Asi jsem těhotná, jsem zaskočená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
16.3.14 20:01

Jo já taky držím palce, ještě jsem nenarazila na nikoho, kdo by mi potvrdil, že otěhotněl při tomhle způsobu sexu. Já mimi chci a manžel ne a tohle používá jako anti, tak čekám, kdy selže…ale řekla bych, že asi nikdy. Všichni píšou, jak je to nespolehlivé, ale osobní zkušenost žádné, jen ty, jak několik let tohle provozovali a nic, dokud sami nechtěli. jinak jen „jedna moje známá…“ takže já už tomu teda nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.3.14 20:04

Ahoj holky, reaguju na příspěvek zakladatelky. Spoustě holek se tady objevila slabá čárka na testu až po 3 hodinách testování a byly těhotné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.14 20:06

Ahoj holky, potřebuju poradit. Před asi 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem to dostávala se zpožděním maximálně 5 dní. Teď už mám zpoždění 16 dní a před 5 dny jsem byla na vyvolávací injekci u lékaře a stále nepřišla. Před asi 10 dny jsme měla klasické příznaky – bolest břicha, zad, výtok, malátnost, častější chození na záchod, bolest bradavek atd.. A teď pár dní mě nic nějak nebolí…Bazální teplotu jsem si měřila 2 dny a mám 37,1. S přítelem se nechráníme, takže těhotenství přidavá v úvahu. Jen mě nějak zaráží, že jsem si dělala 2 testy a oba vyšly negativní. Za mimčo bychom byli rádi. Prosím poraďte, jestli je to možné a jestli máte s tím někdo zkutečnosti. Možná se to opozdilo ještě tím, jak jsem brala antikoncepci asi 5 let a nedávno jsem ji vysadila.. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
15575
16.3.14 20:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Před asi 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem to dostávala se zpožděním maximálně 5 dní. Teď už mám zpoždění 16 dní a před 5 dny jsem byla na vyvolávací injekci u lékaře a stále nepřišla. Před asi 10 dny jsme měla klasické příznaky – bolest břicha, zad, výtok, malátnost, častější chození na záchod, bolest bradavek atd.. A teď pár dní mě nic nějak nebolí…Bazální teplotu jsem si měřila 2 dny a mám 37,1. S přítelem se nechráníme, takže těhotenství přidavá v úvahu. Jen mě nějak zaráží, že jsem si dělala 2 testy a oba vyšly negativní. Za mimčo bychom byli rádi. Prosím poraďte, jestli je to možné a jestli máte s tím někdo zkutečnosti. Možná se to opozdilo ještě tím, jak jsem brala antikoncepci asi 5 let a nedávno jsem ji vysadila.. Díky moc.

Tak si test udelej az za par dni ;) Nebo jdi na gyndu, tam je to spolehlivejsi nez test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
16.3.14 21:11

@KapkaRosy
my jsme tohle praktikovali od porodu takze 5let a v lednu si manzel pozor nedal s tim ze to nechame prirode a jsem tehotna takze spolehliva antikoncepce to u nas taky je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 05:57
@Deníííí píše:
No, zrovna dneska jsem si dělala test z Tesca..zn. Pepino, a druhou čárku ani po celém dni jsem nevykoukala a to tak moc chci 8)Takže jsi V TOM :P

Ano, Pepina..presne toho jsem si delala :roll: Jsem z toho fakt nervozní, ani jsem se moc nevyspala.. Vim že nevidržim do rana a budu testovat až prijdu po práci.. takze si koupim dva v jednom abych mela i na ráno :andel: :mrgreen:
Ty bláho..noo..jsem opravdu zvědavá jak toto dopadne :oops:

