Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet No dovolte … to mě teda uráží ..
Ja tu nikoho za nos nevodím …jsem jsem chtěla radu od někoho zkušenějšího… si myslim že od toho tahle stránka je ..
Ne od toho aby ste tu někoho napadali že vás vodí za nos jžsš
@Anonymní píše:
@Lucie1906 někoho jinýho to být nemůže byla jsem na pohotovosti a nikdo jiný tam semnou nebyl na vyšetření ..
A hlavně mi i roste bříško.. myslela jsem si že jsem tak hodně prostě jen přibrala jenže ho mám pevné a kulaté .. Utz byl vaginálně.. ne já mu o nic neříkala dal mi ho sám… nezkouším všechno píšu vážně 😁 😁
a ty jsi zase která ? ![]()
@Bby píše:
@Russet No dovolte … to mě teda uráží ..
Ja tu nikoho za nos nevodím …jsem jsem chtěla radu od někoho zkušenějšího… si myslim že od toho tahle stránka je ..
Ne od toho aby ste tu někoho napadali že vás vodí za nos jžsš
Já nikoho nenapadám. Jen mě napadá, že začínají jarňáky.
@Celina píše:
@Bby konkrétně myslím, že sem dáváš naprosté nesmysly
Já taky a ještě se uráží. Nechápu…
@Anonymní píše:
@Lucie1906 někoho jinýho to být nemůže byla jsem na pohotovosti a nikdo jiný tam semnou nebyl na vyšetření ..
A hlavně mi i roste bříško.. myslela jsem si že jsem tak hodně prostě jen přibrala jenže ho mám pevné a kulaté .. Utz byl vaginálně.. ne já mu o nic neříkala dal mi ho sám… nezkouším všechno píšu vážně 😁 😁
Podle ultrazvuku i zprávy těhotná nejsi
@karkarka Tady bych jen dodala, že já měla sliznici 5mm v den, kdy jsem MS dostala
Takže ono je teda možné všechno, ale jinak diskuze je velmi zajímavá. Neuvěřitelné, co se člověk dozví ![]()
Zdravím.
Chci se jen zeptat, co vy si o tom myslíte? Že jsem nebo nejsem v tom?
Už 4 den mám nevolnosti, bolesti hlavy a nablejvám skoro při každém jídle…, tak jsem si včera udělala test, je tam slabá čárka. Udělala jsem si dnes druhý test, čárka tam nebyla, tak jsem si udělala třetí test a čárka tam je zas…, takže nevím co si o tom myslet. 😮💨 přidala jsem sem včerejší a dnešní test, kde jsou pouze vidět ty druhé čárky.