Kožená kabelka - kde koupit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8504
11.9.14 10:44

Kožená kabelka - kde koupit?

Ahoj maminky, ráda bych si udělala radost i vyřešila nezbytnost. Potřebovala bych velkou koženou kabelku, která mi něco vydrží a bude moderní. Na Louis Vuitton nemám a o žádných jiných, u kterých bych slintala, nevím…všude mají textilní nebo z koženky a po chvíli se mi urvou uši, nic to neunese nebo se odřou. Poradíte, kde velkou kvalitní koženou kabelku pořídit? Odkazy uvítám. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5342
11.9.14 10:51

Zrovna nedávno jsem si kupovala moc hezkou kabelku v prodejně obuvi Salamander. Určitě budou mít kožené kabelky u Bati. Internetový odkaz neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.9.14 10:53

Mrkni na Slevomat, tam mají občas pěkné kožené, značkové za solidní cenu. Mně třeba vyhovují velké kabelky z Manga, ale nevím, jestli mají všechny kožené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
11.9.14 11:07

Pokud si z Prahy, tak moc pěkné kožené kabelky mají v Deliberti mají obchod na Příkopech a ještě jeden v pasáži myslbek. Většina jsou značky pierre cardin, ale mají i jiné. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde a takový styl tam mají :) Já osobně mám 2 a jsem hodně spokojená 8)

• Citovat
  • Upravit
8504
11.9.14 11:22

Holky, děkuju moc za tipy! Včera jsem zrovna v Praze byla, jsem se měla zeptat dříve :oops: Každopádně zkusím pokouknout na netu nebo až tam zas pojedu ale to jen tak nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.9.14 11:24
@Tarfinka píše:
Pokud si z Prahy, tak moc pěkné kožené kabelky mají v Deliberti mají obchod na Příkopech a ještě jeden v pasáži myslbek. Většina jsou značky pierre cardin, ale mají i jiné. Když to zadáš do googlu, tak ti to najde a takový styl tam mají :) Já osobně mám 2 a jsem hodně spokojená 8)

Jednou jsem si tam koupila kabelku a během půl roku byla ošoupaná a to stála celkem dost. Ségře se stalo to samé s jinou, takže pro nás tento obchod skončil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
11.9.14 11:27

@MUFICE Fakt jo? Já mám jednu už druhý rok a je jak nová, teď jsem si koupila podobnou, ale jinou barvu a taky super a to je nosím furt. Za mě spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
8504
11.9.14 11:35

Taky jsem přemýšlela o Michael Cors taškách - měly by být taky kožené, i když mi to tedy vůbec na pohled nepřišlo..včera jsem jí celkem detailně pozorovala u jedné slečny a přišlo mi to takový fórový a ouška hubená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.9.14 11:55

Kabelky kupuju jedině v kamenných prodejnách, ať si je můžu osahat. Jestli to unese pět kilo brambor a tak :)

V obuvi Salamander http://www.salamanderclub.cz/…ke_kabely/0/
V Pietro Filipi http://www.pietro-filipi.com/…kabelky.html

Edit: žiju v Praze, výběr je velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
11.9.14 12:00
@Tarfinka píše:
@MUFICE Fakt jo? Já mám jednu už druhý rok a je jak nová, teď jsem si koupila podobnou, ale jinou barvu a taky super a to je nosím furt. Za mě spokojenost :)

Možná mají jiného dodavatele, tu kabelku jsem kupovala před 3 lety a ošoupala se. Navíc jsem v té době jezdila pouze autem a byla na mateřské, takže jsem jí ani moc často nepoužívala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
11.9.14 23:59

Taky doporučuju Deliberti, za docelá malý peníze nabízejí velmi slušnou kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
30.10.14 23:07

Já si nedávno koupila stylovou moderní koženou na www.bagzoom.cz a jsem zatím spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila.336
19.1.16 10:51

Kabelku z prave kuze a krasnou jsem si objednala z eshopu mixone :) mam ji uz docela dlouho a je moje oblibena a je stale jako nova! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9.10.17 12:57

Já koupila v Brašnářství Brůžek Na Poříčí. Byla jsem velmi spokojena, pan majitel mi dokonce i upravil rozměr a nabídl vyražení iniciál. Za mne super! :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.10.17 21:07

Já ujíždím na elegantních kabelkách v tmavých barvách. Mám ráda kožené, klasické, hladké. Kupuje ve městě v obchodech, když se mi nějaká líbí za výlohou, nebo objednavam z novakabelka, teď jsem si odtama pořídila červené crossbody pierrecardin a jsem z něj nadšená. Přestože jsem zastánce černé, tak není nad škodu pořídit si nějaký ten kousek, co oživí tmavý outfit. Občas si ale koupím i nějakou tu látkovou. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák