Prosba o samolepky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
927
21.9.14 09:25

prosba o samolepky

Zalkádám tuto diskusi s ohromnou prosbou na všechny, které nakupují v Bille, ale nebudou sbírat nálepky na Superosmu 2, zdy by mi mohly nálepky věnovat, vyměnit je se mnou za nějaké hračky, chrastítka a tak (fotky bych poslala mailem), nebo je za rozumnou cenu prodat. Syn je náruživý houdař a hříbek k Vánocům by mu udělal neskutečnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
21.9.14 09:28

Do Billy občas zavítám tak kdybych nějaké měla dám, není problém…

• Citovat
  • Upravit
927
21.9.14 09:29

@MarkétkaBeruška Moooc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.9.14 09:51

@barbarossa promiň, ale houbu si můžeš za 399 koupit, jako dárek k vánocům mi ta cena nepřijde přemrštěná ;)

Jo a ta houba je z těch plyšáků asi nejhezčí, líbí se i mně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.9.14 10:12

@kamiŠ To jsem nevěděla, myslela jsem, že se musí mít jen ty nálepky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
21.9.14 10:19

@barbarossa za 10 samolepek za 200 a za 20 samolepek za 20,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.9.14 12:02

@Markéta80 Jo, to vím. Jen jsem neměla tucha, že se může koupit i za těch 400 bez nějakých nálepek. I tak ale prosím prosím všechny, co je budou ochotný věnovat nebo prodat, aby se mi ozvaly. Přeci jen, děti mám dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
21.9.14 12:14

@barbarossa jééé, teďka v pátek jsem jich tam něchala 6 :zed: sbíráme jen Alberťácké na šmouly :)

• Citovat
  • Upravit
927
21.9.14 12:38

@loula jé, prosím prosím, ber mi je příště. Klidně i zaplatím nebo pošlu něco pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
21.9.14 12:40

@barbarossa my máme tři děti :mrgreen: a Vali se samo líbí všechny, vždy se tam na ně sápe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
21.9.14 12:49
@barbarossa píše:
@loula jé, prosím prosím, ber mi je příště. Klidně i zaplatím nebo pošlu něco pro děti.

Já bych za ně nic nechtěla šmarjáá, jenže do Billy moc nechodíme, nenávidím ten obchod :roll: :D kámoška dělá v Bille, mohla bych se jí zeptat jestli by nemohla pošmelit nějaké :lol:

• Citovat
  • Upravit
927
21.9.14 13:32

@loula To bys byla zlatá, vážně. Já právě taky ten obchod nemusím, chodíme hlavně do tesca, občas do Kauflandu a velmi minimálně do Alberta. Kámošce bych byla moc vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
21.9.14 14:28
@barbarossa píše:
@loula To bys byla zlatá, vážně. Já právě taky ten obchod nemusím, chodíme hlavně do tesca, občas do Kauflandu a velmi minimálně do Alberta. Kámošce bych byla moc vděčná.

Ona pracuje v úseku lahůdek, ale je to taková držka prořízlá, ona by vytáhla z jalové krávy tele :D zítra se za ní stavím do práce a dám vědět :*

• Citovat
  • Upravit
927
21.9.14 14:38

@loula moc děkuju, buděš zlatíčko. :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat