Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jde jen o úpravu kvality pak doporučuji masku z kokosového oleje a zastrihnou roztrepene konečky.
Jak píše @Martha03 prostě promastovat olejickama, maskama…kvalitní hloubková regenerace
Oleje v konečném výsledku ještě víc vysuší, jejich používání je mýtus. Vlasy ti musí odrůst, defacto každá regenerační maska a balzámy odvede svou práci, ale nech ji na hlavě v husté vrstvě i několik hodin.Zkus také řadu Capillan a také kvalitní hydratační mléko na tělo!!!,bývá lepší než hydratace na vlasy. Neolej, ale hydratuj!
Nemam vlastni zkusenost, ale zrovna vcera jsem cetla nekolik recenzi na Olaplex.
Na nezkrocené a poničené vlasy používám „rybičky“ od jedné nejmenované firmy (nechci dělat reklamu, aby mi příspěvek nevymazali). Mám po nich krásné hebké vlasy, které se snadno češou a netřepí se. Pokud chcete vědět přesný název, napište mi prosím SZ. Ráda poradím ![]()
Ahojte holky
byla jsem u kadernice a stahla mi cernou barvu peroxidem a ted mam vlasy rostrepene a na prvni pohled pokazene
nemate prosim nejakou radu jak spravit vlasy chtela jsem svoji puvodni hnedou coz uz sice mam ale hruza
Dekuji moc