Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, je tu někdo kdo nakupuje na inter. stránkách www.freedo.cz? Jak jste spokojený atd… ![]()
Myslíš Feedo? tam nakupuju a vždycky všechno přijde v pořádku a rychle ![]()
můžu doporučit všechno vždy přišlo rychle v pořádku, hezky zabalené + dárky takže za mě spokojenost ![]()
Feedo je příklad toho, jak by měl fungovat internetový obchod… Nakupuju tam ráda a rozhodně bych ho doporučila. Jednou mi neposlali vše a jejich přístup byl výborný, narozdíl od Mallu, kde jsem prakticky musela dokazovat já, že mi to neposlali a nakonec - protože to bylo evidentní - (jaksi zapomněli na šest balíků Beby, což bylo vidět na váze balíku), mi poslali peníze, ačkoliv jsem ty Beby fakt nutně potřebovala a ptala jsme se, jestli mi nemůžou dodat zboží místo peněz - nešlo to.
Na fredu nenakupuji ale na feedu jo. A je to super zbozi prijde vzdy to co jsem si objednala dodani je velmi rychle perfektne zabalene nic neni znicene a jeste obcas dostanu i darecek. A ceny jsou taky super vetsinou si hlidaji akce ostatnich obchodu a prizpusobi tak i svou cenu.
Taky jsem tam chtěla nakoupit kvůli dobrým recenzím, ale mají tam teda předraženo, i když je to v akci. Jako pampersky vel.4 82 kusů v akci za 439 Kč? Vždyť v Tetě je mají v akci za 400 Kč, v Intersparu dokonce za 380 Kč.
Jejda já jsem to špatně napsala, tak to se omlouvám a děkuju za odpovědi.
A nakupujete tam i kojeneckou výžuvu-mlíčka? Bebu tam mají např. za 219,– což je krásná cena.
Kupuju tam hlavně Bebu
. Plíny tam nekupuju, dají se občas sehnat levněji a to pak dělám železný zásoby…