Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No mně vždycky za pár dnů po koupi přijde email, abych ohodnotila obchod. a je tam odkaz. Jednou jsem měla problém, napsala negativ, během chvilky mail z obchodu, všechno řešili, dali poštu zdarma, slevu, to bylo ťuťuňuňu
obchod s pozitivem tam nebude chtít mít červeně, že tě okradl.
Dekuju za odpoved ale ja to zbizi nekupovala primi pres heureku tak to mi asi email neprijde. prave tajy bych tan potrebovala dat hodne negativni hodnoceni a budu doufat ze to s tema dacanana z toho obchidu trochu pohne. dekuju za radu ![]()
Já taky nikdy nekupuju zboží přes heureku a vždycky mi to přijde
zkus napsat přímo na heureku, jak máš vložit hodnocení.
Nechodí to přes Heureku, ale obchodody si to integrují do svého objednávkového systému a po týdnu od vyzvednutí posílají email s odkazem. Větší obchody to dělají, ty menší nevím, ale pokud jsou vyhledatelné na heurece, tak by asi měly taky.
Počkala bych týden až 14 dní a pak napsala. Pokud je to přímo přes heureku, tak na heureku, pokud to bylo přes jiný obchod, kam heureka odkazovala, tak do toho obchodu, že bys je ráda ohodnotila na heurece, ale nedošel ti odkaz/formulář.
Ne doporučuji obchod mollio.cz jsou podvodníci, po půl roku co jsem objednávala v tento e-shopp obchod ne přišlo mne nic, a ni objednávka a ni vrácené peníz ne mam do dneška vůbec ne vnímají e-maily..
@Luky22022022 píše: Více
tak ale tohle není diskuse k hodnocení ![]()
Ahoj Chtela bych pr8dat hodnoceni jednoho obchidu nabheurece a nevim jak na to.Pise se tam ze hodnoceni mohou pridavat jen overeni uzivatele.tak poradite prosim jak na ri? moc dekuji