Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aryanna ahojky
Tak embryjko je od vcera u mna v brusku
![]()
Sliznica boka 7,5
to som este nemala tolko, potom napis ako si ty dopadla ![]()
@dankabaran Ahojky, jé to je krásné
Ať je u Tebe embryjko spokojené a hlavně ať je z něj miminko ![]()
A jak to všechno probíhalo?? Odběr vajíček v narkóze a transfer už bez narkózy? Mně právě transfer chtějí dělat taky v narkóze.. A jak ses cítila po tom odběru vajíček? Nějaká bolest břicha nebo nadýmání atd.? Docela se bojím, jak tu stimulaci budu snášet.. Ale tak snad to bude v pohodě ![]()
Tak se hlavně opatruj a odpočívej ![]()
@Aryanna ahojky ja dnes 8-mi den od vkladu a mam mini ciarocky na testiku
v piatok mam krvicku, dufam, ze sa babatku bude u mna pacit,
![]()
Odber vajicok bol v narkoze, vsetko prebehlo hladko, nemusis sa bat, vklad bol uz bez narkozy, vobec to nebolelo, dali sme aj embryo glue lepidlo.
Po odbere bolesti, ale da sa to zvladnut,
Napis potom. Drzim palceky
@dankabaran Ahojky, no tak to je úžasná zpráva
Dej hned v pátek vědět ty výsledky z krve!! To by byla bomba, když by to vyšlo hned na první pokus!!! Také si to moc přeji a doufám v to..
Děkuji moc za podporu a pozitivní naladění
Snad to také všechno tak hladce zvládnu jako Ty, musím!! V pátek dám vědět jaké mi dají injekce. Opatruj se ![]()
@Aryanna ahojky
Tak sa to podarilo aj s tym ashermanom
Dnes som 16dpt a hcg 3781,4
![]()
Dufam, ze vydrzime 9 mesiacov, na, sliznicu mi pomohla hlavne vcelia materska kasicka bio
![]()
Drzkam ti palceky ![]()
@dankabaran Ahojky, moooc gratuluji těhulko
To je bomba
Věřím, že určitě 9 měsíců vydržíte
A kolik jsi měla embryjek??
Jinak já mám půlku stimulace za sebou a zatím se cítím v pohodě, tak snad to vydrží.. Pichám do břicha Gonal 250, to zvládám v poho sama a od zítřka k tomu začínám do stehna Cetrotide a toho se teda docela bojím, jestli to sama zvládnu, kdyžtak pomůže manžel.
Ale hlavně se bojím, abychom vůbec měli nějaké vypiplané embryjko.. Mám jen 5 velkých folikul zatím dnes dle UTZ
A do toho ta moje sliznice.. No musím věřit
V pátek další kontrola a v úterý nejspíš odběr vajíček. A na velikonoční neděli snad transfer ![]()
Opatrujte se
![]()
@Aryanna
DAKUJEM
s tym ashermanom sa teda da otehotniet
verim, ze aj u teba bude vsetko oka, ale mame este velmi velmi dlhu cestu pred sebou
No my sme mali Len toto embryjko, boli sice dva, sa oplodnili, ale to druhe sa prestalo po 4-tom dni delit, v brusku je teda riadny bojovnik boze
, z 9 folikov 2 vajicka, teda jedno embryjko, potom som mala cca 10,mensich folikov, tam bolo 5 vajicok, ale tie sa ani neoplodnili, zajtra budem na teba mysliet a pis pis pis, si na fb? Ja som tam Daniela Tomcikova
napis potom,,
Ahoj holky, po dvou revizích mám diagnozu ashermanuv syndrom - 17.4. mám konzultaci v CAR, u koho to řešit. Jsem z Moravy. Dr. mi říkala, že po rozrušení srůstů se zavádí nitroděložní tělísko a cca 2 měsíce po té se vytáhne a můžu na KET. Jak to probíhalo u vás? Zadařilo se nakonec?
Dá se jít na operaci i k někomu v Olm nebo Ostravě?
Ahojte dievcata, tak som nasla aspon nejake forum, kde naberiem informacie, na svk strankach nic, tak dufam, ze sa vam vodi dobre a pozitivne ma naladite. Bol mi zisteny ashermann po 3 rokoch po cisteni, cele zle, keby som vedela, hned idem do ciech. Uz som bola aj 1 hysteroskopiu a druha ma caka v juni u dr. Kuzela v prahe. Chcem sa spytat ako dlho ste ashermanna riesili, kedy ste otehotneli a ci prirodzene alebo len ifv. Uzivali ste nejake caje, vitaminy, daco specialne? Dakujem za vsetky cenne rady. Drzim nam palce ![]()
@Janaweli píše:
Ahojte dievcata, tak som nasla aspon nejake forum, kde naberiem informacie, na svk strankach nic, tak dufam, ze sa vam vodi dobre a pozitivne ma naladite. Bol mi zisteny ashermann po 3 rokoch po cisteni, cele zle, keby som vedela, hned idem do ciech. Uz som bola aj 1 hysteroskopiu a druha ma caka v juni u dr. Kuzela v prahe. Chcem sa spytat ako dlho ste ashermanna riesili, kedy ste otehotneli a ci prirodzene alebo len ifv. Uzivali ste nejake caje, vitaminy, daco specialne? Dakujem za vsetky cenne rady. Drzim nam palce
ahoj, mám to čerstvě za sebou a chystám se na IVF - ale IVF mám kvůli jiným problémům. Mě řekli, ať si sebou na operaci přivezu hyaliargel - nebo jak se to jmenuje - je to gel proti srůstům, v ČR stojí cca 3000 Kč.
@Maria37 ahoooj, si zlata, mne ten gel ponukli priamo v nemocnici, aj mi ho dali, tak uvidime, dufam, ze to pomoze, chcem uz hrozne babatko, o prve sme prisli a od vtedy sa nedari. Ako dlho po tom ides na ifv? Kolkokrat ti to robili, pomohol ti gel? lebo ja musim v juni opat vraj ako second look a uvidi sa. Dakujem ti krasne, si zlata, ze si mi spomenula ten gel. ![]()
@Janaweli jak jsem psala, mám to čerstvě za sebou, doufám, že v červenci bude ET, v červnu se vdávám
tak nespěchám, bez toho gelu to vůbec nemá cenu, protože bez něj se srůsty obnoví, držím ti palečky, diskuse je celkem „mrtvá“, tak se holkám asi zadařilo a mají děti ![]()
@Maria37 jeeeej tak to ti gratulujem a nech to v juli klapne aj s ET daj vediet, ci sa podarilo. Budem drzat palce ![]()
Ahoj holky, moc se omlouvam, brecim tady cely vecer, protoze mi po revizi po zamlklem potratu prisla druha menstruace, take slabounka. Strasne se bojim, ze je to Asherman:( Jinak jsem mela pred revizi silne. Chtela bych se zeptat, jake jste mely priznaky a jak- a za jak dlouho vam syndrom diagnostikovali?
Moc dekuju. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, moc se omlouvam, brecim tady cely vecer, protoze mi po revizi po zamlklem potratu prisla druha menstruace, take slabounka. Strasne se bojim, ze je to Asherman:( Jinak jsem mela pred revizi silne. Chtela bych se zeptat, jake jste mely priznaky a jak- a za jak dlouho vam syndrom diagnostikovali?Moc dekuju.
téměř žádná menstruace, ukecala jsem dr. 3 měsíce po revizi na hysteroskopii a tam se to potvrdilo, odstranily srůsty a za 6 týdnů jdu na KET