Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojik ted jsem videla reklamu na tento pripravek a precetla jsem si o nem toto.Chtela jsem se zeptat,zdali nektera z vas nema s timto pripravkem nejake zkusenosti..Nevite nekdo cenu?Jak se to dlouho ma brat a tak?Budu rada za kazdou zkusenost a radu..Diky..Jinak ahoj..
//Decolen obsahuje směs rostlinných výtažků, tzv. fytoestrogenů, které obnovují růstovou činnost prsních žláz. Rostlinné výtažky fytoestrogeny jsou přírodní látky, které mají na prsní žlázu podobný účinek jako přirozené ženské hormony estrogeny. Tím poprsí zpevňují, zvětšují a činí je plnějším.
Zejména složky ze serenoy plazivé, smldince a fenyklu obsahují významná množství čistě rostlinných fytoestrogenů. Jejich účinek je podpořen působením dalších složek: fytonutrientů a diosgeninu. Fytonutrienty jsou sloučeniny nacházející se v potravinách rostlinného původu, které vytěsňují škodlivé látky z vazby na estrogenové receptory a zajišťují tak přirozený a zdravý vývoj prsou. Diosgenin je rostlinný sterol, který přímo podporuje růst buněk prsní tkáně.
Decolen je čistě přírodní řešení s cílem stimulovat růstovou aktivitu tkáně prsů a tím pomáhat přirozenému růstu a zpevnění poprsí.//
Jani, pokud vím, tak prso je jen mléžná žláza, žádný sval, tak je to myslím blbost ![]()
Ale tohle téma do kočárků asi nepatří
![]()
Jeee tak to jsem si ani nevsimla ze jsem to dala do kocarku…tak to se omlouvam…To sem opravdu nepatri..
Cena je na webu 885,– (někde 889,–…) Myslím, že je to fakt hloupost, jak stimulovat prsní žlázu…Moc bych tomu neveřila ![]()
Ahoj,
já jsem si to jednou koupila na měsíc to stojí myslím kolem 500Kč a nějaké změny jsem teda pozorovala
pak jsem to přestala brát protože jsem měla nějaké problémy ne však kvůli Decolenu.
Všimla jsem si, že dneska zase začali dávat na Decolen reklamu ![]()
Takže já si myslím, že na tom asi něco bude i když bych od toho nečekala takové zázraky jako jsou v té reklamě ![]()
Andrea
mě přijde zbytečný dopovat tělo hormony (byť rostlinnými) jen kvůli pevnějším prsům…
MMCH - není zvedačka levnější? ![]()
NiKi
Myslím, že o zvedačce to není
a řekla bych, že je to fakt na přírodní bázi.
Andrea
Ja ho beru asi mesic a jsem spokojena, nikdy jesem nemela nejak velka prsa,ale po kojeni jsem je mela jeste takovy jako priplacly
a po tom Decolenu se mi zase tak nejak jako zakulatily
![]()
tak já jsem taky podlehla reklamě a koupila ho, ale bohužel žádný rozdíl jsem nepozorovala.
užívala jsem ho dva měsíce. pak jsem vyzkoušela ještě jeden přípravek na zvětšení prsou, ten byl podstatně dažší, ale po tom jsem měla velkou chut k jídlu, hlavně na sladké, takže jsem ho po měsíci musela vy:,–(it
Ja ho uzivam taky neco malo pres dva mesice, ale musim rict ze nejdrive se mi trochu zvetsily prsa, a ted tak posledni dva tri tydny mam pocit ze se mi zvetsuji i boky a zadek
tak teda nevim, pac tam muj problem nebyl
( a jim porad stejne
)
další zkušenosti sem! Po dítku sem dopadla… určitě bych chtěla něco vyzkušet ,ale bojím se že přiberu už tak by to chtělo pár kylíček dolů…
další zkušenosti sem! Po dítku sem dopadla… určitě bych chtěla něco vyzkušet ,ale bojím se že přiberu už tak by to chtělo pár kylíček dolů…