Stikeez - Lidl

• Fotoalbum (50)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
16.9.14 08:56
@mili_h píše:
Zdravím, my jsme k nákupu za 700,– dostali 2 kusy. Taky nám prodavačka dala letacek, kde je to celkem jasně napsané.Příspěvek upraven 16.09.14 v 08:42

Ten letáček jsem taky dostala a ještě mi to prodavač vysvětlil, že za každých 300 Kč je jedna postavička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.9.14 09:18

VYMĚNIM :)

Tak ja bych uz menila :) Mame navic rybicku zlutou a zelvicku :)
Chteli bychom za ne zirafku, slona, delfina, hrocha, kacenku, zajicka nebo kravicku :)

Příspěvek upraven 16.09.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:25
@Phoebe13 píše:
To nevadí :-) myslím, že i tak se dají v pohodě posbírat všechny postavičky, je na to dost času.

No, mně to zas tak moc času nepřijde… Co jsem počítala, je jich 24 * 300, to znamená utratit 7200 (a určitě některý budou dvakrát a tak… :-D ), takže to zas tak „v pohodě“ není… :-D (I když já teda zaúkolovala celou rodinu, aby nám to schovávali :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:27

Holky a nevíte, jak to je s tím, když to zboží vracíte? Mají se s tím vrátit i ty postavičky? Jde mi o to, že manžel včera oběma klukům koupil dvě bundy s tím, že si vyberou tu, která se jim bude líbit víc a ty zbylý se vrátí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 09:29

Já například dostala pro syna album z Penny až na úplném konci akce a i přesto jsme nasbírali všechny kartičky. Lidi si to berou domů a pak i darují nebo vyměňují. Dostat se ke všem by neměl být takový problém :-)
A jestli to bude jako v Penny a Tescu, tak ke konci je budeme rozdávat zdarma :-D

@kate02 píše:
No, mně to zas tak moc času nepřijde… Co jsem počítala, je jich 24 * 300, to znamená utratit 7200 (a určitě některý budou dvakrát a tak… :-D ), takže to zas tak „v pohodě“ není… :-D (I když já teda zaúkolovala celou rodinu, aby nám to schovávali :-D )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 09:30

Bundu vraťte, postavičky po Vás nikdo chtít nebude :-)

@kate02 píše:
Holky a nevíte, jak to je s tím, když to zboží vracíte? Mají se s tím vrátit i ty postavičky? Jde mi o to, že manžel včera oběma klukům koupil dvě bundy s tím, že si vyberou tu, která se jim bude líbit víc a ty zbylý se vrátí… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:31
@Phoebe13 píše:
Já například dostala pro syna album z Penny až na úplném konci akce a i přesto jsme nasbírali všechny kartičky. Lidi si to berou domů a pak i darují nebo vyměňují. Dostat se ke všem by neměl být takový problém :-)
A jestli to bude jako v Penny a Tescu, tak ke konci je budeme rozdávat zdarma :-D

Tak kartičky mi přijdou „jiný“, než nějaký figurky (teda pro mě osobně :-D ).

A jak je to s tím vracením zboží? Nevíš? Mně jde o to, že jak se kluci vrátí ze školky, chci jim ty figurky konečně dát, tak nevím, jestli jim dát všech šest, nebo radši jen čtyři… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:32
@Phoebe13 píše:
Bundu vraťte, postavičky po Vás nikdo chtít nebude :-)

A už vidím, děkuju :-D

Ono to nakonec možná dopadne tak, že si necháme všechny, ale uvidíme, no… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 09:34

Postavičky vážně neřeš, nikdo je chtít nebude :-)

@kate02 píše:
A už vidím, děkuju :-DOno to nakonec možná dopadne tak, že si necháme všechny, ale uvidíme, no… :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:38
@Phoebe13 píše:
Postavičky vážně neřeš, nikdo je chtít nebude :-)

Já bych je neřešila, ale manžel mi kladl na srdce, ať jim dám jen ty 4 „kdyby náhodou“… :oops: :mrgreen:

Tak jo, řešit to nebudu a kdyby náhodou, tak ty bundy zkusím střelit přes internet… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
16.9.14 09:39

Žádné kdyby náhodou :-)
Včera bylo spoustu vracení zboží a nikdo po zákaznících zpět figurky nechtěl

@kate02 píše:
Já bych je neřešila, ale manžel mi kladl na srdce, ať jim dám jen ty 4 „kdyby náhodou“… :oops: :mrgreen:Tak jo, řešit to nebudu a kdyby náhodou, tak ty bundy zkusím střelit přes internet… :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 09:41
@Phoebe13 píše: Žádné kdyby náhodou :-)
Včera bylo spoustu vracení zboží a nikdo po zákaznících zpět figurky nechtěl

Dobře, děkuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
16.9.14 11:31

@e-lili můžu se zeptat na to oblečení do deště? Jak jste spokojena s kvalitou? Jedna maminka mě od toho odrazuje, že prý se v tom děti budou potit a zapařovat, tak nevím, zda koupit. děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.9.14 11:33

@andy89 já měla loni pro prcka z tchiba hvězdičkovou. A je pravda že se vtom dost potil, když to měl normálně oblečeno, ale je to oblečení do deště, ne na normální nošení.

takže do bahna, kaluží a deště ideál. Když je hezky dám normální bundu.

navíc v lidlu stojí méně jak polovinu to co v tchibu. Vím, že si to hodně dětí u nás nosí do školky fakt do blbýho počasí. Je to pogumované, takže to neprofoukne, nepromokne, ale taky moc nedýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
16.9.14 11:37

@e-lili díky,dojdu to okouknout a asi koupím. do školky super, za pěknou cenu a bude i piďi panáček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák