na vysku ma obalka 5cm presne, a ona, ze je to o par mm vic (vyboulenina, vzduch), takze mi to vezme jen jako balik. :zed: :zed:
No nebudu rozebirat co jsem ji rekla, proste jsem sla na jinou pobocku kde mi to v poho vzali bez pomerovani a nevim co.
Takze hlidejte si snad uz kazdy mm, protoze ty slepice co tam sedi snad maji nejake odmeny za to, ze okradou lidi.
:roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.3.19 18:44
@Dandinkaaa píše:
Takze hlidejte si snad uz kazdy mm, protoze ty slepice co tam sedi snad maji nejake odmeny za to, ze okradou lidi.

To je docela nefér k zaměstnankyním, které dodržují nařízení svého zaměstnavatele, nezdá se Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.3.19 20:03

@dedrichov No je to o lidech. Proste resit jestli je v obalce trochu vzduch a kvuli tomu je o 2mm vyssi nez 5cm mi prijde hoooodne pres caru. Zajimave, ze pred 1.3. jim to bylo fuk. Posilam tak obalky uz dlouho. Nehodnotim, ze posta zvedla ceny, ale ten pristup.
Na jine poste byla zenska v poho, tak mi to vysvetlete? Ta se zamestnavatele neboji nebo ji je u ****. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
5.3.19 20:10
@Dandinkaaa píše:
@dedrichov No je to o lidech. Proste resit jestli je v obalce trochu vzduch a kvuli tomu je o 2mm vyssi nez 5cm mi prijde hoooodne pres caru. Zajimave, ze pred 1.3. jim to bylo fuk. Posilam tak obalky uz dlouho. Nehodnotim, ze posta zvedla ceny, ale ten pristup.
Na jine poste byla zenska v poho, tak mi to vysvetlete? Ta se zamestnavatele neboji nebo ji je u ****. :?

Asi to druhé. O mm se dohadovat nikdo nebude, neb každá pobočka má certifikovaný metr, který rozhoduje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.3.19 20:17

@dedrichov Proste jsem napsala svuj nazor a zkusenost. :roll: Priste zvolim zasilkovnu a zadne nervy uz mit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.3.19 12:37
@dedrichov píše:
To je docela nefér k zaměstnankyním, které dodržují nařízení svého zaměstnavatele, nezdá se Ti?

Víš co..mě osobně se zdá, že, jak se říká, ryba smrdí od hlavy. ČP mě začíná totiž taky nebetyčně vytáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.3.19 12:39
@Dandinkaaa píše:
@dedrichov Proste jsem napsala svuj nazor a zkusenost. :roll: Priste zvolim zasilkovnu a zadne nervy uz mit nebudu.

Nevíš, jak to s tou zásilkovnou je? Ráda bych taky přešla, jestli mají lepší podmínky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
6.3.19 14:09

Tak já jsem dnes zaplatila za lehký balík, jen trochu delší 149Kc. Docela jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.3.19 14:19
@Cuddy píše:
Tak já jsem dnes zaplatila za lehký balík, jen trochu delší 149Kc. Docela jsem koukala.

No a je to tady. Já jak ten ceník viděla, tak mi to bylo jasný od začátku, že to bude masakr. Kvalitní věci budu prodávat za hubičku jenom kvůli přiblblým novinkám na ČP, jinak by mi to nikdo nekoupil. Pohledám tu zásilkovnu a uvidí se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
6.3.19 14:31

@Evulina dám ti odkaz, nastuduj si to : https://www.mimibazar.cz/…obycejny-lid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
6.3.19 14:39
@Monchichik píše:
@Evulina dám ti odkaz, nastuduj si to : https://www.mimibazar.cz/…obycejny-lid

Jsi moc hodná, děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
6.3.19 14:43

@Evulina není zač, hlavně, když to pomůže poslat českou poštu do pekel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák