Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemáte někdo navíc potvůrky z Lidlu?
Syn z nich je nadšený, tak se mu snažím sehnat.
Moc děkuji ![]()
Tak jsme taky propadli gumovým figurkám,
malej je z nich nadšený a lepí je po celém bytě
)
Máme navíc slona, orby, prase, tučňáka.
Sháníme kočku, hrocha, zajíce, ovečku, žirafu, krávu a žlutou rybu.
Máme navíc: SHARKY (žraloka), HIP-HIP (hrocha), PUFF-PUFF, MOODY, FRANKEY
Sháníme: KITTIE (kočku), BUNNY (zajíce), SHAKY, QUINNY (tučnáka), PUFFY (ovci), PIGGY (prase) CHROMPY, DOLFY (delfína), COW (krávu), ELY (slona)
My sháníme kočku,, psa, slona, moody a chompy
Na výměnu máme: prasátko 2×, zajíce, kačenu 2×, žirafu, tučnáka, puff-puff, orby, snaky 3×
nebo vyměníme i za figurky šmoulu z Alberta. máme navíc 6 šprýmaře 2×, 11 nešiku, červené jablko a borůvky.
Sháníme: 2 kutila, 6 siláka, 7 fešáka, 10 farmáře, 12, 14, 16 zelené jablko a 19 kukuřici
@Manus včera jsem vám psala zprávu. Zprávu jste četla a neodpověděla jste mi. Mám to brát jako, že nechcete měnit?
Jana
Vyměním figurky Šmoulů z Alberta (nevím jak je popsat:-), ale máme jich dost navíc za figurky z STIKEEZ z Lídlu(chybí nám jich spousta).
MAME NAVÍC guinny, puff puff, cow, igor, loggy
Jinak dneska hojný večer
děcka dostali po dvou od skladníka, za nákup 200,– pět balení plus pán s nákupem před námi jich dostal 7 a nechtěl je, znovu dík
![]()
@lulinaaa Dobrý den, co byste za figurky chtěla? Měla bych o ně zájem.
Jana
Chybi mi- Frankey Kittie, Papsy, Sharky, Hip-Hip
Na vymenu mam - Giry Joe, Snaky, 2×Igor, Bunny, Guinny, Dolfy
Kdyz tak napiste SZ ![]()
Příspěvek upraven 04.10.14 v 14:22
Ahoj
nabízím figurky smoulu z Albertu (nebo zvířátka zoo - drivejsi sberatelska edice) a sháním Stikeez z Lidlu ![]()
Příspěvek upraven 01.10.14 v 17:15
NABÍZÍM:
rio 2: 8,48,48,54,125,138
křídla:2,4,5,11(vylouplé),15,17,17(vylouplé),18
Tesco:180 Šmouly z Alberta
SHÁNÍM: Stikeez z Lidlu
Billa body
Kdyby mel nekdo zajem, my sbirame a mame jich par dvojite… tak bych klidne vymenila… za ty co nemame
kdyby mel nekdo zajem pisnete *** diky moc ![]()
Kdyby mel nekdo zajem, my sbirame a mame jich par dvojite… tak bych klidne vymenila… za ty co nemame
kdyby mel nekdo zajem pisnete **@email.cz diky moc ![]()