Decolen - funguje to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
15.3.10 21:28

Ahoj, tak to je super cena za 500 kč. Já si Decolen koupila v lékárně za 1.050,– na 3 měsíce. Beru ho 3. den a cítím takový brnění v prsech, tak doufám, že to pak bude mít nějaký výsledek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.11.11 12:27

decolen funguje

Já už jsem to tu psala, decolen opravdu funguje. Už po pár dnech užívání jsem začala v prsou cítit takové pnutí/mravenčení. No a teď mám prsa o cca 1 velikost větší.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
15.11.11 12:32

Holky, taky se přidávám do diskuze - já mám po roce a čtvrt kojení prsa naprosto KO.. teďka jsem znovu těhu.. pak kojení.. takže bych taky něco vyzkoušela.. jen by mě zajímalo jak je to pak po dobrání.. jestli prsa zase splasknou… nebo se to udrží ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ar
15.11.11 14:46

Prý 80ti procentům žen zůstanou prsa po dobrání stejná a zbylých 20 má bohužel smůlu :wink:

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
14.8.12 22:48

Oživuji diskuzi…
Holky, které jste tady o Decolenu psaly pochvalně, jak jste na tom teď? Jak dlouho jste ho braly? A vydrží efekt i po dobrání?
Nikdy jsem neměla velká prsa, ale tak akurát a pevná… po kojení je mám jak stařena a vůbec se mi nelíbí. Pilulkám a „zázračným“ krémům moc nevěřím a nechce se mi cpát tisícovky do nevyzkoušených věcí.
Tak dík moc.

• Citovat
  • Upravit
6956
15.8.12 06:34

http://ona.idnes.cz/…-/krasa.aspx?…

Dole kliknete na jak t dopadlo!!!

Hlky, neblbnete, jak tomu muzete verit. Je to blbost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
15.8.12 08:06

Ahoj, tak u mně to zřejmě taky funguje. Přijela za mnou kamarádka s kterou jsem se neviděla cca měsíc a ta se mně zeptala jestli nejsem zase těhotná, že mám nějak velký prsa. Mám Decolen přes známou 100tabl. za myslím 450kč. Zobu měsíc, ze začátku mně prsa bolely a pak jsem zjistila, že se mi začlo objevovat v prsou znovu mlíčko(nekojím už asi 9měs. a mlíčko se mi už nedělalo).Takže nějaký vliv to na prsní tkáň asi má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.18 19:36

Ahojky, uvažuji o Decolenu. Zajímalo by mě jestli jste po tom nepřibraly :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
28.4.18 19:09

@Jajinka92 Koukni sem , je tam napsané složení. Snad nic, z čeho by se mělo přibírat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.20 12:54

Dlouhodoba zkusenost

Ahoj, rada bych sem napsala z pozice cloveka, ktery Decolen uziva cely zivot jako doplnek stravy, nejspis od 18-20 let. A vdecim mu za svoje super! prsa. Tenkrat, si pamatuji, mi fungoval jako instantni podprsenka, kdyz jsem nekam sla bez, nebo kdyz jsem vecer potrebovala plnejsi vystrih, tak jsem dva dny brala dvojitou davku a prsa byly znatelne plnejsi. Nasledne jsem zacala uzivat dvojite davky denne, a tak ho beru do dnes. Je mi 35 a mam prsa jak z mramoru. Zacinaji ale vrasky no…to je velky problem, naucte se spat na zadech, dokud je cas. Nejvtipnejsi bylo, kdyz za mnou ve 32 letech zacali chodit lidi a hromadne se ptat, jestli nemam umela prsa ))) Nejsou jen vetsi, ale velmi plny a pevny, opravdu podobny silikonovym. Moje matka ho jedla po 40-ce nekolik let a narostly ji faakt velky prsa, takze opatrne v pozdejsim veku. Jinak objednavam na Heureka 2× baleni, vyfiltruju si nej cenu a hledam s bonusy, stoji me to cca 1250,– a staci na 3-4 mesice po dvou tabletach denne. Casto se mi podari koupit s bonusem +20 tablet. Shrnuto, ano, funguje jak vino, ba lip ))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 11:30

Prášky na zvětšení prsou - https://probreastplus.cz Začala jsem užívat Probreast skoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková