Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím, jaké jsou vaše zkušenosti s touto značkou? Jde mi o softshellové bundy a případně boty od nich. Děkuji ![]()
Naprosto doporučuji!!!Mám od nich všechno na běhání a outdoor, boty už kupuji jen tam a nikdy žádný problém, jednou sem měla kazovou botu, reklamace vyřízená ihned, ochota, vše prostě paráda. Kupuji i funkční prádlo (cca za 300,–) a srovnatelné (ne-li lepší) jako to samé, akorát se značkou, za cca 1000,–!
![]()
My od nich máme sofshellové kalhoty pro syna a za celý rok v lesní školce je nezlikvidoval a to si pořád kleká
Takže ty doporučuju.
Právě mě zarazila ta cena, je opravdu dobrá.
Přítel v práci dost často přechází z venku dovnitř a naopak, jezdí na místa kde fouká, prší a tak, a řekl mi, že neche dávat 2000 za pracovní bundu. Zas ale bundám z Lidlu za 300 moc nevěřím, to tu funkčnost mít nebude…
Tak děkuji!
Taky můžu vřele doporučit. Reklamovala jsem jen jednou a bylo to bez problémů.
Mame softky jen od nich a super a za ty peníze mi nevadi, ze v tim maly chodí na pisek, zkluzavku,…
Mám od nich pro kluky už třetí softshellovou bundu a je super, jen kluci zničili zipy, ale to bude spíš rukama ![]()
Já taky jedině chodím do pracovních oděvů, do Canisu, do Petexu u nás v Jihlavě…Teď jsem tam třeba koupila pro děcka holínky za 150,– v akci - s moc hezkými vzory - pro kluka s krokodýlem a pro holku růžové. Na podzim se tam určitě vrátím pro nějaké ty sofshellky.
Canis je sice levný, ale převazně vše je Čína. Doporučuji pracovní oděvy od jiných dodavatelu, napr. ** 4work.cz ** - mají zajímavé zboží od Italské značky Issa Line - je to kvalitní značka pracovního oděvu a pracovní obuv.
My tam kupujeme taky dost věcí, kalhoty, bundy, opasky, ponožky, boty…
Všechno dobrý, oblečení je poměrně trvanlivý a to ho nijak nešetříme.
Boty jak který, měli jsme od nich třeba softshellový tenisky a ty moc dlouho nevydržely, ale zase za ty prachy…
Italská levná značka znamená stejně výroby v číně, ale i značkové obchody mají výrobu z číny - a platit za značky a reklamy fakt nemusíme. V Canisu jsem koupila holce boty i oblečení a jsem nadmíru spokojená.
Fleesová mikina po roce bez žmolků a jak nová. ![]()
Přeně, jsme taky s výrobky spokojeni…a ta cena? To jen dokazuje to, že značkové oděvy v Hudysportu aj. jsou neskutečně předražené!
Canis je
mám několik věcí - kalhoty, mikiny, bundy, boty a vydrží víc jak kde co jiného třikrát dražšího ![]()