Nákupy v G3 Gerasdorf

300
19.9.14 21:48

Nákupy v G3 Gerasdorf

Maminky, máte zkušenost s nákupem v nákupním centru G3 v Garasdorfu? Potřebovala bych vědět, jestli je v tomto centru nějaká hračkárna :think: nějak jsem to nikde nenašla.. A taky vyplatí se vůbec nakupovat hračky v rakousku? Děkuji Vám za názory :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.9.14 22:41

@Efcounek su tam tusim 2-3 obchody nie cisto hrackarske, ale daju sa v nich hracky kupit. Podla mna sa, ale az tak neoplatia, ked to porovnam so Slovenskom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.9.14 08:56

Ja tam vlitla jen do Primarku cestou z dovolene. Ale rada bych si to nekdy cely prosla. Jen partner a prcek byli proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 09:01

Byla jsem v primarku je to 14 dnů byla tam velká hračkárna v komplexu G3, chtěla jsem to omrknout a oni ji přestěhali byla tam uvedena adresa. jinak ceny neznám. V německu jsou hračky dražší než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
20.9.14 09:08

Nevíte některá ve vídni je jetě jeden primark v centru, nějaký nákupní komplex, mrkla bych tam, ale máme lpg, jsou tam jen garáže podzemní, nebo je tam i možnost parkování venku? kolik to parkování stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.14 10:34

@cikcak asi mas na mysli SCS Vösendorf, je to hned za Viednou, parkovat sa da aj vonku a je to gratis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.9.14 10:41
@slivovicka píše:
Ja tam vlitla jen do Primarku cestou z dovolene. Ale rada bych si to nekdy cely prosla. Jen partner a prcek byli proti.

mám to stejně, taky jsme se tam jednou stavili cestou na dovču a po dlouhém překecávání :mrgreen:, stihla jsem jen primark a to jsem to musela rychle prolítnout, ale něco jsem si tam koupila a nosím ty věci pořád a ráda..taky bych se tam chtěla někdy podívat v klidu a projít si to tam celý, ale nemám s kým, můj nesnáší nakupování, ten by se tam z toho zcvoknul prolejzat to tam celej den :mrgreen: :mrgreen:, navíc je blbý, že teď už ví do čeho by šel, tak mám smůlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
20.9.14 10:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.9.14 11:44

@veru138 me to taky stalo prekecavani. Ale potrebovali jsme pauzu kvuli prckovi, tak to vyslo. Jen jsme nejak minuli ten jizni Primark, tak jsme museli pres celou Viden do G3. Prcek uz trochu hladovej, ale prezil. Tak partner krmil prcka a ja vlitla do Primarku koupit mu par hadriku. Na sebe jsem nemela cas kouknout. A nevim jestli se mi podari toho myho presvedcit, abychom tam jeste vyrazili. Sice to neni z Brna tak daleko, ale taky nema rad nakupovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
20.9.14 19:53

Děkuji, já to právě procházela a nenašla jsem nic, co by tomu odpovídalo, proto mě to zajímalo ze zkušeností :) Jinak holky, po cestě na ani z dovolené mi strach nedovolil, abych vůbec nákupní zastávku dovolila navrhnout :D :D jelikož dovolená byla sama o sobě dost velká útrata :D Ale chtěla bych tam mrknout na zimní oblečení pro malou a i pro nás a při té příležitosti se poohlédnout už i po nějakém tom vánočním dárku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
3.4.16 21:31

Holky, nevite jestli je v G3 centru obchod s kocarkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
3.4.16 21:38

Byli jsme tam minulý týden, a kočárky jsem tam něviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.4.16 08:45

Pro mě je Olympie v Čr lepší, než G3 v Rakousku. U nás je víc obchodů s dostupnými cenami. G3 působí luxusně, vše nové, parkování free, ale jinak mě tam nic neokouzlilo. Na to, jak je komplex obrovský, tak docela mamlo obchodů. Většina lidí tam jezdí k vůli Primarku, což nechápu. Prošla jsem si to jednou a stačilo. Je to jako na tržnici u Vietnamců. Je to fajn pro ty, co se rádi prohrabávají v hadrech. Najít tam něco schopného je na půl dne. Koupila jsem pár triček dětem. Jinak nic. Pro sebe vůbec. Byl to děs, ta kvalita. To si raděj zajdu za tu samou cenu do slev v H & M jak pro sebe, tak pro děti. Je to kvalita úplně někde jinde. Pro mě Primark hnus - bleší trh s nekvalitním ubožím. Ale ok pro ženské, co rády nakupují a baví je se celý den ve všem přehrabovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák