Asi jsem těhotná, jsem zaskočená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
4.2.19 00:45

@Miška077 počkej vyndám věšteckou kouli :roll: si sakra udělej test stojí 50,– Kč v lékárně,jak to asi máme vědět…nebo ti tu máme předpovědět že nejsi těhotná ale podle bolesti můžeš mít i rakovinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.2.19 00:51
@Bby píše:
Dobrý večer, poslední 3 měsíce mi teče z levého prsu čirá až nabělavá tekutina nejvíc teda teče když mám Mestruaci…
Někdy mě pálí okolo obou bradavek..
Těhotenský test jsem si naposledy dělala asi před měsícem vyšla mi jedna silná a ta druhá slabá růžová, byla sice slabá ale viditelná…
Ještě jsem se nezmínila že mi je 17 let…
Pořad mě pobolívá v podbříšku jako kdybych měla menstr. Jinak menstruace chodí pravidelně a jako vždy…
Na ultrazvuku jsem byla před 2 měsíci a nic neviděli, znovu jsem šla před měsícem a řekli mi že mám jen lehce nakloněnou dělohu… teď naposledy jsem na ultrazvuku byla 29.1.
A opě to s tou dělohou ale dcl jsem se zhrozila co jsem viděla na ultrazvuku který mi daly…
Jde tam jasně vidět miminko.. jenže mi neřekli jestli jsem těhotná nebo ne neptala jsem se jich na to šla jsem tam s tím že mě bolí břicho… takže jsem tak nějak přemýšlela jestli mi pan doktor může sdělit že jsem těhotná když mi není 18 let a bez zákonho zástupce… nemohly by ste mi prosím s tímhle někdo poradit? Rodiče zatím o ničem nevědí jelikož stále nwm na čem jsem tak jim nechci něco nalhávat ale jak mile budu mít ve všem jasno vše jim řeknu😊

Pokud jsi podle tvé teorie cca ve 3. měsíci, tak by ultrazvuk měl vypadat jinak. Dle zprávy těhotná nejsi. Co takhle říct pravdu a přestat nás vodit za nos?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.19 01:31

@Ennny Jestli stim máš problém tk vůbec nereaguj… Podle tvého jednání ti to očividně děla problém odpovědět..... Nech si ty blbé připomínky. Test si představ mám doma ale chci stim počkat jestli to ve středu dostanu nebo ne. A pokus ti to dělá problém odpovídat normálně tak už neodpovidej nikomu. Na tvoje blbé odpovědi není nikdo zvědavý a když je člověk vynervovany atd. Určitě čeká na tvoji odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.2.19 01:57

Že by ti lékař neřekl, že jsi těhotná? To snad neee :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.2.19 02:04

@Miška077 a co ti máme říct? My tady opravdu neumíme věštit. Podobných dotazů je tady osm do týdne a při tom je na to jediná odpověď. Udělej si test! A pokud máš takové bolesti, měla jsi jít k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
15154
4.2.19 06:10

@Bby těhotná nejsi.takhle fakt ultrazvuk v těhotenství nevypadá a nejspíš ani zatim nedostanes menstruaci,protoze mas delozni sliznici vysokou jen 6mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.2.19 07:20

@Miška077 pockej do MS a udelej test…kazda jsme jina, takze co u jedne je tehotenstvi, u druhe ne…takze pockej a v klidu, psychika dela divy a MS umi oddalit (pak tu byvaji diskuze test negativni, ale mam zpozdeni; kamoska si takhle psychicky MS oddalila a tehotna nebyla), takze pak udelej test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
4.2.19 07:24

@Bby kdybys byla tehotna, tak by ti to snad rekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
4.2.19 07:46

@Bby :mrgreen: :mrgreen: nejsi 100% tehotna. Ja na tom ultrazvuku ani zadne dite nevidim. Kdyby jsi byla tehotna, doktor ti vypise prukazku, posle na krev, objedna na dalsi kontrolu atd. ;) nejsou jarňáky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 07:53

@Bby já tedy nevím, ale mě přijde, že tam máš zakroužkováno kus dělohy a kus okolí. To co tam vidíš, sice asi vypadá jako miminko, ale umístěné mimo dělohu, takže jenom fantazie, nic jiného. Navíc, kdyby to miminko bylo už takhle velké, tak máš k tomu úměrně i břicho a pochybuji, že by ti lékař nesdělil, že jsi těhotná (na to zákonného zástupce nepotřebuje)

• Citovat
  • Upravit
21311
4.2.19 08:04

@Miška077 tak když se někdo ptá na takovou blbost, musí holt počítat s blbou odpovědi. Co jiného než udělej test chceš slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.2.19 08:05

@kve-tinka jo, jarní prázdniny v plném proudu. To bude náročných par týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 08:12

@Tichošlápek už sem jeden den psala že tu budou perličky zhruba dva měsíce a pak zas hned velikonoční prázdniny ,si asi budu muset pečlivěji číst na co reaguji a jestli to vubec stojí za tu energii :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
4.2.19 08:14
@Miška077 píše:
@Ennny Jestli stim máš problém tk vůbec nereaguj… Podle tvého jednání ti to očividně děla problém odpovědět..... Nech si ty blbé připomínky. Test si představ mám doma ale chci stim počkat jestli to ve středu dostanu nebo ne. A pokus ti to dělá problém odpovídat normálně tak už neodpovidej nikomu. Na tvoje blbé odpovědi není nikdo zvědavý a když je člověk vynervovany atd. Určitě čeká na tvoji odpověď…

Tak asi pockej do stredy, kdyz menstruace nepřijde udelej si test, kdyz budes mit velky bolesti jdi k doktorovi, ten by ti mohl rict vic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.2.19 08:17

@Miška077 na blbou otázku , blbá odpověď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie