Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lana222
já ho držím, ale on to se zatnutýma zubama vydrží taky
a to má prosím problémy s předčasnou ejakulací - to mu tak žeru
ne, on prostě nikdy neriskuje, není ve mě až do orgasmu, jak už cítí, že by se mohl udělat, tak prostě končí a pokračujeme jinak. Takže i tímhle to riziko dost snižuje, prostě do toho „nejlepšího“ nedojde ve mě.
Mimčo nechce, už se na to cítí starý…je mu 35. Jako abych pravdu řekla, taky se trochu bojím, jak bych to zvládala, ale moc bych chtěla větší rodinu. zdá se mi, že je nás prostě málo maličko ![]()
A taky nemám prostě nervy, abych ho násilím přidržela, když vím, že nechce. to by se asi pak zlobil a třeba by už sex nechtěl vůbec…
Holky..tak asi fakt planý poplach.. asi falešně pozitivní ten Pepino test. Dnes jsem si delala nejaky lady test a nic… (asi nezalezi na tom jak dlouho je to ponořené do moči že? Jsem to nechala jen 3 vteriny a melo to byt 10 vterin..
) ale k te kontrolní se ta moč dostala tak v tom nevidim problem. Takže jestli treba nemam zas cystu a nezpusobuje to zkracení MS, boleni v podbřisku a falešny prvni test
Kdo ví ![]()
Tak můžu být v klidu a příště si dávat větší pozor
Těhotnět až po rekonstrukci
![]()
@Anonymní píše:
Holky..tak asi fakt planý poplach.. asi falešně pozitivní ten Pepino test. Dnes jsem si delala nejaky lady test a nic… (asi nezalezi na tom jak dlouho je to ponořené do moči že? Jsem to nechala jen 3 vteriny a melo to byt 10 vterin..) ale k te kontrolní se ta moč dostala tak v tom nevidim problem. Takže jestli treba nemam zas cystu a nezpusobuje to zkracení MS, boleni v podbřisku a falešny prvni test
Kdo ví
Tak můžu být v klidu a příště si dávat větší pozorTěhotnět až po rekonstrukci
![]()
@kaja00 píše:..kdo ví jak jsem to chtělaTo je dobre ze to dopadlo tak jak jsi chtela
![]()
@Anonymní píše: ..kdo ví jak jsem to chtěla![]()
stejně asi radsi zajdu k dr.. poboliva mě v podbřišku jako když to mam dostat.. snad to nebude zánět!!
Myslis ze jsi chtela dalsi detatko?
@Markétka111 píše:
@KapkaRosy Tak slabá ms může být i nastydnutím..
hmm, myslím, že u mě to už tak bude, připadá mi, že mám co měsíc, to slabší…za chvíli nebudu mít vůbec
Citim s tebou taky jsem v zajimave situaci
A prto prosim o radu
kde bych zacala vynechala mi menstruace cca 2 tydny, ale to je u me normalni (nedavno vysazena HA kvuli tomu, ze mi zadna nesedela) ovsem projistotu si vzdy delam test ten jsem mela negativni. Pak asi za tyden mi zacali bolesti na pravem vajecniku byli to bolesti vo neznam ne jako menstruacni a tak jsem zasla k doktorovi na gyndu, ten mi udelal vsechny testy ani z moci ani z krve nejsem pozitivni, ale mam tekutinu v deloze a ta mi pry zpusobuje bolest deloha se chysta na miminko. Dostal jsem vyvolavaci unjekci a kdyz do 7 dni neprijde menstruace jsem tehotna, gynekolog mi to aspon tak rekl, pry uz videl par pripadu, ktere nazval malym tehotenstvim, ze je to zjistilne az pozdeji. Stali se ti nekomu nebo slyseli jste o necem takovem?? Predem dekuji moc za informace.
Ahojte
mám prosbičku. Právě mám období, kdy to mám dostat. Vlastně měla. Před 3 dny a jestě 2 dny bych to měla mít, ale menstruace se nedostavila. Dělala jsem si testD a byl pozitivní. Dvakrát. Šla jsem na náběr krve, kde se potvrdilo, že jsem v jiném stavu cca 14 dní plus možná nějaký den. Chci se zeptat, kdy je ideální čas jít na gyndu ke své doktorce? Díky moc za informaci ![]()
Ahoj holky.
Take si nejsem jistá, zdali jsem těhotnà. Před osmi měsíci jsem vysadila antikoncepci, od té doby se s přítelem snažíme o mimčo. Menstruaci mám pravidelně 5 dnů po 29 dnech. Nyní mám zpoždění zatím 5 dnů, ale test jsem zkoušela a téměř okamžitě se mi objevil duch. Bolí mě podbříško jako bych menstruaci měla, také mě bolí prsa, což jsem měla vždy před očekávanou menatrucí. Tak co si o tom myslíte? Děkuji ☺