• Citovat
  • Upravit
15575
17.3.14 07:08
@Anonymní píše:
Ano, Pepina..presne toho jsem si delala :roll: Jsem z toho fakt nervozní, ani jsem se moc nevyspala.. Vim že nevidržim do rana a budu testovat až prijdu po práci.. takze si koupim dva v jednom abych mela i na ráno :andel: :mrgreen:
Ty bláho..noo..jsem opravdu zvědavá jak toto dopadne :oops:

Pak napis, jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.3.14 07:17

Určitě udělej znovu test, pokud tam čárka bude nečekej na další měsíc ale jdi radši na gyndu ;)Já takhle měla hodně slabého dušíka, MS došla-nevěnovala jsme tomu dál pozornost, byla krátká a slabá no a nakonec to bylo těhu, ale bohužel uhnízděné jinde než mělo…takže bych to nebrala na lehkou váhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.3.14 15:33
@Lana222 píše:
@KapkaRosy
my jsme tohle praktikovali od porodu takze 5let a v lednu si manzel pozor nedal s tim ze to nechame prirode a jsem tehotna takze spolehliva antikoncepce to u nas taky je :D

no super, vždyť to říkám!!! :lol: :lol: :lol: podle mě ty procenta nespolehlivosti jsou jen pro ty mladé pubertální sotva vylíhlé kluky, co ještě svoje tělo neumí tak dobře ovládat a nebo nedokážou odhadnou včas ten správný čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
17.3.14 15:41

@KapkaRosy
Mysme tohle provozovali asi rok a taky se nic nestalo, predtim manzel pry se svou ex takhle spal dva roky. Jenze pak sme se zacali snazit a trvalo skoro rok nez jsem otehotnela, takze kdovi, kde byl problem :D

• Citovat
  • Upravit
1687
17.3.14 15:45

@Norae
jo jo, nám taky trvalo 8 měsíců, než jsem otěhotněla podruhé. poprvé jen 3. ale bylo mi 21 a 22. teď je mi 29, za pár měsíců mi bude 30, takže taky pořád si říkám, kdo ví, jak dlouho by vůbec trvalo, kdyby jsme se snažili oba a ne jen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
17.3.14 15:51

Já to měla stejně, slabě pozitivní test (po limitu), MS, ale kratší a po ní pořád test slabě pozitivní, šla jsem na krev, hcg tam bylo, a hle, dvojčata ještě navíc z toho jsou na cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.3.14 16:01

@KapkaRosy
urcite si myslim ze muz ne kluk tohle dokaze hlidat, ano jistota neni nikdy 100% ale to ani u klasicke antikoncepce.Kdyz jsem se muze kdysi ptala, rekl mi ze ano ze dokud nechce tak se neudela a ze kdyby neco uteklo nechtic ze by to vedel, rkam nikdy ani naznak tehu a kdyz jsme to zkusili za ucelem tehu bylo to hned 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
17.3.14 16:10

@Lana222
jo přesně tak, ani žádná jiná antikoncepce nezaručuje nikdy 100% účinnost, snad jen sterilizace, že. A taky vzhledem k tomu, jaký zázrak je vůbec se trefit do správného dne, když člověk chce…proč vyhazovat peníze za jinou anti. No přesně tohle řekl i ten můj, že ví, kdyby mu něco uteklo. Jako třeba tento měsíc mi řekl, že si není jistý, že mu neuteklo něco dříve, ale to jeho není si jistý - ještě se to prostě nestalo a takový ten preejakulát - to jsem četla už hodně různých názorů, ale tak nějak (k mé nelibosti), že žádné spermie neobsahuje, spíše jen z toho důvodu tam jsou, když byla ejakulace nějakou dobu před tím, tak vyplaví ty zbylé spermie. No jenže my máme sex maximálně 1× za den a to už všechny beztak dávno chcípnou samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.3.14 16:19

@KapkaRosy
hihi tak mu zkus pridrzet zadek :D oni obcas zapomenou a kdyz jsou v nejlepsim a Ty ho od sebe neodtahnes… :?: :mrgreen:
a on nechce mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital