Kde koupit opravdu dobré džíny?

Jančakecalka
7.9.14 15:38

Kde koupit opravdu dobré džíny?

Marně už nějakou dobu sháním opravdu kvalitní džíny za dobrou cenu :zed:
Vždycky si koupím bud v Takku nebo CaA, popřípadě v Kiku, ale vždycky se hrozně brzy ošoupou, začnou lézt nítě a jsou odrbaný. Některý se i začly párat ve švech :zed:
Potřebuju opět nové a vůbec nevim kam, abych opět nenaletěla. Chci nějaké, které vydrží aspon rok při běžném nošení, praní. Kde je kupujete vy?
Cenově tak maximálně do 1200,–díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
903
7.9.14 15:45

Nejlepší, co jsem kdy měla, byly od Wrangleru. A jak se vrátím na svoji váhu po těhotenství, jdu do nich zase. Vydržely mi 3 roky, než se teda ze dne na den rozpadly :mrgreen: a jsou úžasně pohodlné. A pokud tomu věnuješ čas a hledáš, nebo chytneš nějakou akci, dají se pořídit za 800 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
7.9.14 15:48
@Borůvka16 píše:
Nejlepší, co jsem kdy měla, byly od Wrangleru. A jak se vrátím na svoji váhu po těhotenství, jdu do nich zase. Vydržely mi 3 roky, než se teda ze dne na den rozpadly :mrgreen: a jsou úžasně pohodlné. A pokud tomu věnuješ čas a hledáš, nebo chytneš nějakou akci, dají se pořídit za 800 :)

Fákt 8o tak to by bylo super díky moc, o téhle značce toho moc nevím, tak jsem nikdy nevěděla, jestli tam vůbec něco koupit, když jsem viděla právě ty ceny.Ale tak tři roky, to by bylo teda super, protože já děsně nerada nakupuju kalhoty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1980
7.9.14 15:55

Pepe Jeans, Tommy Hilfinger, Replay, Diesel, Orsay, Guess, Armani Jeans, občas má parádní kousky i Bushman. Džíny nosím téměř každý den a běžně mi vydrží zhruba na pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.9.14 16:12

Esprit - maji tři ruzne delky a spoustu strihu. Ve vyprodeji sezenes i za litr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.9.14 16:39
@Shreya píše:
Pepe Jeans, Tommy Hilfinger, Replay, Diesel, Orsay, Guess, Armani Jeans, občas má parádní kousky i Bushman. Džíny nosím téměř každý den a běžně mi vydrží zhruba na pět let.

slecna chtela dziny do 1200 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
7.9.14 16:41
@lolla.jones píše:
slecna chtela dziny do 1200 :lol:

Vím, co psala zakladatelka, třeba v Orsay mají levné kolem 1000,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
7.9.14 16:42

Ja teda kupuju levisky a uz zmineny wrangler…i kdyz jsou teda drazsi n ez 1200 tak se nevytahavaji na zadku a perfektne sedi…ale jestli chces do 1200 tak h&m nebo exe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
7.9.14 16:43

Mám bud z Takka nebo z NY a drží ted dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21966
7.9.14 16:46

@Shreya z těchto značek se vejde do limitu jen v orsay.
Jinak ještě jsou super v time out. Vydržely mi 6 let. Ale nenosim je denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13896
7.9.14 16:55

V Kenvelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
7.9.14 17:06

Měla jsem džíny Orsay, Next, Tchibo a Tesco a nejvíc mi vydržely ty z Tesca (za 360 Kč). Manžel si kupoval značkové Wrangler, Levis (cena cca 2000 Kč) a ošoupal je stejně rychle jako džíny z C/A (za 800 Kč).

Edit: Kdysi dávno :) na střední škole jsem si koupila v sekáči manšestráky Wrangler a vydržely mi skoro 7 let (a to jsem je nosila hodně často), než jsem přibrala. Takže bych řekla, že ty „hóch“ značky už nejsou, co bývaly. Nedávno jsem sháněla v orig-Wrangler shopu nějaké podobné a prý se do ČR už nedováží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.9.14 17:16

Já nedám dopustit na Broadway a ICHI…cenově kolem 1600, ale dají se ve slevě koupit pod 1200,–, dokonce i za 500,– mám kusy ve skříni, perfektně sedí, a hlavně mají dlouhé nohavice, což je výjimka mezi značkama takové cenové kategorie. Jinak Wragler ano, ale už nejsem sama, abych si dovolila rifle za 2,5tis ;) bývávalo před dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.9.14 17:20
@Jančakecalka píše:
Marně už nějakou dobu sháním opravdu kvalitní džíny za dobrou cenu :zed:
Vždycky si koupím bud v Takku nebo CaA, popřípadě v Kiku, ale vždycky se hrozně brzy ošoupou, začnou lézt nítě a jsou odrbaný. Některý se i začly párat ve švech :zed:
Potřebuju opět nové a vůbec nevim kam, abych opět nenaletěla. Chci nějaké, které vydrží aspon rok při běžném nošení, praní. Kde je kupujete vy?
Cenově tak maximálně do 1200,–díky ;)

Tak já se přiznám, že u nás ve firmě, ale reklama není dovolená… :lol:
Píšeš, že se ti brzy ošoupou, jak je pereš?
pereš je porubu?
Pokud je nebudeš prát naruby, tak se ti všechny brzy ošoupou… A je jedno jakou máš značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.9.14 17:21

Poslední roky jsem si zvykla na Nexty, ve výprodejích se dají sehnat i pod tisícovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák