Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pe-terka mozna se ti to tak zda, ale v praxi se to tak bezne deje
@vokishka píše:
To si jen myslíš.
ptala jsme se svých dětí a nikdy u nich nedělali zástup za učitele asistenti! Kamarádka též pracuje jako AP a nikdo po ní supl nežádal
Tot má zkušenost z praxe ![]()
@pe-terka píše:
ptala jsme se svých dětí a nikdy u nich nedělali zástup za učitele asistenti! Kamarádka též pracuje jako AP a nikdo po ní supl nežádalTot má zkušenost z praxe
mám zkušenost z více škol a znám asistentky z jiných škol. Je fakt, že teď už supluju mnohem méně. Ale stalo se mi, že jsem učila týden v kuse pátou třídu, místo nemocné učitelky. Učitelka mi poslala přípravy a jeli jsme. Učila jsem už snad v každém ročníku. V naší třídě naprosto běžně, když učitelka jde k lékaři.
@vokishka píše:
mám zkušenost z více škol a znám asistentky z jiných škol. Je fakt, že teď už supluju mnohem méně. Ale stalo se mi, že jsem učila týden v kuse pátou třídu, místo nemocné učitelky. Učitelka mi poslala přípravy a jeli jsme. Učila jsem už snad v každém ročníku. V naší třídě naprosto běžně, když učitelka jde k lékaři.
aha
Vidíš, tak tady jsem na toto nenarazila
Ale zas tak bohaté zkušenosti nemám, jak píšeš, asi je to škola od školy ![]()
@pe-terka píše:
ahaVidíš, tak tady jsem na toto nenarazila
Ale zas tak bohaté zkušenosti nemám, jak píšeš, asi je to škola od školy
Vždycky záleží na řediteli. Je to jako s dozorama. Někde asistenti mají své pravidelné dozory, jinde ne.
@vokishka ve skoce ji dozory sice nehrozi, ale realne ji hrozi, ze poku nebude dostatek pedagogu, tak tam bude cely dny ve funkci ucitelky za plat asistenta. Take znam spostu holek, ktere se tim zivily nebo jeste zivi a vsechny jsou dost otravene.
@vokishka píše:
Tak tohle je naprosta zvracenostt, kdyz nechaji tyden suplovat asistenta, ale deje se to, i kdyz by vubec nemelo.. navic si i hledjte v jake jste tride.
@Anonymní píše:
Tak tohle je naprosta zvracenostt, kdyz nechaji tyden suplovat asistenta, ale deje se to, i kdyz by vubec nemelo.. navic si i hledjte v jake jste tride.
Mám osmičku.
@vokishka píše:
Mám osmičku.
No jasne, to suplovat muzes, ale kamaradka dela na zš a je v 6. platove tride, coz je strasne malo… a suplovat by nemela.
Já jsem se učila jen z přednášek i tak toho bylo dost. Možná tak jedna maturitní otázka asi pro srovnání. Jinak práci jsem musela mít hotovou už do předu a také zkonzultovanou. Záleží asi na tom, kde se ten kurz pořádá já dělala kurz v Hradci Králové. Omlouvám se za pozdní odpověď.
@pe-terka omlouvám se, bohužel jsem nějak přehlídka, že jsem nezvolila citovat. Jinak jsem opravdu slyšela od spoluúčastnic kurzu, že běžně suplují. Je to trochu zvláštní, pokud vezmu v úvaku, že si kurz může udělat i člověk se základním vzděláním.
@Anonymní píše:
@Lifka děkuji, jak dlouho ti trvalo sepsat závěrečnou práci? Dekuji
No asi dva celé dny s tím, že jsem práci musela ještě přepracovat.
@Anonymní píše:
Fakt to chces delat? Je to mizerne placena prace, navic pokud se ti dite odstehuje, muzes kdykoliv prijit o praci. Muze to delat prakticky kdokoliv.
proč anonym stydíš se že pohrdáš touhle prací a lidmi co jí dělají?
Nemá někdo prosím nějaké podklady ke studium asistenta. Dekuji