Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, ráda bych si udělala radost i vyřešila nezbytnost. Potřebovala bych velkou koženou kabelku, která mi něco vydrží a bude moderní. Na Louis Vuitton nemám a o žádných jiných, u kterých bych slintala, nevím…všude mají textilní nebo z koženky a po chvíli se mi urvou uši, nic to neunese nebo se odřou. Poradíte, kde velkou kvalitní koženou kabelku pořídit? Odkazy uvítám. Děkuji.
Zrovna nedávno jsem si kupovala moc hezkou kabelku v prodejně obuvi Salamander. Určitě budou mít kožené kabelky u Bati. Internetový odkaz neporadim.
Mrkni na Slevomat, tam mají občas pěkné kožené, značkové za solidní cenu. Mně třeba vyhovují velké kabelky z Manga, ale nevím, jestli mají všechny kožené ![]()
Pokud si z Prahy, tak moc pěkné kožené kabelky mají v Deliberti mají obchod na Příkopech a ještě jeden v pasáži myslbek. Většina jsou značky pierre cardin, ale mají i jiné. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde a takový styl tam mají
Já osobně mám 2 a jsem hodně spokojená ![]()
Holky, děkuju moc za tipy! Včera jsem zrovna v Praze byla, jsem se měla zeptat dříve
Každopádně zkusím pokouknout na netu nebo až tam zas pojedu ale to jen tak nebude..
@Tarfinka píše:
Pokud si z Prahy, tak moc pěkné kožené kabelky mají v Deliberti mají obchod na Příkopech a ještě jeden v pasáži myslbek. Většina jsou značky pierre cardin, ale mají i jiné. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde a takový styl tam majíJá osobně mám 2 a jsem hodně spokojená
Jednou jsem si tam koupila kabelku a během půl roku byla ošoupaná a to stála celkem dost. Ségře se stalo to samé s jinou, takže pro nás tento obchod skončil ![]()
@MUFICE Fakt jo? Já mám jednu už druhý rok a je jak nová, teď jsem si koupila podobnou, ale jinou barvu a taky super a to je nosím furt. Za mě spokojenost ![]()
Taky jsem přemýšlela o Michael Cors taškách - měly by být taky kožené, i když mi to tedy vůbec na pohled nepřišlo..včera jsem jí celkem detailně pozorovala u jedné slečny a přišlo mi to takový fórový a ouška hubená..
Kabelky kupuju jedině v kamenných prodejnách, ať si je můžu osahat. Jestli to unese pět kilo brambor a tak ![]()
V obuvi Salamander http://www.salamanderclub.cz/…ke_kabely/0/
V Pietro Filipi http://www.pietro-filipi.com/…kabelky.html
Edit: žiju v Praze, výběr je velký
@Tarfinka píše:
@MUFICE Fakt jo? Já mám jednu už druhý rok a je jak nová, teď jsem si koupila podobnou, ale jinou barvu a taky super a to je nosím furt. Za mě spokojenost
Možná mají jiného dodavatele, tu kabelku jsem kupovala před 3 lety a ošoupala se. Navíc jsem v té době jezdila pouze autem a byla na mateřské, takže jsem jí ani moc často nepoužívala ![]()
Taky doporučuju Deliberti, za docelá malý peníze nabízejí velmi slušnou kvalitu.
Já si nedávno koupila stylovou moderní koženou na www.bagzoom.cz a jsem zatím spokojená ![]()
Kabelku z prave kuze a krasnou jsem si objednala z eshopu mixone
mam ji uz docela dlouho a je moje oblibena a je stale jako nova! ![]()
Já koupila v Brašnářství Brůžek Na Poříčí. Byla jsem velmi spokojena, pan majitel mi dokonce i upravil rozměr a nabídl vyražení iniciál. Za mne super!
![]()
Já ujíždím na elegantních kabelkách v tmavých barvách. Mám ráda kožené, klasické, hladké. Kupuje ve městě v obchodech, když se mi nějaká líbí za výlohou, nebo objednavam z novakabelka, teď jsem si odtama pořídila červené crossbody pierrecardin a jsem z něj nadšená. Přestože jsem zastánce černé, tak není nad škodu pořídit si nějaký ten kousek, co oživí tmavý outfit. Občas si ale koupím i nějakou tu látkovou. ![]()