Nový ceník České pošty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32077
7.3.19 17:15

@lucynka25 no řekla bych, že si tím česká pošta vykopala hrob, hlavně když se rozjíždí Zásilkovna a i všichni okolo…nedoručujou, samé problémy a ještě si dovolí takhle zdražit? se tam někdo musel zbláznit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
7.3.19 17:19

@Monchichik přesně..spousta eshopů, co třeba nakupuji už oznamuje na FB, že začínají s PPL a se zásilkovnou, takže pošta hodně okrouhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
7.3.19 17:22

@lucynka25 doufám, že už to lidi přestane bavit toho molocha podporovat, protože to už je vrchol, co si dovolí :cert: mám za to, že zdražili i složenky, a i o váze balíků mlčí, přestože se cena odvíjí i od ní a ne jen od rozměrů, někde to psala paní, co pracuje na poště…
pro mě je jediná překážka, že nemám doma tiskárnu, abych mohla vytisknout štítek, co chce zásilkovna i ppl, ale pořád bude lepší koupit tiskárnu než dávat peníze poště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.3.19 17:30

@Monchichik presne tak

A dobre jim tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
7.3.19 17:32
@debra.morgan píše:
@jezzz mhd?… my si z toho delame vetsinou vylet, stavime se na zamek, do jineho mesta, na vyslap, do aquaparku a cestou si vyzvednem balicek.

Někteří z nás jezdí mhd ;)
Do mhd počítám i primestske vlaky a autobusy, těmi jezdím denně.

O víkendu nechci trávit čas zase v autobuse a někde jezdit pro balíčky.

S jedním dítětem jsem takto také jezdila, se dvěma už nechci. Až bude mladší větší, nebude potřebovat přes den spát, tak zase jezdit můžeme. Do té doby si cením našeho času, pohodlí 🙂

• Citovat
  • Upravit
24992
7.3.19 17:32

@jezzz ja jezdim mhd denne ;) , ale na vylety fakt ne, jen obcas vlakem, ale to parkrat do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79790
7.3.19 17:35

@debra.morgan Zase pro mne je příjemnější výlet vlakem, člověk se nemusí vracet k autu, můžeme kdekoliv zastavit, zajít na jídlo, na něco dobrého k pití, pohodlí. A děti to baví víc než autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
7.3.19 17:36

@MP Janka Ani odběrna místa nemáš v okolí? Já je využívám u PPL, Geis. Když vím, že nebudu doma, tak jen balíček přesměruji.

Mne naposledy pobavilo DPD. Měl mi projít balíček z Anglie což byl asi kámen urazu. Doručovací čas měli 9 až 19. Když mi jde balíček v rámci ČR, tak mají rozmezí hodiny či dvou. Až na tuto jednu zkušenost jsem s nimi moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
7.3.19 17:42

@debra.morgan Bereš MHD jako klasickou MHD nebo jako i primestskou? Já odjíždím primestskou, na otočku cca 30 - 50 minut jedna cesta. Když máme kroužek v Praze, pak ještě 2 x cca hodina po Praze (tam a zpět).
Plus k tomu dojíždění na kroužky, cca 20 minut jedna cesta.

Ono dojíždění primestskou mhd je, alespoň pro mne, mnohem unavnejsi než popojizdeni po Praze.

O víkendu jsem ráda, když jdeme na procházku, max na bazén. Až bude teplo, tak přidáme i klasicke výlety. To už to bude mladší také lépe zvládat.

Zatím proto radši platím poštovné.

• Citovat
  • Upravit
24992
7.3.19 17:46

@jezzz nevim co je pro tebe primestska, jezdim mestkou hromadnou dopravou a pak mame dalkace pro venkov. tema nejezdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.3.19 17:47
@inkakřivák píše:
@debra.morgan Zase pro mne je příjemnější výlet vlakem, člověk se nemusí vracet k autu, můžeme kdekoliv zastavit, zajít na jídlo, na něco dobrého k pití, pohodlí. A děti to baví víc než autem.

nam zas vyhovuje auto, ze nejsem vazani na cas odjezdu cehokoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
7.3.19 17:49

@jezzz Jak jsem psala, v docházkové vzdálenosti mám ppl parcel shop, ten je v supermarketu, balíky se vyzvedávají na kase. Dá se platit pouze hotově (předem platím jenom u větších eshopu) a balíček uloží 7 pracovních dnů.
Uloženky a zásilkovny v okolí žádné a nebo s úplně divnou otvírací dobou.

Prostě mám na zásilkové služby pech a jen jsem chtěla napsat, proč někteří lidé pořád používají poštu. Ale asi to, že mi česká pošta jako doručovatel docela vyhovuje, na někoho působí jak rudý hadr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák