Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš bych řekla, že je falešně pozitivní má se brát výsledek snad do pěti minut. Uvidíš zítra
Otazka je, jak moc vyrazna je druha carka, fotku nemas? Po hodne dlouhe odmlce se.muze udelat duch, jako talovy flek z toho prosaknuti, ale pokud je to jasna druha carka, navic ruzova, to se mi jeste nestalo, ze by se tam objevila kdyz jsem tehotna nebyla a to jsem kolikrat na ty testy koukala i druhy den ![]()
Já co mám svojí zkušenost i zkušenost kamarádky v okolí, tak to pak vždycky těhu bylo
Zvláště, pokud není čárka jen opravdu hooooodně málo znatelná, ale ikdyž slabounká, tak jasně viditelná… až si budeš dělat test znova, tak už by měla být vidět jasná čárka…já si ten den dělala ještě pět testů a na každým byla silnější a silnější
tak hodně štěstí, ať to dopadne, jak si přeješ
a kdyby to opravdu těhu bylo, tak gratulace maminkoo ![]()
Nikdy jsem na testu neměla ani náznak druhé pokud jsem nebyla těhotná
A to jsem sw jako dlouholetá snažilka sakra snažila, tahala jsem testy z koše i druhý den, prohlížela pod lampičkou a nic ![]()
Takže potichu gratuluju, v prosinci jsem byla ve stejné situaci, v létě jsme chtěli stavět, v práci super a do toho //…
Výsledek je v metříku ![]()
Já taky chtěla otěhotnět až tak v srpnu… ![]()
Já bych test zopakovala zítra a počkala na výsledek v termínu.
Právě že ta druhá je - i když slabá - dost znatelná
Vůbec jsem nečekala že by tam mohla být.. No jsem zvědavá co ukáže další test.. dám vědět. Pak ještě počkám na dalším MS co má dojít v dubnu a uvidí se co z toho bude či nebude.. ![]()
@Anonymní píše:
Právě že ta druhá je - i když slabá - dost znatelná![]()
Vůbec jsem nečekala že by tam mohla být.. No jsem zvědavá co ukáže další test.. dám vědět. Pak ještě počkám na dalším MS co má dojít v dubnu a uvidí se co z toho bude či nebude..
na to bych nečekala pokud by ukázal i druhý test, šla byych ke gynekologovi, zjistit hcg, zda jsem či nee
No, zrovna dneska jsem si dělala test z Tesca..zn. Pepino, a druhou čárku ani po celém dni jsem nevykoukala a to tak moc chci ![]()
Takže jsi V TOM ![]()
Nejlepší bude, když si v uterý udělaš test znovu ![]()
Mě se todle stalo v srpnu, kdy jsem se podívala na test a ten byl negativní, jenže neco mi řikalo at koukam pořádně
Tak jsem test vyndala z plastového obalu a fakt tam čárka byla a z tý mini čárky tu za měsíc budu mít syna ![]()
No, jak už tu bylo řečeno, po nějaký době se může udělat hodně slabá čárka.. Ale podle toho co popisuješ, i podle té MS (Já to taky dostala v prvním měsíci a měla jsem to tři dny a slabě), to vypaád na těhu..
@Markétka111 ahoj, já mám tento měsíc taky stejné výsledky, měla jsem tento cyklus 2 dny zpoždění, ms slabá a trvala polovinu toho, co vždycky a test jsem si samozřejmě dělala, ale byl úplně negativní, takže já mu teda věřím. Další test už jsem nekupovala a teďka bych měla být asi uprostřed dalšího cyklu a nechystám se testovat. budu čekat na další ms ![]()
jinak taky s manželem máme jako antikoncepci přerušovaný sex jako zakladatelka a i když už to tak děláme skoro rok, ještě jsem furt neotěhotněla
Taky jsem chtela otehotnet v lete a bum stacilo 1× a viz metrik ![]()
ze zacatku slaby duch asi 10dpo jsem cely tyden prozvracela a na radu manzela „ty ses tehotna“ testla a taky jsem vyhodila protoze nic tam nebylo jeste ho nastvane budim a rikam „koukej, nic, jsem to rikala“ a rano na to koukla znovu a byl tam slabe ruzovy dusik, testovala jsem asi 4dny kazdy den a carka silila, takze potichu gratuluji ![]()
taky se mi nikdy nestalo ze bych mela sebemensi naznak na testu nebo rysku, kdyz jsem nebyla tehu, takze za me jsou spolehlive
Těhu být můžeš i nemusíš, zkusila bych test udělat ještě jednou a kouknout jestli se // objeví do limitu. ![]()
Držím palce ![]()
Ahoj holky..
) spíš pro „vypovídání“ než kvůli radě..
a já po necelé minutě testování hodila negativní test do toaletního koše.. Odpoledne mi nevim co zas řeklo ať juknu na test a tam druhá slabá čárka
A teď přemýšlím..může to být po celém odpoledni falešně pozitivní?? Jsem nervózní z případného těhotenství. Přiznávám že jsme o tom poslední dobou mluvili ale chtěli jsme druhé až ke konci roku..čeká nás v létě děsně moc práce na baráčku..teď jsem dostala smlouvu na neurčito a v práci mě to baví.. Jsou to děsně smíšené pocity co teď v hlavě mám. A třeba to je opravdu jen falešný poplach..
Vím cca přesně kdy jsem měla ovulaci..23.2. Cyklus mívám 34 dní a ovulaci až cca +/- 20.den o 1.dne MS. V plodný dny jsme sex měli, to přiznávám, přerušovaný a vim že to není ochrana..
Jedno dítě už máme. Vím do čeho člověk jde a to mě asi děsí
a na druhou stranu by to bylo úžasný..

Omlouvám se za anonymitu, chyby a možná nesrozumitelný „výlev“ mých pocitů.. Zakládám tuhle diskuzi (ani nevím jestli je o čem dizkutovat
Holky.. dnes odpoledne jsem si dělala těhotenský test (ani nevím proč, MS dorazila tak jak měla, ale skončila o 3 dny dříve a byla trošku slabší..) Dělala jsem online nákup Tesca a něco mi řeklo - přihoď ještě těhotenský test.. No poslechla jsem ten „hlas“. Dnes dopoledne jsem si ho dělala na wc..vyrušil mě manžel - nutně musel..
Ani nevim proč to sem píšu..jsme hrozně zmatená a zaskočená.. pudy mám jen jsem to asi nečekala teď
No zítra po práci koupim další test a uvidí se. Je pravda že mě pořád bolí podbříšek jako když to mam i co mi MS skončila (skončila ve čtvrtek) A těsně před MS jsem zjistila že mám mykózu - může i to třeba způsobit falešný test?
Sakra holky.. jsem asi fakt zaskočená!!