Ahoj holky.. Chtěla bych se Vas zeptat, poprosit o radu kdo má zkušenosti. Jsem ve 12.tt a včera v noci jsem začala špinit..při utreni byl zabarvený papír. Po par minutách to bylo tmavší a malilinkato krve.Byla jsem na pohotovosti, bylo mi řečeno ze miminko je v pořádku ale mám tam dva hematomy po 1cm. Lékař mi předepsal lék ASCORUTIN a PAMBA.Ale u obou léku jsem doma četla v pribalovem letáku, ze se nesmí užívat v těhotenství. Ke své lékařce mám jít v pondělí. Když jsem se vrátila z nemocnice v noci, tak špineni nebylo a ani teď není. Máte s tím některá zkušenost? Moc vám děkuji za odpovědi
Ascorutin a Pamba
Pamba nevim, ale ascorutin se normalne muze. Je to v podstate jen cecko. Na pambu se zeptej, ale kdyz ti to předepsat lékař ktery vi ze jsi tehotna, neresila bych to.
V pondělí jdu prave ke své doktorce tak se zeptám.V pribalovem letáku je u léku Pampa napsáno ,ze to je aby se zastavilo veškeré krvácení.Ale ze se nesmí užívat v tehu.Tak mě to dost zarazilo.Ano lékař to ví prohlížel si mimi asi 10minut a rikal ze je v naprostém pořádku.Tak vám moc dekuji
Já v prvním těhotenství měla taky hematom, poměrně velký, při námaze jsem krvácela. Dr. mi taky napsal lék Pamba. Přiznám se že jsem asi příbalák do detailu nezkoumala, každopádně jsem léky brala dokud se hematom nevstřebal a žádný problém nebyl, mám zdravého synka.
Pamba zastavuje krvaceni. Ber co ti dal doktor na pohotovosti. V pribalaku to neni,protoze leky se nesmi testovat na tehotnych a kojicich - tak mi to vysvetlil muj dr. A taky rekl ze zrovna tyto leky dava 50 let tehotnym a nevi ze by nekou uskodil
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.