Arytmie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.1.12 12:32

arytimie

Holky nemáte někdo zkušenosti s arytmií? :? Já mám o malička extrasystoly ale teď po dětech cítím uplně chvění :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mišis
16.1.12 12:34

Ahoj, ja jsem měsíc po porodu a taky mi to někdy přeskakuje jak o život. Dokonce když jsem maleho krmila tak se mi z toho zamotala hlava a bylo mi mdlo.

• Citovat
  • Upravit
2503
16.1.12 12:38

Já arytmii mám, přišli mi na to dva roky po porodu prvního syna. Od té doby mě sleduje dr. a beru na to léky, samo se to neupraví :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 12:41

a co bereš? ještě k tomu mě drží nízký tlak :evil:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.1.12 13:04

ahoj holky, já jsem měla synusovou arytmii po dlouhodobým stresu 1,5 roku. prášky jsem na to nebrala, jelikož mi nezabíraly a jen mi snižovaly krevní tlak a bylo mi ještě hůř. jsou to 4 měsíce co mi to samo od sebe přešlo.

• Citovat
  • Upravit
2503
16.1.12 13:06

Beru vasocardin 50 mg - ale jen 1/4 tabletky denně. Teď už to mám spíš jen na udržení, aby se to zase nerozjelo. Já mám taky nízký tlak. Ale dřív, než se to začalo léčit, tak jsem měla kolísavý. Raději se o tom poraď s dr. ať něco nezanedbáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.12 13:26

A po těch lécích je to lepší? Já se bojim že to bude ještě horší :think:

• Citovat
  • Upravit
2503
16.1.12 13:40

Mě se to po lécích fakt upravilo. Ale je fakt, že jsem bývala i hodně ve stresu a když mě to skákání přepadlo v noci v klidu, tak to byl mazec. No každopádně mě vyšetřili, dali léky a je to fakt OK. Dřív jsem brala lokren 1/2 až 1 tabletku denně. Pak jsem otěhotněla a museli mi to změnit na vasocardin a fakt už s tím nemám skoro problém.
Já bych ti doporučila určitě se poradit s dr. a nechat se vyšetřit, ať máš klid. Třeba nebudeš léky potřebovat, i když bych se divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.1.12 23:18

mě bylo asi ve 13 letech řečeno, že je to tím, jak rostu, ale doteď se mi to neupravilo.. a nízký tlak mám taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí