Asko x Sconto x Moebelix

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7240
22.9.14 17:27

Asko x Sconto x Moebelix

Mame v dosahu tyto tri prodejny s nabytkem a me by zajimalo, jestli je nejaky rozdil v kvalite nebo ne. Kdysi jsem tady na eMiminu procitala diskuzi, ze ktere vyplynulo, ze Asko je nejhorsi.. Jenze to uz je dlouho, dost mozna se to od te doby zmenilo.

Za me Asko kvalita nic moc, Sconto velice neprijemni prodavaci, chodim tam opravdu nerada / kvalita nejspis stejna jako Asko
Moebelix mi prijde fajn, ale opravdu tezko rict.. Nemam moc porovnani, treba mi reknete, ze je to prast jako uhod vsechno..

Co jsem ale cetla, tak na Sconto dost lidi nadava, ze nabytek nejde sestavit, chybi sroubky, po sestaveni je to krive atd.

Takze babo rad.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.9.14 17:29

@rejžička ani jedno, protože všechny tyhle podniky dělají nábytek, který vydrží přesně ty 2 roky, pak se rozpadne :mrgreen: ale zkušenost taková, že ode všech mám něco a kupodivu vše drží, u všeho byly všechny šroubky atd :think: jen tedy ze sconta hrozně ostré hrany nábytku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karafice
22.9.14 17:33

Já nakupovala v Mobelixu a můžu říct, že maximální spokojenost. Ale to jsem kupovala nábytek - věšáky - skříně do předsíně - to už mám snad pátým rokem a ještě se to nerozpadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
50125
22.9.14 17:54

Podle mě je to to samé, to si člověk nevybere. My jezdíme radši do Ikey :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.9.14 17:57

Mám z Aska sedačku. Sice zatím 4 měsíce, ale spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.9.14 18:34
@MUFICE píše:
Podle mě je to to samé, to si člověk nevybere. My jezdíme radši do Ikey :pankac:

Ikeu máme mimo dosah.. Ale obávám se, že máš asi pravdu - člověk si nevybere. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.9.14 18:34

Mám zkušenost jen s Ascem a Scontem a jen se skříňkami nebo komodami. U obojího je to jen dřevotříska potažená dýhou, takže nic moc.
U botníku se začala drolit dřevotříska, takže vypadává ten kolíček, na kterém mají držet ta kolíbací dvířka. Komoda je z tak tenkého materiálu, že se horní deska prohýbá, když na ni něco těžšího položím.
Já už bych do těhle obchodů nevlezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.9.14 19:30

Mobelix není nic moc, kupovali jsme tam poslete, a chlap je musel dod+lat sám, zpevnit,, je to hrozná hrachovina.ze sconta máme obyč koženkovou pohovku, za 5000, rohovou, už přes rok, a zatím jako nová, i když děti jí dávají zabrat, myslela jsem, že touto dobou bude vypadat podstatně hůř, nemá jediný kaz, je jak nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
22.9.14 19:40

Já mám od rodičů obývací stěnu. Tenkrát to kupovali tuším v Europa Mobelu - takže stejná kvalita jako asko či skonto. Přežila povodeň, 4 x stěhování (tzn. celé rozmontovat a zase poskládat) a máme ji do dneška. Je stará už minimálně 15 let (spíše více) a pořád jako nová :palec: (jen jedny dvířka potřebují srovnat panty, ale nejsou na to lidi :lol: :zed: ).
A já kupovala ve scontu sedačku, na skonto byla tedy drahá, dost přes 30 tisíc. Ale je obrovská, tu máme také už nějakých 12 let a také pořád v perfektním stavu (až na pár flíčků od dětí, ale když ji důkladně vyčistím, je jako nová).
Podle mě to všechno vyjde na stejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
13.11.14 19:25

Dovolím si dodat, že je úplně jedno jestli nakoupíte ve scontu, asku nebo mobelixu, protože mají dost stejných dodavatelů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.5.17 14:57

V ASKO nábytek už rozhodně nakupovat nebudeme!! 15.5.2017 jsme si u nich ve Zlíně zakoupili ložnici vč. velké šatní skříně a menší komody. Při vyskladňování vyvezli jeden vozík někam ven, další 2 nám předali a chtěli podepsat protokol o převzetí. Ten jsme podepsali a při kontrole doma jsme zjistili, že nám 2 balíky, ve které byla komoda nedali. Volali jsme tedy na centrálu, kde jsme jim celou věc popsali s žádostí, aby překontrolovali sklad, kde jim musí 2 balíky s komodou přebývat. Jak překvapivé, že zboží nepřebývá, nicméně zaplaceno jej mají a paní mi vesele řekla, že jsme podepsali protokolo o převzetí. To sice ano, ale bohužel v takovém množství balíků je jaksi složité kontolovat, kolik balíků k čemu je. Takže jsme vyhodili 3500,– jen tak a komodu si skladníci asi vesele „prodali pod rukou“…Po této zkušenosti už si u nich nekoupíme vůbec nic a se stejnou radostí, s jakou oni nám „nedali“ komodu, budeme my dělat ASKO nábytku NEGATIVNÍ reklamu všude, kde to jen bude možné!! Za nás už ROZHODNĚ NIKDY VÍCE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák