Stikeez - Lidl

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
16.9.14 06:39

Stikeez - Lidl

Ahoj, zakládám toto téma na výměny postaviček Stikeez, které teď dávají k nákupu v Lidlu.
Zatím máme první postavičku, dětem se to moc líbí, tak kdyby někdo nesbíral, nebo měl navíc, prosím, ozvěte se. určitě by jsme se nějak dohodli.
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
16.9.14 07:35

Ahojky chci se zeptat, když je nákup dejme tomu přes 1200,–je k nákupu jedna figurka nebo ta částka děleno 300?v letáku to maj napsáno jinak než bylo v reálu, tak nevím co je správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.9.14 07:45

@ajka a Domi plstili jsme 1300 a dostali 4.
ale pred msrkovanim sem se ptala. Klidne bych nakup rozdelils.
Ale neni oco stat. Jeden nafouklej pytlicek s pidi hrackou za 300???

Kupovali sme obleceni do deste a par, drobnosti. Jinak bych tam cilene nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
16.9.14 08:01

Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to bude :? spíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 08:08

Hracka je za kazdy 300 nakupu (manzel jich vcera donesl 6 ), spis by me zajimalo, jak to je pri vraceni zbozi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.9.14 08:12

@ajka a Domi oni ti prodavaci nevi ;-) skoc tam a chtej je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
16.9.14 08:23

Jj protože se to líbilo oběma prckům, jako jo pro mne je to neskutečná blbost pro ně poklad, že jo…vyspím se po noční a pak tam skočímjsme zvědavá co mi na to řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
16.9.14 08:23

Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.9.14 08:25

@ajka a Domi u nás měla prodavačka po namarkování nákupu napsáno přímo na kase, kolik nám jich má dát.
Kluk už samozřejmě jednoho zvládl ztratit, ale je z nich nadšený.

Teď jsem i koukla na účtenku a na prvním místě je napsáno, kolik figurek se má dostat.

Příspěvek upraven 16.09.14 v 08:37

• Citovat
  • Upravit
919
16.9.14 08:35

Jde o chybu prodavačky - ale nemyslím, že úmyslnou. Akce začala včera a zřejmě to i prodavačky špatně pochopily. Zajděte do prodejny s účtenkou a určitě Vám zbylé postavičky vydají.

@ajka a Domi píše:
Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to bude :? spíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím. :think: :nevim:
@ajka a Domi píše:
Jj to jo. no platili jsme přes dvanáct stovek(taky oblečení),a malí dostali jen jeden sáček, tak se mi tam ještě zhádali čí to bude :? spíš mě to zamrzelo.bo vím že ve všech obchodech vždycky bývalo za nějakou částku třeba xnesmyslů, ale mám to napsáno na paragonu že je vydaná jedna, tak tam asi skočím. :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 08:37

O postavičky je docela zájem a stejně tak o alba kam se dají postavičky uklidit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.9.14 08:40

Zdravím, my jsme k nákupu za 700,– dostali 2 kusy. Taky nám prodavačka dala letacek, kde je to celkem jasně napsané.

Příspěvek upraven 16.09.14 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 08:42

Tak to je ta lepší varianta - dala Vám o jeden navíc :-)

@mili_h píše:
Zdravím, my jsme k nákupu za 700,– dostali 3 kusy. Taky nám prodavačka dala letacek, kde je to celkem jasně napsané.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
16.9.14 08:43

@Phoebe13. Nedala, preklikla jsem se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 08:45

To nevadí :-) myslím, že i tak se dají v pohodě posbírat všechny postavičky, je na to dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák