Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zitra rano zkusim jeste jeden a kdyz bude pozitivni, zajdu k doktorovi. Ale co kdyz bude negativni? ![]()
@Evča91 píše:
Zitra rano zkusim jeste jeden a kdyz bude pozitivni, zajdu k doktorovi. Ale co kdyz bude negativni?
Nemyslim si, ze bude negativni. Druha carka uz je dost silna ![]()
@Evča91 pozitivní ![]()
Ale k doktorovi je moc brzo. Nic tam neuvidí. Nejlepší kontrola je kolem 8 TT, to je vidět i
.
Je pozitivni, klidne si za par dni udelej dalsi a uvidis jak bude silit
k dr je brzo, pockej par tydnu ted tam nic neuvidi, max ti vezme krev na testy hcg…
Tak jsem si nedockave udelala druhy test
taky pozitivni. S doktorwm tedy jeste pockam. Kazdopadne vsem dekuji
ja budu maminka ![]()
S dr. bych taky pockala, jsou to jinak zbytecny nervy. A moc gratuluju! ![]()
Dobrý večer, poslední 3 měsíce mi teče z levého prsu čirá až nabělavá tekutina nejvíc teda teče když mám Mestruaci…
Někdy mě pálí okolo obou bradavek..
Těhotenský test jsem si naposledy dělala asi před měsícem vyšla mi jedna silná a ta druhá slabá růžová, byla sice slabá ale viditelná…
Ještě jsem se nezmínila že mi je 17 let…
Pořad mě pobolívá v podbříšku jako kdybych měla menstr. Jinak menstruace chodí pravidelně a jako vždy…
Na ultrazvuku jsem byla před 2 měsíci a nic neviděli, znovu jsem šla před měsícem a řekli mi že mám jen lehce nakloněnou dělohu… teď naposledy jsem na ultrazvuku byla 29.1.
A opě to s tou dělohou ale dcl jsem se zhrozila co jsem viděla na ultrazvuku který mi daly…
Jde tam jasně vidět miminko.. jenže mi neřekli jestli jsem těhotná nebo ne neptala jsem se jich na to šla jsem tam s tím že mě bolí břicho… takže jsem tak nějak přemýšlela jestli mi pan doktor může sdělit že jsem těhotná když mi není 18 let a bez zákonho zástupce… nemohly by ste mi prosím s tímhle někdo poradit? Rodiče zatím o ničem nevědí jelikož stále nwm na čem jsem tak jim nechci něco nalhávat ale jak mile budu mít ve všem jasno vše jim řeknu😊
edit admin - smazána fotka s os. údaji
@Bby Ahoj, no co se ultrazvuku týče, tak to opravu vypadá jako miminko (a hodně realistické miminko)
z papíru jsem toho moc nevyčetla, nerozumím tomu moc ale o těhotenství tam nepíše
takže jsou dvě možnosti bych řekla, buď těhotná opravdu jsi nebo nejsi a pak doktor ti omylem dal ultrazvuk někoho jiného, každopádně kdyby jsi těhotná nebyla tak nechápu proč by ti vůbec ultrazvuk dával
ať už jakýkoliv
pošli fotku ultrazvuku trošku z dálky a bez úprav ![]()
@Bby
Na fotce mi víc věcí nesedí. Podle lékařské zprávy těhotná nejsi.
UTZ byl vaginálně nebo přes břicho? Proc ti doktor dával fotku? To bylo na tvoji žádost?
Ty nás jen zkoušíš, vid?
Ahoj tě možná tohle sem napatri, ale jsem už zoufalá. Už asi pátý den mě strašně bolí v levé části podbřišku. Někdy píchá někdy bolí a někdy strašné křeče. S přítelem se jako snažíme o mimi ale ještě to nevyšlo. Myslíte, že jsem už těhotna???? Ukáže mi to test. Měsíčky bych měla dostat ve středu. Kdyby to vyšlo byla bych šťastná. Ale zároveň se bojím čím to může být.
Děkuji Vám za odpověď