Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo já taky držím palce, ještě jsem nenarazila na nikoho, kdo by mi potvrdil, že otěhotněl při tomhle způsobu sexu. Já mimi chci a manžel ne a tohle používá jako anti, tak čekám, kdy selže…ale řekla bych, že asi nikdy. Všichni píšou, jak je to nespolehlivé, ale osobní zkušenost žádné, jen ty, jak několik let tohle provozovali a nic, dokud sami nechtěli. jinak jen „jedna moje známá…“ takže já už tomu teda nevěřím
Ahoj holky, reaguju na příspěvek zakladatelky. Spoustě holek se tady objevila slabá čárka na testu až po 3 hodinách testování a byly těhotné!
Ahoj holky, potřebuju poradit. Před asi 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem to dostávala se zpožděním maximálně 5 dní. Teď už mám zpoždění 16 dní a před 5 dny jsem byla na vyvolávací injekci u lékaře a stále nepřišla. Před asi 10 dny jsme měla klasické příznaky – bolest břicha, zad, výtok, malátnost, častější chození na záchod, bolest bradavek atd.. A teď pár dní mě nic nějak nebolí…Bazální teplotu jsem si měřila 2 dny a mám 37,1. S přítelem se nechráníme, takže těhotenství přidavá v úvahu. Jen mě nějak zaráží, že jsem si dělala 2 testy a oba vyšly negativní. Za mimčo bychom byli rádi. Prosím poraďte, jestli je to možné a jestli máte s tím někdo zkutečnosti. Možná se to opozdilo ještě tím, jak jsem brala antikoncepci asi 5 let a nedávno jsem ji vysadila.. Díky moc.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Před asi 5 měsíci jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem to dostávala se zpožděním maximálně 5 dní. Teď už mám zpoždění 16 dní a před 5 dny jsem byla na vyvolávací injekci u lékaře a stále nepřišla. Před asi 10 dny jsme měla klasické příznaky – bolest břicha, zad, výtok, malátnost, častější chození na záchod, bolest bradavek atd.. A teď pár dní mě nic nějak nebolí…Bazální teplotu jsem si měřila 2 dny a mám 37,1. S přítelem se nechráníme, takže těhotenství přidavá v úvahu. Jen mě nějak zaráží, že jsem si dělala 2 testy a oba vyšly negativní. Za mimčo bychom byli rádi. Prosím poraďte, jestli je to možné a jestli máte s tím někdo zkutečnosti. Možná se to opozdilo ještě tím, jak jsem brala antikoncepci asi 5 let a nedávno jsem ji vysadila.. Díky moc.
Tak si test udelej az za par dni
Nebo jdi na gyndu, tam je to spolehlivejsi nez test.
@KapkaRosy
my jsme tohle praktikovali od porodu takze 5let a v lednu si manzel pozor nedal s tim ze to nechame prirode a jsem tehotna takze spolehliva antikoncepce to u nas taky je ![]()
@Deníííí píše:
No, zrovna dneska jsem si dělala test z Tesca..zn. Pepino, a druhou čárku ani po celém dni jsem nevykoukala a to tak moc chciTakže jsi V TOM
Ano, Pepina..presne toho jsem si delala
Jsem z toho fakt nervozní, ani jsem se moc nevyspala.. Vim že nevidržim do rana a budu testovat až prijdu po práci.. takze si koupim dva v jednom abych mela i na ráno
![]()
Ty bláho..noo..jsem opravdu zvědavá jak toto dopadne ![]()
@Anonymní píše:
Ano, Pepina..presne toho jsem si delalaJsem z toho fakt nervozní, ani jsem se moc nevyspala.. Vim že nevidržim do rana a budu testovat až prijdu po práci.. takze si koupim dva v jednom abych mela i na ráno
![]()
Ty bláho..noo..jsem opravdu zvědavá jak toto dopadne
Pak napis, jak jsi dopadla ![]()
Určitě udělej znovu test, pokud tam čárka bude nečekej na další měsíc ale jdi radši na gyndu
Já takhle měla hodně slabého dušíka, MS došla-nevěnovala jsme tomu dál pozornost, byla krátká a slabá no a nakonec to bylo těhu, ale bohužel uhnízděné jinde než mělo…takže bych to nebrala na lehkou váhu ![]()
@Lana222 píše:
@KapkaRosy
my jsme tohle praktikovali od porodu takze 5let a v lednu si manzel pozor nedal s tim ze to nechame prirode a jsem tehotna takze spolehliva antikoncepce to u nas taky je
no super, vždyť to říkám!!!
podle mě ty procenta nespolehlivosti jsou jen pro ty mladé pubertální sotva vylíhlé kluky, co ještě svoje tělo neumí tak dobře ovládat a nebo nedokážou odhadnou včas ten správný čas…
@KapkaRosy
Mysme tohle provozovali asi rok a taky se nic nestalo, predtim manzel pry se svou ex takhle spal dva roky. Jenze pak sme se zacali snazit a trvalo skoro rok nez jsem otehotnela, takze kdovi, kde byl problem ![]()
@Norae
jo jo, nám taky trvalo 8 měsíců, než jsem otěhotněla podruhé. poprvé jen 3. ale bylo mi 21 a 22. teď je mi 29, za pár měsíců mi bude 30, takže taky pořád si říkám, kdo ví, jak dlouho by vůbec trvalo, kdyby jsme se snažili oba a ne jen já
Já to měla stejně, slabě pozitivní test (po limitu), MS, ale kratší a po ní pořád test slabě pozitivní, šla jsem na krev, hcg tam bylo, a hle, dvojčata ještě navíc z toho jsou na cestě
@KapkaRosy
urcite si myslim ze muz ne kluk tohle dokaze hlidat, ano jistota neni nikdy 100% ale to ani u klasicke antikoncepce.Kdyz jsem se muze kdysi ptala, rekl mi ze ano ze dokud nechce tak se neudela a ze kdyby neco uteklo nechtic ze by to vedel, rkam nikdy ani naznak tehu a kdyz jsme to zkusili za ucelem tehu bylo to hned
![]()
@Lana222
jo přesně tak, ani žádná jiná antikoncepce nezaručuje nikdy 100% účinnost, snad jen sterilizace, že. A taky vzhledem k tomu, jaký zázrak je vůbec se trefit do správného dne, když člověk chce…proč vyhazovat peníze za jinou anti. No přesně tohle řekl i ten můj, že ví, kdyby mu něco uteklo. Jako třeba tento měsíc mi řekl, že si není jistý, že mu neuteklo něco dříve, ale to jeho není si jistý - ještě se to prostě nestalo a takový ten preejakulát - to jsem četla už hodně různých názorů, ale tak nějak (k mé nelibosti), že žádné spermie neobsahuje, spíše jen z toho důvodu tam jsou, když byla ejakulace nějakou dobu před tím, tak vyplaví ty zbylé spermie. No jenže my máme sex maximálně 1× za den a to už všechny beztak dávno chcípnou samy
@KapkaRosy
hihi tak mu zkus pridrzet zadek
oni obcas zapomenou a kdyz jsou v nejlepsim a Ty ho od sebe neodtahnes…
![]()
a on nechce mimco?