Objednávání přes e-shopy - poraďte začátečníkovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3765
17.9.14 08:57

Objednávání přes e-shopy - poraďte začátečníkovi

Ahoj,

Zřejmě je to s podivem, ale já si ještě nikdy nic neobjednávala přes internet :oops:  – přes ty různé e-shopy a proto absolutně netuším, „jak se to dělá“. :nevim:

Jenomže teď jsem našla, že pouze přes nějaké e-shopy je možno sehnat lak na vlasy WELLA – PERFORMANCE a já ho hrozně chci!!! Lakuju si vlasy denně a kupuju si laky z kadeřnictví (Silhouette – růžový, nevím, jestli to budete znát), stojí ale okolo 350 Kč za 500 ml a já jsem našla, že ta WELLA má taky výborné laky, ale POUZE k dostání přes ty e-shopy a jsou nesrovnatelně levnější.

Prosím vás, poraďte úplnému začátečníkovi, prostě člověku, který si v životě nic přes internet neobjednal, jak se to dělá.

Jinak jsem z Brna – prý se to někam chodí vyzvednout to zboží??? Já fakt nevím a nerozumím tomu.

Poraďte mi, jak si objednáváte věci přes internet, potřebuju prostě nějaký návod
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3765
17.9.14 08:58

Chtěla jsem ještě dodat, že mě se jedná vyloženě o ten lak, o nic jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
17.9.14 09:01

@Gerberka pošli mi do SZ adresu eshopu, já ti to vysvětlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.9.14 09:01

Tak najdi nejaky eshop kde ho maji. Pokud chces vyzvedavat v Brne tak najit nejaky ktery tam ma pobocku nebo nejake jine zastoupeni a tim bys mela vyresit i placeni ze by slo v hotovosti. Objednani bud pres nejaky formular co maji na strankach nebo domluvit po mailu ci telefonu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
17.9.14 09:04

Kdybys chtela tip na dobrej a levnej Wella lak, tak tady - http://www.pro-vlasy.cz/…-spray-silny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.9.14 09:05

Tak jak ses zaregistrovala na tomto fóru, tak tak nějak podobně se objednává v e-shopu a akorát si tam vybereš, jak chceš zaplatit a jak a kde převzít zboží. ;)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.9.14 09:07

A tady máš ty, co používáš o 2 stovky levnější.
 http://www.heureka.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
3765
17.9.14 09:13

Holky, děkuju moc, já chci platit v hotovosti, nechci někam udávat čísla karet apod…, snad tomu rozumíte.

@RadkaCh - já se zblázním!!! a já léta platím o 200 kč víc!!! jsem z toho fakt u vytržení!! jenomže JAK TO OBJEDNAT???

říkám, jsem z Brna - jde to, že někde bych si to vyzvedla??

@Busy Bee

no právě - tento lak CHCI!! Ale jak se to z těch stránek objednává??
je to ten bleděmodrý wella performance!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
17.9.14 09:16

@Gerberka
Klikneš na ikonu - „přidat do košíku“ - zobrazíš si košík, jdeš k pokladně, vyplníš údaje, vybereš si způsob dopravy a platby a odešleš objednávku.

Jinak v dnešní době se u spolehlivých obchodů opravdu nemusíš bát platit kartou - a stejně za pár let už to jinak ani nepůjde.. tak si zvykej. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
17.9.14 09:20

@Busy Bee
děkuju moc!

já vše, co potřebuju, dostanu v kamenných obchodech a opravdu nic přes net neobjednávám…ale ten lak mě fakt dostal, nemůžu si pomoct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.9.14 09:23

@Gerberka Vše, co koupíš v kamenných obchodech, se dá většinou koupit na netu levněji :mrgreen:
Teď se nebavím o takových těch běžných nákupech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.9.14 09:26

A chceš to za každou cenu někde vyzvedávat? Můžeš si to nechat poslat i domů jako balík. :palec: Když jich vezmeš víc, vyplatí se to i s poštovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.9.14 09:27

Ja zasadne dnes uz nakupuji pres e-shopy. A nestalo se, ze bych mela problem.
Klikni si na zbozi ktere chces, potom klikni „pridat do kosiku“.Potom je tam ikona „prejit k placeni“ nebo dokoncit objednavku.Tam vypises vse, co potrebuji.:jmeno, adresa, telefon, mail- na ten ti prijde potvrzeni faktury.Pak si musis zvolit dopravu - bud postou nebo soukromym dopravcem. Kadopadne si pripocti jeste postovne a balne. Pocitej tak kolem 100kc plus minus. A das potvrdit objednavku.Hotovo.Pro jistotu se tak za 5minut podivej na mail, zda ti prislo potvrzeni objednavky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.9.14 09:29

Jinak v eshopu většinou poklikám všechno, co chci „do košíku“, pak to omrknu, jestli jsem u něčeho neklikla na nějaký zběsilý počet kusů nebo tak.
Vyplním jméno, adresu, telefon, mailovou adresu.
Platím většinou převodem z účtu. Tak to tam zatrhnu, případně vyberu dopravce - pošta, PPL… někde vybrat nejde.

Na mail mi přijde rekapitulace objednávky a údaje k platbě - jejich číslo účtu, variabilní symbol atd.

Přihlásím se k internetbanking, zadám platbu.

Eshop většinou informuje mailem - díky za vaši platbu, zboží bylo odesláno…

A donese to pošťačka :dance: :lol:

Jsem z menšího města, raděj zaplatím poštovné, než se tahat autem do Ostravy /ta je nejblíž/.

Když někdy potřebuju věc fakt rychle, platím dobírkou, ale je to zbytečně dražší.
Když objednávám z nějakého nového obchodu, projedu si ho třeba googlem, jestli tam není zádrhel, ale ještě nikdy jsem neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.9.14 09:30

@Gerberka nemusíš to platit kartou. Můžeš objednat na dobírku a přiveze ti to pošťák a zaplatíš jemu.
Já co mám děti, tak objednávám naprosto všechno. Plenky, dětskou kosmetiku, oblečení, hračky, nutrilon, příkrmy, boty. Pošťák mě zna lépe než vlastní ženu :mrgreen: Ale zas nemusím děcka tahat po krámech a navíc většinu věcí na děti běžně neseženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák