Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky…já bych do toho šla:-)) Mám bohužel trojciferné číslo!!!
@baculkaji Já také, ale chci s tím něco dělat, tvůj nick jsem už v pár předchozích diskuzí zaznamenala ![]()
Jj- párkrát jsem to ve skupince zkoušela, ale ta mrška pevná vůle…Za pět měsíců mi končí rodičák (po šesti letech) a za tu dobu jsem pěkně vykynula…Nikdy jsem hubená nebyla, ale co bych dala za mých 85kg před prvním těhotenstvím
Jsem prostě závislá na sladkým- to musím denně
Ahoj, já dnes začala držet dietu. Mám 83kg a při mé výšce necelých 170cm je to děsný, jsem po porodu a tak to musím dát dolů
držím i vám palečky ![]()
Já teda hubnout chci jen 2-3 kila, takže sem se nepřidám. Ale vám holky přeju, abyste vydržely. Vámi uvedené váhy (trojciferné číslo a potřeba zhubnout 35 kilo) už jsou fakt zbytečné. Absolutně vám to neslouží. Tak se přestaňte litovat a omlouvat a něco s tím už fakt udělejte. držím vám palce.
Já bych se taky ráda celkem přidala
já bych potřebovala tak cca 15 kg, to by pro mě bylo úplně skvělý
co pro to hodláte ženský dělat? ráda bych se s vámi inspirovala ![]()
@protection pujdu do toho stebou a chci schodit tak 40.Nervama nad postizenym synem jsem nabrala..a chci se do toho pustit.
@Amerielle jo to mi povidej ale pry je dobre na tyhle chute jist vajicka. ![]()
@Amerielle @Malike Na mě to taky moc neplatí, pokud bych to měla doma, asi bych neodolala, takže je lepší doma nic nemít. ![]()
@protection no to je ono..doma mejme zeleninu a penize radeji dat nekomu na hlidani. ![]()
Přidávám odkaz, kdo chcete ![]()
@Malike @Amerielle @allluck @TerezkaaKubik @baculkaji
Ahoj ženský
Chcete zhubnout a nemyslíte to jen arpílově?… Já taky, chci tu najít parťačky, které se sebou chtějí něco dělat a začít na sobě makat. Potřebuji dát dolů 35 kg. Proč? Abych mohla doběhnout své dítě a aby mi muž neodběhl k jiné
a abych v 50 neumřela na infarkt. Pokud tu některá jste taky s vysokou váhou a ne jen nějakých 5 - 6 kilo do plavek, tak se ozvěte
.. Založíme skupinku 
Jdete do toho některá se mnou opravdu vážně?