Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kamarádka takto vystudovala na institutu celoživotního vzdělávání Vychovatelství,protože se už nechtěla trápit s jazykem na VŠ a měla už Bc titul v oboru oděvnictví,měla pár let praxe jako mistrová odborného výcviku. Ale po dětech chtěla něco jiného s příznivější pracovní dobou,než pracovat na střední škole.
I bez toho titulu by vychovatelku mohla dělat,ale jestli by dostala stejnou platovou třídu,to netuším.
@Jana206
Vychovatelky jsou v devate platove tride a je fuk, jestli ma kurz nebo VS vychovatelstvi.
Vedouci vychovatelky maji desatou platovou tridu.
Jen asistent pedagoga ma to pitome a casto dost nespravedlive rozpeti platovych trid.
@Kelsey píše:
@Jana206
Vychovatelky jsou v devate platove tride a je fuk, jestli ma kurz nebo VS vychovatelstvi.
Vedouci vychovatelky maji desatou platovou tridu.
Jen asistent pedagoga ma to pitome a casto dost nespravedlive rozpeti platovych trid.
Dekuji. U nás má vetsina asistentu jeste druzinu. Aby to dalo aspon 0,7 uvazek a byly rozumne peníze.
@Jana206 píše:
Dekuji. U nás má vetsina asistentu jeste druzinu. Aby to dalo aspon 0,7 uvazek a byly rozumne peníze.
Ja mam pul AP a pul SA, takze mam plny. Po stanicich letos se mi plat SA zvedne, ze tam to zveda vzdelani. To je rozdil od AP, kde ma vzdelani nulovou hodnotu, pokud nedelas v Praze. Morava je v tomhle desne pozadu. Delam praci, ktera u AP odpovida min. osmicce, ale zustala jsem v sedmicce. Pokud nenastane zmena, tak si zacnu hledat praci za rok jinde.
Na suplovani se hodim, na samostatne fungovani se hodim, ale platova trida mi zustala o level niz.
@pocker píše:školní asistent je něco jiného než pedagogický.
Mám kamarádku, která pracuje jako školní asistent pro tyto děti a má teda vystudovanou psychologii.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.