Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Monchichik píše:
@Evulina není zač, hlavně, když to pomůže poslat českou poštu do pekel
Nemusí jít do pekel, jen být trochu normální ![]()
@Evulina no už mi to fakt normální nepřijde, kromě toho na jiné diskuzi píšou holky z pošty, že ačkoliv česká pošta mlčí, tak balík nad 2kg je zase o něco dražší, přestože se ohání tím, že je zajímají jen míry ![]()
Včera říkali ve zprávách, že ČP chce zvýšit všem zaměstnancům mzdy o deset procent, tak aspoň je jasné kde to vezmou. Mně nedávno došel doporučený dopis s 14denním zpožděním, kde se flákal nikdo neví.
@aiwwa měli to už dávno vzít managmentu a měli by peněz až dost…pokud se rozjede Zásilkovna a i PPl už přijímá balíky k doručování, tak má česká pošta smůlu…
@Evulina píše:
Víš co..mě osobně se zdá, že, jak se říká, ryba smrdí od hlavy. ČP mě začíná totiž taky nebetyčně vytáčet.
Taky taky…
Asi jste to již řešili, ale chápu správně, že přes tu zásilkovnu to mohu poslat opět jen na jinou pobočku zásilkovnu, ale ne nikomu přímo domu či na poštu, kterou má v docházkové vzdálenosti.
Zakladala jsem tu diskusi o zasilkovne. Jak poslat balik, atd. Kouknete, pry se da poslat uz i na adresu. Navic balik do 5 kg, strana 70 cm je jen za 80 kc a to uz je fakt rozdil oproti cp.
@Dandinkaaa tak koukám, že to dle informací na jejich stránkách jde opravdu nic na adresu. A za 79Kc.
Ja dneska posilala maly doporuceny balik za 99,–
se zblaznili,fakt uz.
@lucynka25 píše:
Ja dneska posilala maly doporuceny balik za 99,–![]()
se zblaznili,fakt uz.
Zkus kouknout tady:
https://www.zasilkovna.cz/…ka-republika
Holky, jestli jsem to správně pochopila, tak buď si koupím za 19 kč krabici, nebo zaplatím 19 kč za nestandardní tvar v igelitce.
Je to vylej nalej…
včera jsem posílala balík na malém městě - 1 pošta asi na 10 000obyv.
Vygenerovala jsem tedy číslo a šla. Pani u přepážky mi sdělila, že jsem takto teprv první, co chce poslat „nově“ přes zákaz. kartou + s předáním elektronic. dat. Kvůli mě zavřeli vedlejší přepážku, nastoupily k počítači 3 vč. vedoucí pošty a snažily se poslat můj balík.
Mezitím se na poště nahromadilo asi 20 lidí, pošta plná…
Můj postřeh - ČP zdražila jako blázen a služby jsou pomalejší.