Aquapalace Cestlice zábava i pro důchodce ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vířivky tam jsou, i bazén s hodně teplou vodou a akvárii, taková ta samonesoucí řeka a umělé vlny taky. Starší lidé tam bývají běžně. Jen je dobré přijít hned ráno, pokud si budete chtít zabrat odpočinková lehátka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam i super vodni bar, venku i ve vnitr
myslim, ze se jim tam bude libit.
- Citovat
- Upravit
V odpoledních hodinách bývá program pro děti. Asi ne furt, ale přes Velikonoce, letní prázdniny i Vánoce, tan je. Jsou to různé tématické dílničky, dospělý se můžou účastnit, ale nemusí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně, proč by ne. Užijete si to jako rodina, pokud mají rádi vodu, plavání, lidi všude kolem sebe jim nevadí, tak si myslím, že si to s vnoučaty uzijou. Ale to víš ty, co je baví. Naši by do společnýho bazénu třeba nevlezli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka76 ale v zimě se asi neda jít ven, tak jako to bývá v termálních lázních?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, pro mě by to bylo za trest. Loni jsem tam byla s dcerou a upřímně jsem jí řekla, že to dam max. 1× ročně a jediné kvůli ní. ![]()
A to ještě nejsem senior. ![]()
Jinak sama asi víš, co se prarodičům líbí, já ve svém okolí neznám nikoho ze starších lidí, kdo by si toto užil.
Venku to tam v zimě nejde. My jsme byly v srpnu a ten den byla fakt zima, takže jsme ven nešly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina vim ze radi jezdili do tropical island u berlina nebo do lazni, takze se radi cachtaji ve vode …jen se obavam, ze tohle je vic zamerene na ty atrakce a bude to pro ne nuda
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Fazulina vim ze radi jezdili do tropical island u berlina nebo do lazni, takze se radi cachtaji ve vode …jen se obavam, ze tohle je vic zamerene na ty atrakce a bude to pro ne nuda
Cachtat se tam budou moci do sytosti. Ty tobogány a skluzavky jsou pouze v jedné části akvaparku. Já na ně taky nechodím a vždycky čas uteče, ani nevím jak, zvlášť s dětmi. A to jsme tam fakt pomalu celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Cachtat se tam budou moci do sytosti. Ty tobogány a skluzavky jsou pouze v jedné části akvaparku. Já na ně taky nechodím a vždycky čas uteče, ani nevím jak, zvlášť s dětmi. A to jsme tam fakt pomalu celý den.
Jasně, každý to má jinak. Já jsem už počítala minuty, abych mohla vypadnout, něco tak šílenýho jsem ještě nezažila. Je fakt, že jsem bohužel s dcerou musela absolvovat úplně všechny atrakce několikrát, samotnou ji tam nechat nelze, zatím… Cachtam se celkem ráda, ale nepotřebuju k tomu davy lidí a řvoucích děti ![]()
@Anonymní píše:
Tak pokud jezdili do Tropical Island, tak proč ne… Za mě fakt strašně moc lidí. I v částech bez atrakcí. Všude narváno. Zase byly jsme tam o prázdninách, v jiném termínu to může být úplně jiné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak to je mi šumafuk, že je kolem mě řev a davy. Jsem vycvičená ze školy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Dobry den, premyslime na dárkem prob tchanovce (jiz důchodci ), a napadlo nás, udělat jim rodinný výlet a i s vnučkou je vzít do aquapalace.Jen si říkám jestli se tam spis nebudou nudit (na tobigany a do sauny nepůjdou ), jsoubtam nějaké vířivé bazény, bazény s horkou vodou? Nebo jaké mate zkusenosti? Dekuji