Váha matky a další těhotenství

1009
29.3.07 11:03

Váha matky a další těhotenství

Ahoj maminky,

právě včera jsem zjistila, že čekáme druhé miminko (dceři je 14 měsíců) - chtěli jmse. Ale mám problém s váhou - po prvním těhu mi zůstalo 8 kilo a ne a ne jít dolů. A to cvičím, jím málo … Hrůza, jsem jak sulc.
Nemáte někdo recept, jak jíst/nejíst a přitom neuškodit miminku v bříšku? Nerada bych zase tolik přibrala, protože pak shazovat 16 kilo fakt nehodlám.
Zatím nemám žádné potíže s jídlem, nezvracím … Jen občas ujíždím na sladkém - jde to něčím neškodným nahradit?
Díky moc,

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
29.3.07 12:07

HAnko, no rozhodne tehotenstvi je na hubnuti ta nejhorsi doba

TAky mam nadvahu po prvnim tehu a proste ted to neresim, nebudu se nervovat jeste kvuli vaze, holt po porodu nastanou krusne casy, malej hyperaktivka a do toho miminko, tesim se ze zhubnu treba na mych vysnenych 55 kilo :-D

A gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
29.3.07 12:41

Ahoj, připojuji se s gratulací a docela jsi mi kápla do noty, tohle téma mě docela trápí a vidím, že nejsem sama :wink: My se začínáme snažit o mimi, ale mám 10kg navíc, snažila jsem se to shodit, chodila jsem cvičit a docela to pomohlo, ale po prázdninách nám cvičení zrušili a tak jsem zase jako balónek :cry: Každopádně už vím, že při druhém těhu nemusím jíst za dva a když jsem to probírala s mojí dokrtorkou, tak říkala, že není nutně dané, že se při druhém těhu přibere jako při prvním. Krom toho jsem si řekla, že pak už to budu schazovat napořád, tak trochu si taky myslím, že i ten shon kolem dvou dětí bude větší než při prvním. Ale je pravda, že nemám moc dobrý pitný režim, to je moje hodně slabé místečko, ale pokud budu chtít kojit déle, než Adinu (2m), tak budu muset, protože pití asi i tak trochu zapříčinilo ten můj první nepovedený pokus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
29.3.07 13:30

ähoj

já to nechala osudu a vyšlo to:o))) Po prvním těhu jsem měla navíc 9 kilo… a když bylo malému 13 měsíců otěhotněla jsem znovu (váhový přírůstek v prvním těhu 22 kg, v druhém 23 kg:o) Měsíc po porodu jsem skončila na své váze shodné po prvním těhu (tedy +9) a momentálně když se nepřejídám a nejím večer jsem jen +2 kg od své prapůvodní a mnou vysněné váhy.....

gratulace k čárce:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.07 13:33

Ahoj,
tak tuto situaci už mám tak nějak za sebou.
Z prvního těhotenství mi zůstaly asi 3 kg + jsem nikdy nebyla jako proutek. Podruhé jsem otěhotněla v 1 roce starší dcerky, takže těhotenství probíhalo vesměs na procházkách a na hřišti. Přibrala jsem méně asi díky tomu, že jsem měla fakt dost pohybu. Dítě se vás neptá, jestli se vám chce a nebo ne. Teď se pomalu chystám na hubnutí, protože už další dítko neplánujeme, tak snad na delší dobu (že by to bylo napořád, tomu nevěřím).
Záhul je to sice větší než jenom s 1 dítkem, ale když si to člověk zorganizuje a zvykne si, tak se těžko „samo“ hubne. Teda v mém případě.
Za pár dní najedeme na zeleninku, tak se začnu trochu omezovat a hlídat a pak snad do roka budu se sebou spokojenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
29.3.07 15:52

Holky, fakt to neřešte. Já otěhotnět nemůžu, stimulovala jsem a i když jsem se nepřejídala, nabrala jsem. Pak jsem otěhotněla, potratila a před kyretáží jsem se zvážila a doslova jsem se lekla. Takže co bych dala za mimi i s těma kilama. Pak se to prostě shodí a hotovo. Až bude miminko na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.07 16:10

MOniko,
plně s Tebou souhlasím, ale na druhé straně kila nejsou jenom o vzhledu, ale taky o zdraví a :lol: plnění rodičovských povinností při nahánění dítka :lol: Jak se tak dívám na Tvůj metřík, tak myslím, že víš, o čem píšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.4.07 12:45

Ahoj,

ja myslim, ze nejlepsi na hubnuti je pohyb. Ja sem pribrala pri prvnim tehotenstvi 30kg (z puvodnich 52 sem mela trochu pres 80 8) ), ale do pul roku jsem to shodila protoze jsem neustale chodila s kocarkem na svizne prochazky, nijak zvlast jsem se v jidle neomezovala ale ani jsem se neprejidala a tak to delam porad, kdyz citim ze zacinam bobtnat :D btw. ono kdyz je clovek cely den venku tak si pak na sladke ani nevzpomene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková