Aquaerobic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
9.5.07 11:57

Aquaerobic

Holky máte některá zkušenost s tímto cvičením???
Dá se při tomto cvičení ubrat na váze a ještě si zpevnit postavu???

Dík Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
9.5.07 21:29

Petro na aqua chodim od zari - vahou mi to nepohlo, ale postava se zpevnila - tot moje zkusenost Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
10.5.07 08:23

Ahoj,
já můžu aquaerobic doporučit, je to super cvičení, které mi pomohlo zpevnit tělo i ztratit na váze. Člověk nemusí investovat do oblečků, stačí jen plavky a ještě ten komfort chlazení v bazénu. :D
Chodila jsem cvičit od října 2005 do června 2006. Nejdřív 1× týdně cca 3měs. a to se mi váha nehýbala, ale jen co jsem přidala další lekci , šly kila dolů, od ledna do února 5kg (z80 na 75kg). Pak mi šlo hlavně o zpevnění svalů, v únoru jsem po třetí otěhotněla a chodila jsem cvičit dál až do půlky června, kdy jsem začala marodit s rýmou a zánětem průdušek. Pokračovala jsem pak už jen těhu cvičením v bazénu , ale to nebylo ono. :(
Co se týká váhy musím říct, že nejsem zvracecí těhule. Zpočátku těhu nikdy nepřibírám a kila mi začnou naskakovat až poslední 3 měsíce před porodem tak, že jsem u prvního přibrala 23 kg!!! (z 63kg na 86kg) a u druhého 17kg (69kg na 86kg) a u třetího 18kg (ze 75kg na 93kg). Teď jsme byli po porodu pořád marodi, ale už se těším až začnu zase chodit a zbavím se těch dalších kil. (80kg)
Ještě dodám, že jsem chodila na dvě různá místa - malý a velký bazén (stejná cvičitelka). A zdálo se mi, že v malém, kde nás bylo natěsnaných 8 a každá vytvářela protiproudy pro ty ostatní, to byla větší makačka.
Tak hup na to !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková