Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, zakládám toto téma na výměny postaviček Stikeez, které teď dávají k nákupu v Lidlu.
Zatím máme první postavičku, dětem se to moc líbí, tak kdyby někdo nesbíral, nebo měl navíc, prosím, ozvěte se. určitě by jsme se nějak dohodli.
Děkuji ![]()
Ahojky chci se zeptat, když je nákup dejme tomu přes 1200,–je k nákupu jedna figurka nebo ta částka děleno 300?v letáku to maj napsáno jinak než bylo v reálu, tak nevím co je správně?
@ajka a Domi plstili jsme 1300 a dostali 4.
ale pred msrkovanim sem se ptala. Klidne bych nakup rozdelils.
Ale neni oco stat. Jeden nafouklej pytlicek s pidi hrackou za 300???
Kupovali sme obleceni do deste a par, drobnosti. Jinak bych tam cilene nesla
Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to bude
spíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím.
![]()
Hracka je za kazdy 300 nakupu (manzel jich vcera donesl 6 ), spis by me zajimalo, jak to je pri vraceni zbozi… ![]()
Jj protože se to líbilo oběma prckům, jako jo pro mne je to neskutečná blbost pro ně poklad, že jo…vyspím se po noční a pak tam skočímjsme zvědavá co mi na to řeknou
@ajka a Domi u nás měla prodavačka po namarkování nákupu napsáno přímo na kase, kolik nám jich má dát.
Kluk už samozřejmě jednoho zvládl ztratit, ale je z nich nadšený.
Teď jsem i koukla na účtenku a na prvním místě je napsáno, kolik figurek se má dostat.
Příspěvek upraven 16.09.14 v 08:37
Jde o chybu prodavačky - ale nemyslím, že úmyslnou. Akce začala včera a zřejmě to i prodavačky špatně pochopily. Zajděte do prodejny s účtenkou a určitě Vám zbylé postavičky vydají.
@ajka a Domi píše:
Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to budespíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím.
![]()
@ajka a Domi píše:
Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to budespíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím.
![]()
O postavičky je docela zájem a stejně tak o alba kam se dají postavičky uklidit ![]()
Zdravím, my jsme k nákupu za 700,– dostali 2 kusy. Taky nám prodavačka dala letacek, kde je to celkem jasně napsané.
Příspěvek upraven 16.09.14 v 08:42
Tak to je ta lepší varianta - dala Vám o jeden navíc ![]()
@mili_h píše:
Zdravím, my jsme k nákupu za 700,– dostali 3 kusy. Taky nám prodavačka dala letacek, kde je to celkem jasně napsané.
To nevadí
myslím, že i tak se dají v pohodě posbírat všechny postavičky, je na to dost času.