Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam takovy problemzjistila jsem ze manzel ma rad kdyz nosim silonkovy ponozky nuti me je i nosit neni na tom neco divneho?? setkala jste se s tim nejaka?
Zas další ouchyl…
Kde se ti trollové berou? Prázdniny v plném proudu.
Nic, budou ti pěkně smrdět nohy.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam takovy problemzjistila jsem ze manzel ma rad kdyz nosim silonkovy ponozky nuti me je i nosit neni na tom neco divneho?? setkala jste se s tim nejaka?
Tak o tomto jsem ještě neslyšela, kdyby silonové podvazky, ale ponožky… ![]()
@Anonymní píše:
Muj manzel ma zase rad, kdyz mu uvarim neco dobreho a nuti me to delat kazdy den, nekdy i dvakrat. Kazdy ma neco.
@kacakaca píše:
Muj manzel ma zase rad, kdyz mu uvarim neco dobreho a nuti me to delat kazdy den, nekdy i dvakrat. Kazdy ma neco.
No to bych se rozvedla, tohle je u mě už hodně přes čáru ![]()
@kacakaca píše:
Dobře víte, že se nebráním peprnejsi dospělé diskuzi, ale co je moc, to je příliš!
![]()
@kacakaca píše:
@Anonymní píše:
Lepší, než kdyby chtěl silonky nosit sám. ![]()
@Klopotkova píše:
Tak o tomto jsem ještě neslyšela, kdyby silonové podvazky, ale ponožky…
Co jsou to silonove podvazky??
![]()
@VeruLB píše:
Co jsou to silonove podvazky??![]()
![]()
Podvazky ze silonu?
Furt lepší než kdyby tě podváděl.
Hele ja fakt nevím, někdy mi přijde, že si tu některé stěžují na kazdej prd. Jako příjemný by mi to asi nebylo, ale jak rikam, lepší než kdyby mi zahybal nebo chlastal
@Prof. Farnsworth píše:
Podvazky ze silonu?
A to se vyrabi? Odkaz prosim…
Ahoj holky mam takovy problem
zjistila jsem ze manzel ma rad kdyz nosim silonkovy ponozky nuti me je i nosit neni na tom neco divneho?? setkala jste se s tim nejaka?